Saol canmGeçmiş olsun,
Evet cok zorla inşallah bizde atlatırızBenim kardeşim geçirmişti küçükken markettehala unutamam o günü sonra 2 kere daha geçirdi maalesef annem ateşliyken buz gibi suya soka soka zatüre etmişti artık çok zor allah kolaylık versin. Kardeşim bu arada 25 yaşında çok şükür hiç bişeyi yok
Canm nörolojiye götrdük egg cekilmio birsey cıkmamştı bu sefer ilk defa havale sırasında dişi kitlendi bizim korkutan bu.doktor iyi ki elini agzına koydun havalede tek ölüm sebebi dişini kitlenmesi diln bogaza kaçması dedi elimzde tahlil yok yani kan tahlili yapıldı hepsi temz cıktıTahlilleri varsa ozelden bi gonderin tanidfik bir doktora gostererim
Evet ateşi oluyor size de çok geçmiş olsn sizin cok iyi alıyorm bende her sefernde öldü sanıyorum allahım evlatlarımızı bize bağışlasn.evet cektirdik bişe cıkmamştı ama şimdi dişleri ilk defa kilitlendi tekrar götürecez inşallah.bize de o ilaçtan verdi diazem havale anında yapılıyor z süreyi kısaltmak için bide bebeğim var hastanelerdeyz hep rabbim bı günümüzü aratmasınEger cocuk hastayken atsi varken havalr geciriyorsa korkma bu 6 yasina kadar olabilirmis atessiz havaleden korkun ortada sebeb yokken durup dururken olan havalelerden. Seni cok iyi anliyorum benimde 18 aylik kizim 15 ken bi anda durup dururken oldu havale hasta degil ates yok o an oldu sanip kucagimda cocugum bagrarak kapidan disari cikip feryat figandim o ani rabbim kimseye yasatmasin cok zor. Bizim egg mr va temiz cikti ama tabiki doktorlar birdaha olmayacak demiyor oyuzden bize doktorlarin dedikleri yukarda soylediklerimdi atesli olarak isterse 100 kez gecirsin sadece bir ilaci var onu veririz kormayin ama atessiz korkariz sebeb epilepsimi diye insallah bir daha olmaz ama tabiki siz yinede bir egg cektirin iciniz rahat olsun ben hala gozumu ustunden ayirmiyorum wc ye bile kapi acik giriyorum onuda karsimda dursun diye oyaliyorum cok zor rabbim yardimcin olsun
Bizde aynıydı çok saol canm bizmde tamamen geçen inşallah doktor altı yedi yaşına kadar böylesine diyorAllah acil şifalar versin.
Kardeşim de küçükken geçirmişti tedavi aşamasını hatırlamıyorum yanlız ,ailem üstüne titrerdi ,seslerini bile yükseltip ürkütmezlerdi zamanla geçti çok şükür.
Bizimki de o ateşlendi geçiriyor doktor yedi yaşına kadar gecirir diyor ama ömrümüzden öbür gidiyoGeçmiş olsun. Hastanede yatıyormuşsunuz en azından emşn ellerdesiniz. Doktorunuz ne diyor? Benim kuzenimin çocuğu 5 kere havale geçirmişti. Aynı sizinki gibi 37,5 ateşte bile oluyordu. Tüm tahliller yapıldı sonuç bazı çocuklar ateşe dayanıklı değil,bunlar nörolojik olmadığı için kalıcı önemli hasar bırakmaz dendi. Büyüyünce geçecek demişlerdi. Gerçektende büyüyünce geçti çok şükür. Şimdi 10 yaşında. Maşallah turp gibi. Acil şifalar diliyorum size
Evet ateşi oluyor size de çok geçmiş olsn sizin cok iyi alıyorm bende her sefernde öldü sanıyorum allahım evlatlarımızı bize bağışlasn.evet cektirdik bişe cıkmamştı ama şimdi dişleri ilk defa kilitlendi tekrar götürecez inşallah.bize de o ilaçtan verdi diazem havale anında yapılıyor z süreyi kısaltmak için bide bebeğim var hastanelerdeyz hep rabbim bı günümüzü aratmasın
Amin canm nerdesyse aynı seyler yaşaması cokk zor ve bununla kşmse anlamıo bizmde dijital iki tane atesölcer hep yanımızda allahım evlatlarımızı korusn size de kimseye de bi daha yaşatmasın inşallahSagolasin cok zor bir durum ancak yasyan anlar benim psikolojim bozuldu olay yuzunden baya bi etkilendim öldü sanip seni cok cok iyi anliyorum. Cok sukur bisey cikmamis egg onemli. Kizim mosmor olmustu ellerine kadar hic nefes alamiyordu bizimde. Evet o ilactan bizede verildi havale 3 dak gecince yapilacak doktor cantanda diazem ates olcer ates dusurucu surup olmadan cikma hicbir yere olurya havale bu heryerde olabilir piknikte vs dedi. Benimde 3 yasinda bi kizim daha var iki cocuk hastanelerde zor oluyor rabbim yardimcin olsun amin rabbim dermansiz dert vermesin
Ay ailenle ne cok korkmustur cok şükür inşallah bizim de evlatlarımız saglıklı olurKüçükken ben de geçirmişim bi kaç kez.biirnde öldü sanmışlar.şimdi fiziki veya zihinsel bir kalıntısı olmadı bana.gayet sağlıklıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?