Biz evlendiğimizden beri hiç korunmamıştık eşimle. Evlendik bir ay beş ay on ay oldu çocuk olmuyor. Doktora gittim muayene oldum smear verdim kan verdim vs vs hiçbir sorun yok eşin muayene olsun dedi doktorlar.
Eşim de kabul etmedi. Sorun yokmuş bekle olur dedi. Ben tabi sürekli bak bi tane test yapılacak zaten git filan dedim. 1,5 yıllık evliydik eşim ikna olduğunda. Gitti test verdi. Test sonuçları çok güzel geldi. Bu sefer ben bi Allah Allah oldum. 1,5 sene deneme ama çocuk başarısız.
Bir daha smear verdim bir daha kan verdim bir daha ultrasonla muayene oldum yine sorun yok dediler.
Hayde bakalım bize tüp bebek yolu gözüktü..
Evliliğimizin 2nci yılını kutladık. Birkaç gün sonra yine adet oldum. Zaten tüp bebek için kolları sıvamıştık para biriktiriyoduk. Bende iş arıyodum. Bi yandan fizik tedaviye gidiyordum.
Bi dahaki adet günüm geldi adet olmadım ben. Hiç aklımın ucundan bile hamilelik geçmemişti. Eşim diyordu sen hamilesin yüzün gözün değişti diye. Kızıyordum. Fiziğe gitmişken kan ver diye ısrar etmişti de hamileliğimi öyle öğrenmiştim. Oğlum doğdu 1 yaşında şu an.
Tabi doğum yaptığımdan beri korunuyoruz. Ama yine hamileyim

Şaka gibi değil mi.
Her şey nasip kısmet önce. İki duyguyu da yaşadım. Doktora gidin eşli olarak. Sıkıntı yoksa biraz kafayı boşaltmak (bizde işe yarayan bu oldu bence, nasıl olsa bebeğimiz olmuyor dedik ikimizde, her şey daha akışında olmuştu), gerekirse aşılama, tüp bebek denenebilir.
Moral olsun istedim. Sizin de olur yakında Allahın izniyle