çocugu olamayanlar buna nasıl katlanıyor?

Macunlardan da testlerden birinin bebeği olduğunda eksiligimizi fark etmekten de parklarda dolasmaktan da dua okumaktan da artık bıktım...Rabbim kimisine de veriyor adam gidip çöpe atıyor.....biktim.....Rabbim bize ol demiyor.neden. ..kaldiramiyorum artık
isyan etme sabret allah bir gün nasip eder inşallah.

Macunlardan da testlerden birinin bebeği olduğunda eksiligimizi fark etmekten de parklarda dolasmaktan da dua okumaktan da artık bıktım...Rabbim kimisine de veriyor adam gidip çöpe atıyor.....biktim.....Rabbim bize ol demiyor.neden. ..kaldiramiyorum artık
Bu bi imtihan tatlım sakınnn isyan etme neler yasıyoruz ne acılar çekiyoruz bu uğurda evet bazısı kıymet bilmeyip aldırıyo o da onların imtihanı rabbim onları da görüyo bizide şöyle düşün belki rabbim ona dua etmemizi onunla böyle yakınlaşmamızı seviyo böyle düşün

Yoksulluktan kırılıp hala ibadet edenler, karun gibi zengin olupta bir zekat vermeyenlerle dolu bu dünya. Veya sakat, özürlü bir dünya insan var isyan edebilecek. Sizin mantalitenizle yaklaşacak olursak herkes eksikliğini isyana döksün..

Acınızı asla küçümsemiyorum Allah yardımcınız olsun ama ne kadar idrak etmekte zorlansakta "imtihan" diye bir şey var.

Cnım ndn ısyan edr gbı knuştn yapma öyle bk benım cnım yokmu 3 senedır bebegm olsun dye sabırla duayla beklyorum yapma böyle elbet bzmde olck buna ınan ltfn

Olmayan şeyin yokluğuna katlanmak tuhaf değil mi?
Ya sahip olup da kaybedenler?
yokluk vaar, katlanmak vaar. Çeşit çeşit.
Beterin hep daha beteri var.
Herşeyin bir zamanı vardır, ümitli bir sabır içinde, sirke gibi değil, olmanızı öneririm.
işte en acısı bu olsa gerek elinde olanı kaybetmek

hiç sahip olamamaktan kat ve kat üzücü dayanılmaz:cry:

Rabbim diyen insan isyan etmez efendim.

Nasıl da kaptırıyor bazı insanlar bebek de bebek diye...

sıyrıl düşünceden hayırlısını iste , Rabbinden .Neyin hayırlı olduğunu sen biliyor musun ki, isyan ediyorsun.

İsyan edene ne der sence Rabbin ?

Kul istemesini bilecek önce, haddini bilecek.
Evet bazi insanalr kaptiriyor hanimefendi.bravo

Ben cok istedigim bir sey olmayinca şöyle ďüşünerek teselli buluyorum; bir cok insanin eli bacagi kolu yok ama benim var. Neden o insanlarin yok benim var? O insanlar napsin? Vardir elbette allahin bir bildiği. Zamani vardir,olmayacaksa hakkimizda hayirlisi budur bunu biz bilemeyiz.

X