Çocuk Sahibi Olmanın En Kolay Yöntemi

ruyaabaharogu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2018
2
1
1
29
Kocamla uzun zamandır çocuk sahibi olamıyorduk. Evlendiğimizden beri her zaman çocuk sahibi olmak istiyorduk fakat bazı sorunlar yüzünden başarılı olamıyorduk. Birçok doktora danıştık ve internette uzun bir süre araştırma yaptık. Lakin hiçbir olumlu sonuç elde edemiyorduk. En son gittiğimiz doktor ise bize tüp bebek yöntemini uygulamamızı, bu yöntem ile çocuk sahibi olma ihtimalimizin daha da artacağını söyledi. Biz bunu duyunca bir miktar da olsa umudumuz artmıştı. Son çare olarak bu yöntemi deneyip başarılı olmak istiyorduk. Bu sefer de nereye güveneceğimizi, nerede bu işlemi yaptırırsak bir sorun ortaya çıkmazdı ve sağlık bir şekilde çocuk sahibi olabilirdik. Sonradan aklıma tüp bebek yöntemi ile çocuk sahibi olan bir arkadaşım geldi. Hemen ona nerede bu yöntemi uyguladıklarını sordum. Bana ... Tüp Bebek Merkezi’ni önerdi, Kıbrıs’ta bu yöntemi uygulamış sonrasında tekrardan ülkeye dönmüştü. Yapacak başka çarem kalmamıştı ve Kıbrıs’a gitmek zorundaydım. Kıbrıs’a gittikten sonra hemen tüp bebek merkezi ile iletişime geçtik. Kısa bir süre sonra dönüt aldık ve işleme başladık. Öncelikle eşim ve bana birkaç işlem uyguladılar ve bizden embriyonun oluşması için biraz zaman istediler. Bir süre sonra çağırdılar, oluşan embriyoyu rahme taşıma işlemini başlattılar. Başarılı gerçekleşe işlemin ardından birkaç gün gözetim altında tutup, gebelik sürecinin başlayıp başlamadığını kontrol edeceklerini söylediler. Şu an ise o doğan çocuğum 2 yaşında ve gayet sağlıklı, biz de öyleyiz. tüp bebek merkezine minnettarım, siz de tüp bebek yöntemi ile çocuk sahibi olmak istiyorsanız ..... sitesi ile iletişime geçebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back