çocuk isteyipte doktordan kaçan eş :(

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
sonunda özel bi kadın doğumcudan randevu aldım bulunduğum yerde nerdeyse tüm kadın doğumcular dolu.ilk işim eşimi aramak oldu.telefonda salı gününü alabildiğimi anlattım randevu saatini. o dedi ki illa cumartesi olsun ben dedim müsait vakit bu var hem birebir doktorla görüşmediğim için şimdi güne müdahalede bulunamıyorum.şu randevuya beraber gidelim.o kızdı, beni sürüklüyorsun istemediğim yerlere de.ben gitmek istemiyorum da sen gitte.dedim,çocuğu tek başıma yapmıcam heralde. o zaman ben senle aile kurmayayım boş vaktimi geçireyim.tamam kalsın o zaman dedim.sonra yumuşadı son kez gidiyormuş benle böyle yerlere.ben anlam veremedim.yaşım otuz onun keyfini beklemeyeceğim.onun çocuk konusunda olabilecek psikolojik yetersizliklerini göze alıp çıktım bu yola.35 yaşımı bekleyip daha da zora mı sokayım kendimi doğal yolla olabilecekse ona göre hala fiziksel bir sıkıntım varsa tedavi olayım görüşündeyim.kocamda tırmış sanki onu sünnete götürüyorum.gittiğim vakit itibari ile doktorun istediği testleri zaten uygun bir zamanda ayrı ayrı yaptırırız.göz göre göre çaresizliği kabullenemiyorum.lafta çocuk istiyor ama iş sadece istemekle bitmiyor.

sonunda özel bi kadın doğumcudan randevu aldım bulunduğum yerde nerdeyse tüm kadın doğumcular dolu.ilk işim eşimi aramak oldu.telefonda salı gününü alabildiğimi anlattım randevu saatini. o dedi ki illa cumartesi olsun ben dedim müsait vakit bu var hem birebir doktorla görüşmediğim için şimdi güne müdahalede bulunamıyorum.şu randevuya beraber gidelim.o kızdı, beni sürüklüyorsun istemediğim yerlere de.ben gitmek istemiyorum da sen gitte.dedim,çocuğu tek başıma yapmıcam heralde. o zaman ben senle aile kurmayayım boş vaktimi geçireyim.tamam kalsın o zaman dedim.sonra yumuşadı son kez gidiyormuş benle böyle yerlere.ben anlam veremedim.yaşım otuz onun keyfini beklemeyeceğim.onun çocuk konusunda olabilecek psikolojik yetersizliklerini göze alıp çıktım bu yola.35 yaşımı bekleyip daha da zora mı sokayım kendimi doğal yolla olabilecekse ona göre hala fiziksel bir sıkıntım varsa tedavi olayım görüşündeyim.kocamda tırmış sanki onu sünnete götürüyorum.gittiğim vakit itibari ile doktorun istediği testleri zaten uygun bir zamanda ayrı ayrı yaptırırız.göz göre göre çaresizliği kabullenemiyorum.lafta çocuk istiyor ama iş sadece istemekle bitmiyor.

Bence eşin çocuk istemiyor.
Uzatmanın anlamı yok,zorla mı baba yapacaksınız adamı?

eşinin çocuk istediğinden emin misin ?
bu şekilde davranan birisine çocuk yapmayın derim en azından hatasını anlayana kadar. ayrıca onun keyfini beklemeyeceğim demişsiniz ama çocuk 2 kişinin isteğiyle olmalı bence.

çünkü hormonlarımla ilgili ilaçlar kullandım.adetimle ilgili sıkıntılar yaşadım.yaşımın geçmesi demek sıkıntıların çözümünün zorlaşması demek.

ya o erkek utaniyodr belki. bi kere gitse doktora alisir. ama sorun ondan ckacagni dusunuyodr belki. herkes cocuk ister. ama sen yinede firsati kacirma otuz yas ustu hamilelik cok riskli.

eğer tamamen istemiyorsa şu kadar zaman sonra yaparız önce şu durumlar var diye bir şeyler sayar bana.ama öyle de demiyor.yada şu sene için,şu ay için olmaz demiyor.

çünkü hormonlarımla ilgili ilaçlar kullandım.adetimle ilgili sıkıntılar yaşadım.yaşımın geçmesi demek sıkıntıların çözümünün zorlaşması demek.
Haklsn tabıkı..Siz anne olmak istiyorsunuz pes etmeyın..Zorla olmaz dıyenlerı anlamıyorum.Neden istegınden vazgecmek bayana düşüyor.

ya o erkek utaniyodr belki. bi kere gitse doktora alisir. ama sorun ondan ckacagni dusunuyodr belki. herkes cocuk ister. ama sen yinede firsati kacirma otuz yas ustu hamilelik cok riskli.
evet bende bunu düşünerek,harekete geçtim.beklemek iyi hoş da 35 yaş ve üstü daha riskli.çok az erkek dışında çoğu zaten bakımını sadece annesinin üstüne atıyor çocukların hemen ufak bir şeyinden,sesinden rahatsız oluveriyorlar.

daha önce üroloğa gitti eşim bi antidepresan verdi doktor erken boşalma için bi daha gitmem dedi.forumda erkekler nelerle uğraşıyor.ameliyat filan oluyorlar.eğer sıkıntısı varsa onun ve şuan çözülecekse ameliyatlık olana kadar beklemenin anlamı yok.

Bi yandan esinizin doktora gitmekten cekinmesini anlayabiliyorum, sorun bende belki diye hafif bir korkusu vardir. Belki bugun tersinden kalkmistir o yuzden boyle fevrii davranmistir size (anlik bir terslenme yani). Belkide zor bir surec olacagini dusundugu icin biraz geri adim atiyordur.

Cok ustelemeyin. cocuk istediginden eminseniz, onun mizmizligina ragmen gidin doktorunuzla gorusun. Allah yardimciniz olsun!

Himmm
iki durum var
1.si esin ciddi anlamda cocuk istemiyor
2.si esin cok utaniyor kadin dogum vs durumlarindan
ki eger ikincisiyse isiniz cok zor bu sefer dr spermiyogram isteyecek esinizi onu vermeye nasil ikna edeceksiniz.
daha once herhangi bir sey icin gittiginide sorun yapmadan geliyor muydu kadin dogum dr.una

Himmm
iki durum var
1.si esin ciddi anlamda cocuk istemiyor
2.si esin cok utaniyor kadin dogum vs durumlarindan
ki eger ikincisiyse isiniz cok zor bu sefer dr spermiyogram isteyecek esinizi onu vermeye nasil ikna edeceksiniz.
daha once herhangi bir sey icin gittiginide sorun yapmadan geliyor muydu kadin dogum dr.una
1 )şimdi biraz daha yumuşadı
2)hastalık ve ilaçtan nefret eder.(kim seviyor ki zaten)mandra filozofu gibi her bişeye karşıyım der.
3)kadın doğuma bu zamana kadar beraber gidemedik.sadece benim sıkıntılarım için ben gittim.çocuk için gitmek lazım. karı koca inşallah gidecektik.öyle kaldı.

1 )şimdi biraz daha yumuşadı
2)hastalık ve ilaçtan nefret eder.(kim seviyor ki zaten)mandra filozofu gibi her bişeye karşıyım der.
3)kadın doğuma bu zamana kadar beraber gidemedik.sadece benim sıkıntılarım için ben gittim.çocuk için gitmek lazım. karı koca inşallah gidecektik.öyle kaldı.

valla ben anlamıyorum burda her sıkıntısını yazana keskin keskin cevaplar vereni... canım, eşin kesin çocuk istemiyo, bu adamla uğraşılmaz vs dinleme bence. biz 4 yıldır ugrasıyoruz. eşim daha bu hafta muayene oldu. benim iki dış gebeliğim var ve doktorlar erkek faktörü yok muhtemelen dediler, ben de o yüzden çok üstelemedim. ama o da muayene olmadı yani. erkekler üroloji işlerinden daha çok çekiniyorlar. biz o kadar masalarda yatarken, test üstüne test yaparken çekinmek hakları mı? hayır tabi, ama sadece senin başında değil ve eşin de çok anormal değil hemcinsleriyle kıyaslarsan.

ayrıca, evet erkekler kadınlar kadar istekli, azimli olamayabilir çocuk noktasında. bu da gayet normal biyolojik olarak bakarsan. hep söylenir kadın hamileyken annedir, erkek cocuk dogduktan da sonra ancak baba oldugunu idrak eder diye. ha çocugu olsun çok isteyen erkekler de vardır ama geneli anlattığım gibi.

takılmayın bence, ikna ederek, üzüntünüzü anlatarak gerekirse trip atarak götürün doktora. istemiyomuş da nasıl baba olacakmış da takılmayın yani

evet bende bunu düşünerek,harekete geçtim.beklemek iyi hoş da 35 yaş ve üstü daha riskli.çok az erkek dışında çoğu zaten bakımını sadece annesinin üstüne atıyor çocukların hemen ufak bir şeyinden,sesinden rahatsız oluveriyorlar.
dogru. ama once kocann çocuk Istedgnden emin ol bnce. cocuk olunca pişman olursa eger o daha kotu. iyisyle kotusyle uzunca konusun bu mevzuyu. en sağlıklı karari alin.

1 çocuk istemiyor Eşiniz
2 sorun varsa da sizde olduğunu düşünüyor yani onun gelip gelmemesi önemli değil
3 siz dert ettiğiniz için sorun onda çıkarsa diye korkuyo
4 psikolojik olarak ta olmayabilir çocuğunuz bu da erkeğin kafası rahat olmadı gerekiyor ona baskı yapmayın çocuk hakkında konuşmayınız sadece korunmayı bırakın

acaba sorun eşinizde mi? konuyuda olayıda bilmediğimden soruyorum
bazı erkekler gurur yapar ya acaba öyle bişey mi?
yüzleşmek yada öğrenmenizi istemiyordur belki.

X