Çocuk Hastalıkları Çocuğuma ne oldu..

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Geçmiş olsun
Doktor ne dedi?

Allah şifa versin olumsuz düşünme
Havalar o kadar sıcak ki içtiği su bile etkilemiş olabilir

Dr ne dedi ?

Acilde boğazdan örnek alıp viral mi bakteriyel mi diye hiç bakılmadı bize. Mesela benim kızım 12 ayda 12 kez hasta oldu. Hiçbirinde gitmedim çünkü 3 gün calpol, dolven sonrası geçti. Hepsi viraldi.
12 ayda 12 kez hasta olması çok normal birşey değil
Hiç araştırıldı mı neden bukadar sık hasta olduğu
Bağışıklığını güçlendirecek birşeyler yapıyor musunuz
Bir kez benimde başıma geldi mesela doktor viral birşey ciddi değil diyip eve yollamaya kalktı ama ben tatmin olmadım çünkü çocuğumun çok hasta olduğunu biliyordum doktor illa antibiyotik mi vereyim siz pipirikli bir annesiniz diye diyip çirkinleşti. Ben antibiyotik yanlısı pipirikli değil bilinçli bir anne olduğumu söyleyip göğüs filmi talep ettim. Doktor ben dinledim temiz demesine rağmen ısrar ettim ve sonuçta çocuğumun bronşit olduğunu gördük.demem o ki çocuğunuzda birşeylerin yolunda gitmediği aşikar hislerinize güvenin ve doktorlara gerektiğinde müdahale edin

Bebekken bağışıklık düşük oluyor zaten. Komşu kızı kreşe gidiyordu, gelince kızımla oynuyordu. Ben de öğretmenim. Bizden kaptı hep.

İki yaşına kadar 6 ayda bir, sonrasında yılda bir kan tahlillerini hep yaptırdım. Bir sorun yok çok şükür

Hatta virüslerin bir kısmını geçirdiği için anaokuluna başlayınca hasta olmadı hiç

Maşaallah
Ben oğluma sambucol veriyorum bir süredir, çok faydasını gördüm, doktoru sakıncası yok derse siz de verebilirsiniz bağışıklığı güçlendiriyor. Bal, pekmez filan zaten herkesin bildiği şeyler. D vitamini ve demirine de sık sık baktırmanızı öneririm. Ya yanlış anlaşılmak istemem ben de anneyim kıyamadım kızınızın bu kadar sık hastalanmasına zaten bildiğiniz şeyleri bir de ben dedim işte

Boğazları tahriş olmuş dedi yine aynı şekilde dolven calpol birde antibiyotik verdi serum taktı şimdi kontrol ediyorum arada ateşini
Balli zencefil icirin iyi gelir bogazina onunla gecmis olsun aklima neler geldi benim, soruyorum gec cevap veriyo vs diyince.

Geçmiş olsun, umarım daha iyidir şu an.
siz normal karşılamış olabilirsiniz fakat okulda yaşı kaç olursa olsun çocuğa ilaç verilmez, verilmemeli. öğretmenin böyle bir risk almasına akıl erdiremedim. benim çocuğum olsa şirazem kayabilirdi

Görseniz bana da acırsınız Sürekli öğrencilerden grip kapıyorum.

Şimdi kızım anaokuluna gidiyor, hasta olmuyor çok şükür. Yılda bir bakılıyor dediğiniz değerlere. Zaten sürekli D vitamini ve haftada üç kez kırmızı et veriyorum.

Konuda hala anlamadigim sey neden cocuk halsiz diye calpol verildi? Calpol enerjimi veriyor?
Daha çok geliyor gelmekte olan aha düşecek bu çocuk korkusu bence Öğretmenin suçu yok aslında ,aşı vurduruyorsun ebe eve gidince calpol ver diyor. Halsiz diyorsun anne kv calpol ver diyor. Başka annelerle konuşuyorsun hasta diye aaa calpolün yok mu diyorlar. Calpol bir bağımlılık, bir gelenek, adeta bir kült. Özellikle koladan bile şekerli olmasıyla çocukta hommini içince mis, sıkıntısız. İşe yarıyor ama. Yanlışlıkla parasetamolü bulan adamlar bile anlamadı, 100 yıldır kimse anlamıyor ama işe yarıyor

İşte şekerli diye ilaç gibi görmüyorlar galiba. Gariban calpol❤

Yavrumun aklı gitti uyuyamamakt
İşte şekerli diye ilaç gibi görmüyorlar galiba. Gariban calpol❤
Kız ne diyorsun ateslenince ne yapcaz? ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…