Çocuk kaçırma girişimi

abibmesin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2014
1.295
1.419
47
Bugün izmit merkezde alışveriş yaparken( elimde bir gömlek vardı, ona bakıyordum.) 4 yaşındaki oğlum bacağımdan uzaklaştı. Döndüm baktım; bir bayan oğlumun elinden tutmuş gidiyor. Önce anlamadım. Kadın yanlış çocuğun elini tuttu zannettim. Oğlumu çağırdım . 3 kez seslendim yavrum anlamadı. Sonra kadın döndü ve gülerek birşeyler söyledi. Herkesi kendim gibi bilirim. Ne dediğini anlamadım ama çocuğu aldım. Kadın uzaklaştı. Birden kadının çocuğu olmadığını farkettim. Anlayınca durumu şok oldum. Oğlum küçük. Derdini anlatamazdı. Benim bugün öğrendiğim şey;insanın dünyası 1 saniyede kararabilir. Rabbim kimseye evlat acısı vermesin. Lütfen çocuklarınızı 1 Saniye bile gözünüzün önünden ayırmayın. Kadın oğlumu bacaklarımın arasından elini tutarak çekti. Çocukta benim olduğumu zannederek onu tutan elle gidiyordu. Allah fırsat vermesin böyle insanlara. . .Olay ulugazi ilkokulunun arka sokağında oldu.

ayyy cok sukur farketmissiniz. Allah firsat vermesin. belkide cocugu yalniz basina gordu ve danismaya gidiyordu size bakarak ta "bak annen burdaymis hadi kos bakalim anneye " dddi ama siz anlamadiniz. o kadinin gunahini almak istemem ama boyle insanlar gercekten var. Allah iyi insanlarla karsilastirsin

Çocuk tam olarak bacaklarımın arasındaydı. Zaten öyle olmasa belkide fark etmezdim.Bu arada genç iyi giyimi ve kapalıydı. Asla şüphe çekecek bir tip değildi.

izmitli olarak dediğiniz yerleri çok iyi biliyorum.çok şaşardım gerçekten.kadının yüzünü iyi hatırlıyorsanız keşke polise gidip şikayet etseydiniz size yapamamış ama ya başkasına yaparsa.allah fırsat vermesin böyle kişilere geçmiş olsun sizede.

izmitli olarak dediğiniz yerleri çok iyi biliyorum.çok şaşardım gerçekten.kadının yüzünü iyi hatırlıyorsanız keşke polise gidip şikayet etseydiniz size yapamamış ama ya başkasına yaparsa.allah fırsat vermesin böyle kişilere geçmiş olsun sizede.
Önce anlamadım . Anlayıncada şoka girdim. Kapalı ak pak güzel bir kadındı. İnsan gerçekten yakıştıramıyor. Eşim keşke polise söyleseydin bir daha kimseye yapamazdı deyince geldi polis aklıma.

Verilmiş sadakaniz varmis.
Ne kadar korkunç bir durum ya Aman Allahim.
Bir anlik dalginligina gelse, bir yere gözün takilsa gitti Yavrucak...

Niye olay cikarmadiniz bagirip cagirsaydiniz keşke size yapan başkasına da yapar keşke polis cagirsaydiniz büyük geçmiş olsun

Öff ne kotu bisey ya çok geçmiş olsun bence hemen sadaka felan verin Rabbim evlatlarimizi bize bgislasin ve esirgesin...

Niye olay cikarmadiniz bagirip cagirsaydiniz keşke size yapan başkasına da yapar keşke polis cagirsaydiniz büyük geçmiş olsun
Önce anlamadım. Kadını çocuğu var ve yanlış eli tuttu zannettim. Sonra yanında çocuk olmadığını anlayınca durumu anladım. O zaman da şoka girdim. Cidden salaklaştım. Eşim polis diyene kadar polis aklıma gelmedi.

geçmiş olsun....bazen çocuklar annelerinin yanından bşka yere yönelebiliyolar bnde kaç kere annesini kaybeden çocukların annesini buldum ama sznki öle bişey değildi sanırım

Cok korkunc ya.Nasıl bir soğukkanlılık bide.Arkanızı dönmeyeceğinizi düsünüp yürüyerek gitmeyi tercih etmis.İyide yapmıs yakalanmıs orası ayrı

Cok gecmis olsun

korkunç bir olay yaşamışsınız bir an yaşar gibi oldum çıldırırdım kadına çok büyük tepki verirdim.Allahım kötülere fırsat vermesin.Geçmiş olsun büyük bir olay yaşamışsınız:KK43:(

tuylerim diken diken oldu...offf,Allah korumus cok gecmis olsun.

Cok korkunc ya.Nasıl bir soğukkanlılık bide.Arkanızı dönmeyeceğinizi düsünüp yürüyerek gitmeyi tercih etmis.İyide yapmıs yakalanmıs orası ayrı

Cok gecmis olsun
Bana tam olarak bu konuyu açtıran sebep bu işte. Kadın profosyonel . Soğuk kanlı. Köşeyi dönse herkes annesi zanneder. Lütfen çok dikkat .