- 14 Haziran 2015
- 27
- 4
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eğer anne sütü almıyorsa bence sadece yoğurtla başla. ama ben 5 ay 10 günlükken başladım çok pişman oldum. anne sütüyle besliyorum bu arada. neden pişman oldum. bebeğin ek gıdaya alışması ortalama 8 ayı buluyor. beş aylıkken bağırsak düzeni çene yapısı bi çok şeyi uygun değil bence. başlamamla kesmem bir oldu. 6.5 aylık filandı tekrara başlamıştımMerhaba. Benim 5 aylık bir bebeğim var, doğduğundan beri mememi emmedi ,mama verdim, şimdi ek qidaya keçmek istiyorum, sizin bildiğiniz bir bebek menyusu var mı,siz verdinizmi bebeğinize 5 aylıkken ek gida
yanlış anlamada cnm ben hastanede çalışıyorum ve yumurtayı sulu olarak yedirmenin sakıncalı olduğunu biliyorum yumurta bebeğe tam pişmiş olarak yedirilir ve 6.ayda sarının yarısı 7 aydan sonra tümü yedirilir.Verebilirsin canım yoğurt vermeye başka az az havuç suyu sık robotun yoksa rendele havucu biraz beklet ondan sonra elinle sık suyunu ve hafif çorbalarada baslayabilirsin yumurtayı sadece kaynamasi ile beraber 7 dk ocakta tutup sulu olan sarısını da yedirebilirsin.
Benim ablam iki çocuğunada 40indan sonra yedirmeye başladı benim oğlum 3 aylık bende başladım çok şükür ne yeğenlerime nede oğluma birşey olmadı.yanlış anlamada cnm ben hastanede çalışıyorum ve yumurtayı sulu olarak yedirmenin sakıncalı olduğunu biliyorum yumurta bebeğe tam pişmiş olarak yedirilir ve 6.ayda sarının yarısı 7 aydan sonra tümü yedirilir.
şansınız varmış ki bebekte bir alerji yokmuş. vey abağırsak düzensizliği. bence bu tavsiyeyi her bebeğe vermeyinBenim ablam iki çocuğunada 40indan sonra yedirmeye başladı benim oğlum 3 aylık bende başladım çok şükür ne yeğenlerime nede oğluma birşey olmadı.
sizinkine birşey olmamış ama bir başkasına olabilir iyi bişeymiş gb.anlatmayın benceBenim ablam iki çocuğunada 40indan sonra yedirmeye başladı benim oğlum 3 aylık bende başladım çok şükür ne yeğenlerime nede oğluma birşey olmadı.
gebelik kısmında ay ay anne topikleri varya misal kasım annelerinde falan yemekler ile ilgili linkler var ilginizi çekebilir bakın istersenizMerhaba. Benim 5 aylık bir bebeğim var, doğduğundan beri mememi emmedi ,mama verdim, şimdi ek qidaya keçmek istiyorum, sizin bildiğiniz bir bebek menyusu var mı,siz verdinizmi bebeğinize 5 aylıkken ek gida
FUNDAM86post: 41601358 .!.:sizinkine birşey olmamış ama bir başkasına olabilir iyi bişeymiş gb.anlatmayın bence
Merhaba. Benim 5 aylık bir bebeğim var, doğduğundan beri mememi emmedi ,mama verdim, şimdi ek qidaya keçmek istiyorum, sizin bildiğiniz bir bebek menyusu var mı,siz verdinizmi bebeğinize 5 aylıkken ek gida