cocugum mahsun olurmu..

son mecnun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
1.265
1.616
37
merhaba hatun kisiler

Oglum anaokuluna gidiyor 2.donem baska bir okula nakil oldu..

Onceki okulumuzda serbest kiyafet&esofmanla gidiyorduk burda ise tektip kiyafet giyiniliyor..

Ben tek tipe sicak bakmiyorum. Cocuk 5gun ayni giysiyle temiz temiz gidip gelemez.Hergun yeni bir lekeyle geliyor oglum normal yani boya suruluyor icecek dokebiliyor.. Hic mantikli degil yani ben kirli pantolonu bir gecede yikayip kurutma derdi yasayacagim

Yonetim ve ogretmenimizlede bunu paylastim onlarin dedigi veliler oyle istedi demek oldu..o_O

Sozkonusu formaya baktim alt esofman cayir cayir naylon bedava verseler giydirmem fiyatida 50 tl imis..

Simdi neyapmali cocugum ayri secilmesin diye alayimmi kizlar ozellikle egitimci arkadaslar size soruyorum arada kaldim:KK43:

almalısınız ki çocuğunuz oraya ait olduğunu hissetsin ayrı olmaz ama dediğinizde haklısnz zorluklar açısından

Anaokulunda tek tip kıyafete ne gerek varmıs kııı cocuk altına yaptı dıyelım nolacak ?? anaokulu ögretmenym cocugunuzun gorusunu alın ve ona gore kıyafet secın

Ben bir okula bu sebeple göndermedim

Anaokulu çocuğu üstünü kirletir ve tek tipleşmeye uygun değil

Giyim kuşamı öğrenecek ama okullar aileye kolaylık her gün farklı kıyafet seçimi zor vs diyorlar

Madem o okula gönderdiniz kurala uyacaksınız hem yıl ortasında okul değiştirmiş oradakiler ile her şeyi uyumlu olmalı

En kötü kumaş da olsa almalısınız 2 3 tane değiştirerek giydirirsiniz yıkanmaz her gün çünkü

Yavrum cok naif bir cocuk..

Ogretmen elinde olan bedenden verdi evde denedik olmadi. Ogluma sordum bu sana olmadi ben sana magzadan daha guzelini alsam onunla gitsen olurmu dedim. Aynisindan alcagmi sandi tamam magzadan bakariz bulamazsak diger okulda giydiklerimi giyerim dedi:KK74:

merhaba hatun kisiler

Oglum anaokuluna gidiyor 2.donem baska bir okula nakil oldu..

Onceki okulumuzda serbest kiyafet&esofmanla gidiyorduk burda ise tektip kiyafet giyiniliyor..

Ben tek tipe sicak bakmiyorum. Cocuk 5gun ayni giysiyle temiz temiz gidip gelemez.Hergun yeni bir lekeyle geliyor oglum normal yani boya suruluyor icecek dokebiliyor.. Hic mantikli degil yani ben kirli pantolonu bir gecede yikayip kurutma derdi yasayacagim

Yonetim ve ogretmenimizlede bunu paylastim onlarin dedigi veliler oyle istedi demek oldu..o_O

Sozkonusu formaya baktim alt esofman cayir cayir naylon bedava verseler giydirmem fiyatida 50 tl imis..

Simdi neyapmali cocugum ayri secilmesin diye alayimmi kizlar ozellikle egitimci arkadaslar size soruyorum arada kaldim:KK43:
Eğer okulda tek tip kıyafet uygulanıyorsa mecbur alacaksınız.

Ben bir okula bu sebeple göndermedim

Anaokulu çocuğu üstünü kirletir ve tek tipleşmeye uygun değil

Giyim kuşamı öğrenecek ama okullar aileye kolaylık her gün farklı kıyafet seçimi zor vs diyorlar

Madem o okula gönderdiniz kurala uyacaksınız hem yıl ortasında okul değiştirmiş oradakiler ile her şeyi uyumlu olmalı

En kötü kumaş da olsa almalısınız 2 3 tane değiştirerek giydirirsiniz yıkanmaz her gün çünkü

Degisikli gonderme sansim olmuyor bu durumda verdikleri bir sweat tshirt esofman alti..

anaokulunda forma iyidir arkadaşlar.
okul öncesi kurumda çalıştığım dönemde, sırf arkadaşının elbisesi daha güzel diye o gün hiçbir etkinliğe katılmayan çocuk vardı. bildiğin trip attı 4 yaşındaki kız kıskançlıktan.

X