Yaptığım bir salaklığı yazıp yazmamakta tereddütteyim, olduğu gibi yazayım bari, bi faydası olacaksa:
29-30 yaş olunca, biz de denemelere başladıktı, ben biraz "Kontrol bende" bir tipim, 30 yaş tamam hamile kalırım net diye hesaplıyorum o sıra. Evliliğin 3. senesinin içindeyiz, maddiyat oturmuş, evlilik dinamikleri olmuş birbirimizi evilik içinde görmüşüz derken işte sırada bebe.
Düzenli regl olurum, korunmayı bıraktık. Sanırım 3 ay belki 4 ay denedik ama olmadı.
Dedim "Sanırım ben de bizimkiler gibiyim, zor olacak bebeğimiz"... Annem ve babamın 8 sene çocukları olmamış, öyle bir süreç yaşamışlar, sonra tedavi filan, ben olmuşum. Diyorum işte "Herhalde ben de çektim bizimkilere", erken davranayım dedim.
Doktora gittik, doktor baktı etti bende sorun yok eşimde sorun yok iyi hoş, daha 4 ay olmuş-olmamış zaten.
Eski toprak bi doktordu, biraz sordu etti derken benim bir salaklık yaptığım ortaya çıktı: (Bunu yapmayın hanımlar hani kukişinizin ph dengesini de bozarsınız

) Ben ilişki sonrası foşur foşur yıkıyorum kukişimi, öyle böyle değil...
Bir rahat yerimde yatıp da hani anladınız işte. 5 dk yatıyorum-yatmıyorum tamam yeter, haldır huldur kukişi yıkamaya.
Bizim o halde bebe olsaymış, survivor bebe olacakmış, o yıkamaya sperm kalırsa zaten aşkolsun.
Doktor bi süre suratıma baktı; "Üni. mezunuydunuz değil mi?" dedi. Utandım "Hı hığ" dedim çekinerek, adam "Üni. okuyup bu kadar cahil kalmak" temalı bi cıks cıks bakışıyla devam etti, "Yabman guzum" tarzı konuştu.
Öyle.
Aynı ay hamile kaldım.
Yani böyle bi ilişki bitti ayağa kalkayım, sileyim, yıkayayım filan olayı yapıyorsanız, işiniz zorlaşıyormuş.
Yazayım dedim, pek sanmıyorum ama ben gibi bi aptallık yapan olursa ve bebek istiyorsa, hani faydalansın.
İlişki sonrası uslu uslu yatın-yatık kalın, yıkayacağım diye şey etmeyin. :)