Çocuk Hastalıkları Çocuğumda alerji ve hafif astım çıktı.

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

aysegms79

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
2
0
16
İstanbul
Arkadaşlar ben aranıza yeni üye oldum 3 yaşında bir kızım var uzun süredir nefes almada zorluk,öksürük hapşurma gibi şikayetlerimiz vardı özelliklede sabah uyandığında geçen gün doktora götürdüğümüzde akar (ev akarı) alerjisi olduğu ortaya çıktı.Doktor özellikle çocuğunuzun rahat uyuyup uyanabilmesi için ilaçlara ek olarak antibakteriyel yatak nevresim kılıfları kullanmamızı söyledi ve Fransadan ithal Dom'Hous markasını özellikle tavsiye etti kullanan arkadaşlar varsa önerirmisiniz ??? veya bilgi verebilirmisiniz.

bizde 2 haftadır öksürük var bir türlü bulunamadı ne olduğu sinir oldum ya dr bişey yok deyip gönderdi sadece öksürük şurubu verdi bende alerjiden şüpheleniyorum.

geçmiş olsun arkadasım ..dediğin o markayı hıc duymadım.ama antıbakterıyel çarşaflar heryerde var ılla o mu olcakmış

Doktorumuz illa bu marka olacak demedi fakat diğerlerinden farkını bende sordum laboratuvar ortamında tescil edilmiş olmasıymış ve alerjiye neden olan bakterileri yüzdeyüz durdurmasıymış ve en iyi markanın bu olduğunu söyledi, bende araştırmak ve kullanan arkadaşlar varsa yorum almak istedim.Bu esnadada internetten biraz araştırdım İstanbul Ataşehirde yerleri varmış arayıp görüşeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…