cocugunun alman pasaportu olanlar yardim lütfen

lale87

Biz nasip der mutlu olmasini biliriz !!!
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2010
2.131
62
Arkadaşlar alman cocuk pasaportuyla (kinderreisepass) la ilgili bir sorum olacak.oglumun pasaportunda 6 aylik bebek resmi var ve suan kendisi 5 yasinda.ama daha tam 1 sene suresi var aslinda.havaalaninda pasaport kontrollerinde sorun yapiyorlar (gelirken yaptilar).suan almanyada ailemin yanindayim burda resmini degistirmeye çalıştım ama olmadi çocuğun oturumu turkiyede oldugu icin ordaki alman konsolosluğu bakıyor bizim islemlere.haftasonu nasip olursa dönüyorum türkiyeye. Korkuyorum geri çevirirler diye beni yolculuga izin vermezler diye.oglum bu haliylede benziyor fotoğraftaki bebekligine ama tabi değişiklik var.oradaki polislerin bunu sorun yapip beni geri cevirmeye haklari varmi acaba bilgisi olan varsa yardimci olursa sevinirim..

Turkiyeye gidim ilk isim resmini degistirmek olacak ins :)birdaha boyle stresli bir yolculuk istemiyorum ://

ben cocukken babam tedirhin olurdu ayni sebepten tipim degistikce:)
ciktigin için sorun olma ihtimali daha düşük
giriş yaparken daha sert oluyor tutumları..
Bebekligine benzemesi zaten zor ama süresi var sorun olmaz sanırım.. iyi yolculuklar

ben cocukken babam tedirhin olurdu ayni sebepten tipim degistikce:)
ciktigin için sorun olma ihtimali daha düşük
giriş yaparken daha sert oluyor tutumları..
Bebekligine benzemesi zaten zor ama süresi var sorun olmaz sanırım.. iyi yolculuklar

Yani benzemiyor haliyle tabi ama animsatiyor gozleri falan bakinca:)
Ins canm sorun olmaz tsk ederim

X