• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğumu göstermeme hakkım var mı sizce?

Bebeği getirin dese neyse. İki dk kameradan görmesinin sakıncası yok. Eşinizin annesi sizin için kötü bir insan olsa bile. La havle deyin sabredin. Bildiğinizi de okuyun. O öyle konuşsun dursun. Dedi diye yaptınız sansın. Sizden bir şey eksiltmez. Bir zaman sonra bakar tınlayan yok. Azaltır ya da vazgeçer bu tavırdan.

Sizin k.v nizle mevzunuzu (dogmamis cocuga beddua dahil) defalarca okudum. Evet hakli taraflariniz çok fazla ama Siz k.v nizi takinti haline getirmişsiniz. Böyle yaparak sadece kendinize zarar verirsiniz. Bence bir uzmandan yardim almaniz lazim.

Artık birçoğunuz kv ile olan problemleri biliyorsunuz. Bilmeyenleriniz için özet geçmek gerekirse çocuğumuz olmasın diye beddua etti boşanmamız için iftiralar attı elinden geleni ardıma koymadı. Yalanlar söyledi eşimi yanına çekmek için. Herkesi bize karşı doldurdu. Aileme küfür etti. Üzerime yürüdü. Tehdit etti ve tehdit ettiği şeyi de yaptı boşanmamız için. Ve daha neler. Tek sebebi kıskançlıktı.

Şimdi bebeğim oldu. Pandemiden dolayı bir kere geldi iki dk görüp gitti. Geldiğinde de o iki dkda karışacak birşeyler buldu. Şimdi eşimi hergün arıyor. Dün eşim çok soğuk konuştu. Kv diyor ki rahatsız oluyorsun biliyorum ama mecbur arayacağım. Yüzsüzün bayrak taşıyanı kendisi.

Şimdi iki güne bir görüntülü arayıp çocuğumuzu görmek istiyor. Görmesine dayanamıyorum. Çok sinirleniyorum. Görmesine tek bir laf etmesine dayanamıyorum. Benim yerimde olsanız ne yapardınız.

Bugün yarım kundak yapmıştım denemek için. Gördü kv. Hıh işte böyle sarın diyor. Daha önce çorap giydirmiyoruz diye giydirin diyordu ki tabiki onun lafının önemi yok. Kadın ne dese tersini yapasım geliyor. Benim yerimde olsanız sorun çıkartır telefonda bile olsa göstermezmiydiniz yoksa lanet olsun ne yapıyım babannesi der eşinizin bir iki dk göstermesine müsade mi ederdiniz? Ben muhattap olmuyorum kendisiyle.
O kadar bıkmışsın ki sesini adını duymaya bile tahammülün kalmamış . Boş ver görsün canım torununu biliyorum içine sinmiyor ama ilerde bunu sana silah olarak kullanırlar politik davran hiç canını sıkma😘

Biz istediğimiz kadar göstermek istemeyelim, bu konuda eşlerin payı çok çok büyük.
Onlar ben de onun babasıyım sen istemiyosan ben de göstermek istiyorum dediği an bizim isteklerimiz maalesef olmuyor.
Işte aile olabilmek, birbirinin ardında daima durabilmek bunu gösteriyor.
Ancak her eş bunu yapamıyor.

Artık birçoğunuz kv ile olan problemleri biliyorsunuz. Bilmeyenleriniz için özet geçmek gerekirse çocuğumuz olmasın diye beddua etti boşanmamız için iftiralar attı elinden geleni ardıma koymadı. Yalanlar söyledi eşimi yanına çekmek için. Herkesi bize karşı doldurdu. Aileme küfür etti. Üzerime yürüdü. Tehdit etti ve tehdit ettiği şeyi de yaptı boşanmamız için. Ve daha neler. Tek sebebi kıskançlıktı.

Şimdi bebeğim oldu. Pandemiden dolayı bir kere geldi iki dk görüp gitti. Geldiğinde de o iki dkda karışacak birşeyler buldu. Şimdi eşimi hergün arıyor. Dün eşim çok soğuk konuştu. Kv diyor ki rahatsız oluyorsun biliyorum ama mecbur arayacağım. Yüzsüzün bayrak taşıyanı kendisi.

Şimdi iki güne bir görüntülü arayıp çocuğumuzu görmek istiyor. Görmesine dayanamıyorum. Çok sinirleniyorum. Görmesine tek bir laf etmesine dayanamıyorum. Benim yerimde olsanız ne yapardınız.

Bugün yarım kundak yapmıştım denemek için. Gördü kv. Hıh işte böyle sarın diyor. Daha önce çorap giydirmiyoruz diye giydirin diyordu ki tabiki onun lafının önemi yok. Kadın ne dese tersini yapasım geliyor. Benim yerimde olsanız sorun çıkartır telefonda bile olsa göstermezmiydiniz yoksa lanet olsun ne yapıyım babannesi der eşinizin bir iki dk göstermesine müsade mi ederdiniz? Ben muhattap olmuyorum kendisiyle.
Diğer konunuzda size 737282 tane fikir verildi ama işe yaramamış. Konuları okumuyorsunuz demek. O zaman ne gerek var yorum yapmaya. Ayrıca bu sıcakta ne kundağı Allah aşkına.

Kv çok fettan ve art niyetli tamam ama siz de kadına taktınız kafayı.
'Kvm doğmamış çocuğumuza beddua etti' cümlesini ezberledik sayenizde.
Psikolojik desteğe ihtiyacınız var.
Bence en önemli gündeminiz bu olmalı.
'Kv çocuğu gördü, görmedi, çorap giydirin, kundak yapın dedi' vs ayrıntı.
Siz bu kadını bu kadar ciddiye almaya devam ettikçe, bu sorun katlanarak büyüyecek ve bir süre sonra sizi içine alacak, 'demedi' demeyin.

Aynı şeyleri bende yaşadım hatta açık açık yüzüne seni sevmiyorum saygıdan ötürü seninle konuşuyorum bile dedim.
Fakat torun göstermeme işine yeltenmedim
Nihayetinde babaannesi...
Görsün istedim.
Atası bi yerde.
Ha ola ki torununa sıkıntı yaratir, sorun yaşatır, onu mutsuz rahatsız edecek bisey yapar,sağlığına sıkıntı verecek bisey yapar...
iste o zaman Evet torununu göremez.

Ki sanmıyorum bi babaanne torununa zarar versin.

2 aylik cocugum varken biri beni rahatsiz ediyorsa keserim herseyi. sen bizi aramak zorunda hissediyor olabilirsin ama biz acmak zorunda degiliz. benim icime sinmiyor seninle konusmak. bir sure arama diyin. ya da açmayın hic.

esiniz iyi dengelemeye calisiyordu karistirmiyorsam, ya da birakin esiniz 1dakika gostersin ama siz konusmalari hic duymayacaginiz bir yerde olun.

Konularinin hepsi kv ile ilgili 🤔belliki yaran derin birak uzaktan görsun ama ben yollamazdim sevsin die beddua etmesine ragmen goruntulu gorur okadar baska olmaz

Cocugumu babaaneye gosterme zoruulugum var mi resmi olarak?
Babaane resmi olarak cocuga bakmakla yükümlü degilse ben de gostermek zorunda degilim bence.
Esiniz de israrci degilse yani araniz bozulmayacaksa gostermeyin canim.
Elini bi kere tasin altina koymayan insanlar icin kendimi yoramam valla.

Bu arada cocugumu bol teyzeli amcali sevgi dolu bir ailede buyutuyorum
Ama onlardan ozveri gormesem hic de cocugumu gormeleri icin efor sarf etmezdim :KK76:

Back
X