Anket Çocuk istemeyen biriyle evlenir miydiniz ?

Çocuk istemeyen biriyle evlenir miydiniz ?

• Evet, evlenirdim. O olduktan sonra diğer konuların önemi yok.

OY: 9 16,7%
  • Hayır, evlenmezdim.

OY: 29 53,7%
  • Evlenir, onu ikna etmeye çalışırdım

OY: 11 20,4%
  • Diğer; (açıklayınız)

OY: 5 9,3%

• Ankete Katılan
    54
Evlenir, onu ikna etmeye çalışırdım.
Malum ben de doğumdan çok korkuyorum o nedenle çocuk düşünemiyorum, ikimiz birbirimizi ikna eder yapardık bi yavrucak
:KK69:
'Nişanlım istiyor ama evlendikten kısa bir süre sonra:oops:

ne olacağı belli değil hayatta. belki benim çocuğum olmuyo sağlık probleminden dolayı ? ama yine de bana direkt olarak çocuk istemiyorum ona göre gel bana diyen bi adamla evlenmezdim sanırım...

Şimdi benimkisi çocuk istiyor o nedenle ikna olmazsa kısmını düşünmedim o_O:KK53:
Yani ben ikna ederim diyenlerde hep onu merak ederim. Ya ikna olmazsa? Böyle bir olaya "ya tutarsa" diye girilmez k, bence, sonra BDVde görüyoruz başlıkları "kocam çocuk istemiyor" diye : /

Yani ben ikna ederim diyenlerde hep onu merak ederim. Ya ikna olmazsa? Böyle bir olaya "ya tutarsa" diye girilmez k, bence, sonra BDVde görüyoruz başlıkları "kocam çocuk istemiyor" diye : /

Elbet bir gün ikna olur diye dusunup evleniyorlar sanirim. Ben de bilmiyorum.
Ama çocuk yapmak icin evlenmek fikri bana abes geliyor.

bende iknaya etmeye çalışırım dıye düşünüyorlar diye evlenenemıyorum,demekki erkeklerde siznle aynı hanımlar

Evlenmezdim ben sonuc olarak cocuk evliligin vazgecilmezi mutlulugu meyvesi sekeri kendimi bunlardan mahrum edemezdim herhalde ( cok şükür öyle sorunumuz yok hatta çok çok istiyoruz :) )

X