çocugu 5 yaş sendromu yaşayanlar

derya_eylul

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
40
17
39
kızım kar tatili nedeniyle annanede 4 gün kaldı okula ara verildi tabi üstüne haftasonu felan derken bir hafta okuldan ayrı kaldık ancak benim kız cok farklı bir cocuk oldu beni ve babası istememeye başladı aynı zamanda evden gitmeyi annesi ve dedesiyle yaşamayı onlara evlatlık verilmeyi bile istedi 5 aydır okula aglamadan giden cocugum gitti yerine okul kapısında cıglık cıglıga aglayan bana senden nefret ediyorum anne seni istemiyorum diyen hırcın agrasif bir cocuk geldi cok zorlandım cok yıprandım pedogog üstüne gitmemizi kurallar koymamızı istedi elimizden geleni yapıyoruz düzelmeler oldu ancak okula hala zorlanıyor gitmekte ve herşeye cok fazla aglayarak tepki vermeye isteklerini bu şekilde yaptırmaya başladı nasıl bir yol izlemeliyim bir türlü karar veremiyorum

bu üç yaş-beş yaş-10 yaş sendromu sonradan icat edildi ,bizim zamanımızda sendrom mu vardı, annelerimiz bi bakış attı mı sendrom falan kalmıyordu:KK53::KK53::KK53:
şaka bi tarafa aynı durumu bizde yaşadık, ilk önce
*bi süre dr dediği gibi kural koymadım bi süre
*evde keyifli vakit geçirmesini sağladım
*kendisi olmadan bi çok şeyi yapamadımı ifade ettim
*ayrı bi özen gösterdim uyuturken,beslenmesini hazırlarken v.s

böylece atlattık bu sıkıntıyı,

Bu ne arkadas ya: biz iki yas sendromuna yeni girdik. Simdi 5 yasin da sendromu oldugunu ogrendim. Ne zaman bitecek bu sendromlar, o zaman da ergenlik baslar. :KK53:

bitmiyor arkadaşım ne yazıkki biri bitti derken başkası cıkıyor anne babalık mezara girene kadar devam edecek olan en zor bir okadarda en güzel meslek

X