Göz Çevresi Bakımı Clinique even better

dreammaerd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2014
18
0
38
merhabalar,

göz altı morluklarım ve kaz ayakları için clinique even better eyes kullanıyorum. Bittiği için yenisini aldığım gün eşim de almış. ikisini de açmış bulunduk. 6 içinde ikisini bitiremeyeceğim için kullanan varsa paylaşmak isterim. kullananlar özelden msj atarsa sevinirim.

merhaba almayı düşündüğüm bir üründü kullandığınız için sormak isterim all about eyes gözaltı kapatıcısıyla farkı nedir?

even better hem kırışıklık için hem de renklendirilmiş aydınlatıcı özelliğiyle gözaltı morluklar ini gidermek için mükemmel.

Arkadaşlar merhaba,
Ben Clinique gözaltı kapatıcısı almak istiyorum internetten, fakat uygun renge karar veremiyorum. Buralarda Clinique satan bir yer yok. Ankara'da uygun fondöteni deneyip numarasını öğrenip internetten aldım. Göz altı kapatıcı sormak aklıma gelmedi. Fondötenim Even Better 24 numara Linen. Stick kapatıcım Max Factor Erace, Ivory rengi. Pupa kapatıcım da luminys touch 02 numara. yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.

merhabalar,

göz altı morluklarım ve kaz ayakları için clinique even better eyes kullanıyorum. Bittiği için yenisini aldığım gün eşim de almış. ikisini de açmış bulunduk. 6 içinde ikisini bitiremeyeceğim için kullanan varsa paylaşmak isterim. kullananlar özelden msj atarsa sevinirim.
Merhaba
Clinique fondöten ne kullanıyorsun daha doğrusu kullanıyor musun? Ya da hangi markanın hangi fondötenini kullanıyorsun?

X