- 14 Mayıs 2011
- 2.221
- 2.087
- 333
- Konu Sahibi yingyang92
Siz iyi misiniz ya? Buraya yazınca vicdanım rahat mı sandınız? Ben ne yapabilirim, anne-çocuk ilişkisi bu mudur diyorum. Daha önce de buna benzer bir konu açmıştım. Bir sürü kişi ''çocuğu annesinden daha çok mu düşüneceksin demişti''Ya konu sahibi, kendi vicdanını rahatlatmak için bu yalandan uydurduğun bahaneleri bırak. Büyüdüğünde yeğenin sana hesap sorduğunda ona sayarsın bu bahanelerini. Kötü kalpli bir insansın. İnşallah buradan biri ip adresinden şuan bulunduğun ülkeyi tespit eder ve yetkili merciye bu yazışmaları paylaşır. Senin gibi acımasızların anladığı tek şey böyle bir suçtan yargılanmak olur.
Yenge dediğin kadın, 6 yaşına gelmiş oğlunun psikolojisini mahvetmiş. Çocuğa buraya yazamadığın bir şiddet uyguluyor. Sen bahane sıralıyorsun. Vicdansız.
Konu benim yeğenim veya başkasının yeğeni, yapacağım eylemler çocuğu nasıl etkiler bunu düşünmek zorundayım. Aynen IP'den adres tespit edildiğini bir siz biliyorsunuzdur. Olaya bir çözümünüz olmayacaksa, yazmayın.
Daha önce de başka bir olay için karıştım, yenge hanım bana ''sen işine bak'' diye cevap verdi.
Yalandan bahane demişsiniz bir de, kızın yaptığım her şeye verdiği cevap bu şekilde. Yorum yaptığınız kişiyi tanımıyorsunuz ama beni ısrarla git şikayet diye yönlendiriyorsunuz.
Diyelim ettim. Çocuğu aldılar. 2 saat anneden ayrı kalamayan çocuk, 1 hafta anneyi göremedi. Bu onu nasıl etkileyecek düşündünüz mü bunu? Oturup tabii ki yeğenimi gözlemleyeceğim, ne yapabilirim diye düşüneceğim.