Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaç aylık bebeğiniz? Allah bağışlasın
7 aylık oğlum var benimde 77 kilo ile hamile kaldım 93 kilo ile doğum yaptım, doğumdan sonra 75e indim hemen. şuan 69 kiloyum
zaten emzirdiğimiz için bol bol su içmemiz gerekiyor. en az 2 lt su içiyorum ben
beyaz ekmek, şeker, un ve şekerli gıdaları hayatımızdan çıkarıp aç kalmadan sağlıklı beslenince zaten emzirmenin etkisiyle çabuk gidiyor kilolar
emziriyorsun çok ye, tatlı ye diyenlere aldanmayın sakın
Tamam umarim basarili olurum biraz zayif iradeliyim diyecem ama genc kizlik bi kac icinde 50 kiloya kadar dusmustum yine basarabilirim insallahUn şeker karbonhidrat bunlar hayatınızdan çıkmalı ayrıca 22 ay çok büyümüş artık emzİren anne diye düşünmeyin kendinizi.protein ağırlıklı beslenin tatlı abur cubur bunlardan uzak durun.pilav makarna bunlardan da akşam 6 dan sonra da sıvılar olsun hayatinizda
Umarim basaririm duanizi bekliyorum oglum biraz huysuz bi cocuk yemek yemiyor surekli emiyor bende gucsuz kaliyorum sonrada...Aslında kurallar basit ama uymak zor.gündüz normal beslenip akşam yemeğini abartmadan yemek bile başlangıç biraz nefsimize hakim olursak fıstık gibi olabiliriz
Umarim basaririm duanizi bekliyorum oglum biraz huysuz bi cocuk yemek yemiyor surekli emiyor bende gucsuz kaliyorum sonrada...
İnsaallah ya İnsallahbüyükmüş artık
22 aylık olmuş maşallah sürekli emmek yerine yeme düzeni oturmuş olmalı artık
patates, makarna gibi karbonhidratlı gıdalar yerine sebze ve protein tüketebilirseniz kilo verebilirsiniz rahatlıkla
Nereye bakacam yeniyim ve pek birsey bilmiyorumcuma zayıflama gruplarına katılabilirsiniz daha iyi motive olmak için
Nereye bakacam yeniyim ve pek birsey bilmiyorum
Cok tesekkur ederimhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...arismasina-katilmak-isteyenler.71509/page-724
buraya yazarsanız uygun bir gruptan davet gelir
Boy 1.57 kilo 80 yas 28Şuan kac kg sınız boyunuz kac