çocugum atesler icinde esim bana küfür etti :(

_passion_

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
736
116
1bucuk yasindaki oglum bogaz enfeksiyonu geciriyor.dunden beri atesler icinde.doktora goturduk ilac kullaniyo.az once atesi 39a firladi agliyodu surekli.esimde buarada internette oyun oynuyo kilini bile kipirdatmiyo cocuk araliksiz yarim saat agladi.esimde bilgisayarin kulakligini alip takti.bende cocugun sesini duymayasin diyemi takiyosun dedim.anama kufur etti cokta seyimde dedi.afedersiniz acik olduysa kusura bakmayin.cok moralim bozuk zaten cocugum hasta agliyorum bide bu halde bana soylediklerine bakin.neyseki oglum kustuda rahatladi.ama benim icim kan agliyo ne yapayim ben bu adamla yuzunu bile gormek istemiyorum.

Yazıklarr olsun bee.!!. Babamı bu adam.?.geçmiş olsun cnm Allahım bebişine şifa versin..

Alıp o bilgisayari kafasinda kirmak hakkiniz ya, nasil bi davranış bu, sırf esiniz olduğu için hakaret içerikli birsey yazmamaya çalışıyorum ama cok iğrenç gercekten. Umarim duzeltir bu davranışlarını.

Hay allahım! Terbiyesizliğe bak şimdi. Sen yavrunla ilgilen canım çok geçmiş olsun allahım acil şifalar versin. Eşine söyleyecek bişey bulamıyorum.

Nasil bir baba aman Allahim...vicdansizlik karaktersizlik yaptigi ustune bir de kufur...suratina acilip tavayla vurasim geldi:KK62:

annene küfür zaten ayrı bir olay da çocuğu hasta olan,yarım saat ağlayan biri asıl buna nasıl kayıtsız kalabilir sorulması gereken soru bu bence.

çocuğunu umursamayan biri k.validesini hiç sallamaz zaten.

Ne kadar terbiyesizmiş eşiniz öyle okurken tüylerim ters döndü.

uzulmeyin,tam tersi daha dik durun esinizin karsisinda ..malesef erkekler stresle nasil basa cikmalari gerektigini bilmiyorlar.benim esimde calisma odasina cekilir oglum huysuzlandiginda..onceleri bu durum beni uzuyordu ama artik takmiyorum,ben takmadikca aman oglumla ilgilendi mi babasi filan diye..inanin adamin hem bana hem ogluma ilgisi arti..
kufur meselesi de kotu soz sahibine aittir,siz hic ustunuze alinmayin.silin gozyaslarinizi..Allah sizi anne diye secti yavrunuza..esiniz ve tabiki tum erkekler biraz duygudan empatiden yoksun olduklari icinse baba..

Dun doktor 3 gun atesinin olmasi normal getirme cikarsada dedi.ates dusurucu verdim simdi iyi.insallah yavrum iyilesir bian once.telefondan yaziyorum arkadaslar.hepinize ayri ayri cvp yazamiycam.tesekkur ederim ilginiz icin.bende ona git kendi anani yap diyesim vardida.annesi ölmüs cok hassas beni öldürürdü.icim cok aciyo.ben ona hic bsy yapmadim zaten agliyodum cocugum icin

Sabrınıza hayran kaldim. Nasil oldu da bilgisayarı kafasında kırmadınız? Bu nasıl baba

Ateşi yüksekse hala, ılık bir dus aldirin. Üzüldüm gercekten. Anne de baba da siz olacaksınız o yavru için. Adam sonradan mı değişti yoksa böyle vurdumduymaz mıydı?

Oğlum ağladığı zaman eşim gece yarısı kucağından düşürmezdi.Sabah işe çocuğu zaman uykusuz gittiğini bilirim.Baba olmak kolay değil!Çok sinirlendim.Kulaklık takmakta neyin nesi?Sorumsuz insan!Allah yardımcın olsun.

Sen kocanı düşünme konu sahibi erkeklerin dillerinde küfür bu aralar dekor olmuş. Ateşi çok onu düşürmeye çalış kusması boğazındandır büyük ihtimal . Acile götür demek istiyorum ama kocanı nasıl bilgisayardan kaldırırsın onu bilmiyorum işte .

Hep boyle vurdumduymazdi.ben gidelim demesem cocugu goturmez hastaneye.cocuk dogdugundan beri bi gece bile uykusuz kalmamistir esim.ilk dogdugunda saatlerce uyumazdi cocuk ben saatlerce kucagimda gezdirirdim.o yine bilgisayarda oyun oynardi

X