- 20 Eylül 2015
- 58
- 9
- 16
- 29
- Konu Sahibi hopasinanaayy
Arkadaslar eczaci bi arkadasim sivilce ve sivilce izlerim icin clindoxyl verdi etkili oluyor mu kullandiniz mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar eczaci bi arkadasim sivilce ve sivilce izlerim icin clindoxyl verdi etkili oluyor mu kullandiniz mi
Bende genelde cene kismimda izler var bi de bazen cogaliyo cenemde burnumun cevresinde falan izlere iyi gelir mi 3 gundur kullaniyorum soyulmuyo yuzum herjes soyuldugunu soylemisEğer sivilceleriniz hafifse içten gelen bi durum yoksa belki sizde kalıcı çözüm sağlayabilir
Bende genelde cene kismimda izler var bi de bazen cogaliyo cenemde burnumun cevresinde falan izlere iyi gelir mi 3 gundur kullaniyorum soyulmuyo yuzum herjes soyuldugunu soylemis
Tesekkur ederim bu etki etmezse onu da deneyim :))İz için değil sivilcelerin artmasını engelliyor. Yüzü kuruttuğu için soyma yapabilir. İz için madecessol bepanthen hametan karıştırıp kullanabilirsin
Geçen yıl kullandım . Sürdüğümün ertesi günü yüzüm gözüm şiş uyandım . Kıpkırmızı surat... Galiba yanlış kullandım dedim 2 gün daha devam ettim . Deli gibi kaşıntı yaptı yüzümde . Kaşıntıdan yüzümü tırmalıyordum resmen .. Bıraktım .. Alerjim varmış . Sadece 3 gün kullanmama rağmen sivilceler yalan oldu .. Mucizevi birşey keşke alerjim olmasa da kullanabilseydim ... Aklım kaldı kışın bir kez daha aldım bi gün sürdüm yine deli gibi kaşıntı yaptı. Attım bende:) Açıldıktan sonra yanlış bilmiyorsam 2 ay sonra atılması gerekiyorArkadaslar eczaci bi arkadasim sivilce ve sivilce izlerim icin clindoxyl verdi etkili oluyor mu kullandiniz mi
Tarifi nasıl onun bende isterimBende aynı durumları yaşadım.Yüzüm kızardı göz kapaklarım şişti.Klindamisin'e alerjim varmış
Aslında baya faydasını görmeye başlamıştım.İlk başlarda etkisi böyledir diye kullanmaya devam ettim.Tüm vücudum boynum ensem kızarınca bıraktım.Farklı bir doktor benzamycin krem ve monodoks antibiyotik verdi.Oda çok etkili gerçekten.Ancak artık herhangi bir kimyasal,ilaç istemiyorum.O yüzden cildimi sabah aksam temizliyor ve evde hazırlanan kantarondan sürüyorum.Hem bebeksi yumuşak bir cildim oldu.Hemde sivilceler ciddi oranda kurudu.Devamlı kullanılması durumunda pürüzsüz bir cilde sahip olmayı hedefliyorum :)