Lekeler, Çiller Clinique Even Better Skin Tone Correcting Moisturizer Kullanan

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

beasuperstar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014
278
34
Evet arkadaşlar kullanan var mı? Ben normalde oldukça beyaz tenliyim ama küçük yaşta fondoten, sayısız sivilce kremi kullanınca yüzümde kararma olmaya başladı. Normal sivilce izleri de eklenince vücudum ile yüzüm arasında garip bir renk farkı oldu. Expigment kullanıyorum ama bıraktığım an eski haline dönüyor. Sürekli kullanayım tamam ama çok etkili bayılarak kullandığım bir krem değil. Clinique iyi bir marka ama cilt aydınlatma vaadine pek inanamıyorum. Çok da pahalı. Kullanan bilen ya da daha kesin çözümü olan var mı?

Yorum gelmemiş ama bilgilendirme amaçlı söyleyeyim. Cildiyeye gittim rengimi açacak bir kremin mümkün olmadığını söyledi. İzlerim içinse alkol ve azelderm krem verdi. Bekleyip göreceğim.

Bu ürün cilt lekeleri için kullanılan ürünler arasında ilk 10'da.iyi bir marka anti blemish serisini kullandım memnunum
ben de almayı düşünüyorum ve bence sonradan oluşan bir lekeyi neden açmasın ki bence şans vermelisin.

Bu ürün cilt lekeleri için kullanılan ürünler arasında ilk 10'da.iyi bir marka anti blemish serisini kullandım memnunum
ben de almayı düşünüyorum ve bence sonradan oluşan bir lekeyi neden açmasın ki bence şans vermelisin.
cevap için teşekkür ederim, şuanki cilt tedavim bitsin denerim indirimde vs. bulurum umarım

X