Çocuk sahip olmak isteyenler için duâlar💞

istanbulaski

La tahzen innallâhe meane
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2018
1.371
1.804
ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTEYENLER ÇOCUĞUNUN DÜŞMESİNDEN KORKANLAR İNANILMAZ TERTİPLER

➡HAYDİİİİ ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTEYENLER BURAYA😊🌹

*Peçeli Ayşe hocamız çocuğu olmayanlar için*

41 gün boyunca kıbleye dönerek sağ baş parmağını göbeğine koyarak 41 fatiha şerife okusun demişti okuuanlarin hep çocukları olmuş ve hayırlısı ile oğlum olursa adını muhammed koyucam desin

•Ayrıca 1 Fâtiha 3 İhlâs Abdülkadir Geylani hazretlerin ruhu Şerîfine hediye ettikten sonra 29 kere beşâirül Hayrat okunur.
Basarul hayratı persembe baslayın okumaya.bunu yapıpta cok hamıle kalan duydum şu sıralar.ve mutlka arapçadan okunucak.

Tecrübe edilmiştir 👆🏻

Çocuk sahibi olmak isteyen eşler bir suya Cuma günü zühre saati olan sabahı ve ikindi namazı sonrası ve gece yarısı sağlam bir niyetle “YA MACİD C.C” okuyup içmeye ve okumaya devam ederlerse,Allah evlat ihsan eder.İnşallah.
Çocuk sahibi olmak isteyen ve çocuğu olmayan kimseler Rabbimize hayırlı ve salih evlat vermesi niyeti ile aşağıdaki ayeti kerimi(1227) defa okur. Bu okumaya 41 gün devam eder..Daha sonraki günlerde de okuyabilidği kadar okumaya devam eder.

Hicr süresi 86 ncı Âyet-i Kerim

İnne rabbeke huvel hallâkul alîm(alîmu).
إِنَّ رَبَّكَ هُوَ الْخَلاَّقُ الْعَلِيمُ
Manası:” Şüphesiz, Rabbin hakkıyla yaratanın (ve her şeyi) bilenin ta kendisidir.”
Çocuğu olmayanlar için

Saffat suresi 100.ayet
günde 101 defa
Rabbi hebli minessalihin bukadar

Zilhicce ayinda başlanacak ve ara verilmeden 41 gün okunacak (hayiz olunduğunda başkası devam edecek).
🍃 *Çocuk Sahibi Olabilmek için* 🍃
🍃
🍃 4 Cuma üst üste ara vermeden Cuma Vaktinde
🍃 *1.000 Ya Evvel* okunur..
🍃 Allahın izniyle çocuk Sahibi olunur.
🍃
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
🍃🍃 *Çocuk Sahibi olmak için* 🍃🍃
70 istiğfar,
11 salawat,
51 besmele,
Niyet Dua
*“Lâ İlâhe ilallâhü vehdehu lâ şerike leh. Lehü’l Mülkü ve Lehü’l-Hamdü bi-yedihil Hayr ve hüve alâ külli şeyy’in kdir.Lâ ialhe illâllahu lehü’l-Esmâu’l Hüsna."*
Ardından 70.000 Ya Varis okunur.
(Dağıtılarakta tamamlanabilir)
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
Yâ Hâlık c.c: Yaratan,yoktan var eden,her şeyin varlığını ve varlığı süresince görüp geireceği her halleri,hadiseleri tayin ve etsbit eden ve ona göre yaratan Allahü Teâlâ.

Çocuğu olmayan eşler her gün (731) “Yâ Hâlık celle celalühü” zikrine devam ederler ise,Allah Teâlâ’nın izniyle çocuk sahibi olurlar.
Muharrem ayında çocuğu olmayan ve çocuk sahibi olmak isteyen kimseler.Enbiya süresi 89 ncu Âyet-i kerimi (4774) defa eşi yada yakınları ile birlikte okursa çocuk sahibi olabililer.

Başlamadan önce eşler SADAKA verecek dua bitince de ayrıca yeniden SADAKA verecek duayı etraftakilerde okuyabilir.
MUHARREM ayı’nda Enbiyâ Sûresî 89. Ayetini “4.774 “kere çocuk olması için okunmalı diye belirtiliyor.

Enbiyâ Sûresî 89. Ayet-i Kerimesi (4.774 kere okunacak )

Bismillahirrahmânirrahîm. (en başta Besmele çekelim)
وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ

Meali:
“Zekeriya da hani Rabbine: «Rabbim! Beni tek başıma bırakma, sen varislerin en hayırlısısın» diye nida etmişti.”Çocuk sahibi olmak isteyen kadınlar;Aşağıdaki Âyet-i Kerimleri misk ve safra mürekkebi ile bir arabi ayın ilk Cuma gününün sela vaktinde yazıp veya yazdırıp üzerinde taşır ve her gün okuyabildiği kadarda okursa o kadın en kısa zamanda çocuk sahibi olur .İnşallah Allah’ın izni ile.

Yazılıcak ve okunacak Âyet-i Kerimler:
Meryem süresi ve yasin süresinde geçen ayeti kerimler ve dualar.

“Bismillahirrahmânirrahıym Kale innemâ ene rasûlü rabbıke Lİ ehebe leke ğulamen zekiyyen. fe hamelethü bi ıznillâhi. fe hamelethü bi avnillâh. fe hamelethü bi lutfillâhi .bi lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azıym. fe hamelethil fentebezet bihî mekanen kasıyyâ. Innema emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehû kün fe yekûn fe sübhânellezî bi yedihî melekûtü külli şey’in ve ileyhi türceûn. Sübhâne rabbike rabbil izzeti amma yasıfûn ve selâmun alel mürseliyn vel hamdü lillâhi rabbil alemin.”
Sabah namazından sonra 41 gün 41 defa “Yâ Samed Celle celalühü” zikri ve Âl-i İmran suresinin 38.Ayetini 41 defa okur.Sonra gecenin üçte birinde “Ya Samed celle celalühü” 313 defa çekilir. 41 gün bu dualar bir bala üflenir.

Erkerkve kadın Cuma günü işrakten sonra 2 rekat hayırlı çocuk namazı kılıp balı 41 gün yer.Ve yanı tertip 3 defa yapılırsa Allah’ın izniyle çocuk sahibi olunur denilir.

Âl-İmran 38.Ayeti;

هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء

“Hunâlike deâ zekeriyyâ rabbeh(rabbehu), kâle rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeh(tayyibeten), inneke semîud duâ’(duâi).”

“Zekeriyya (A.S), işte orada Rabbine dua etti: “Rabbim, bana Senin katından temiz bir nesil bağışla, muhakkak ki sen duayı en iyi işitensin” dedi.”
Çocuk Olması için dua:
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde “Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık” isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder.” (7)
Aşağıdaki ayetler dua makamında okundukları vakit, çocuk istemeye ve hayırlı bir mirasçı dilemeye yaramaktadır. Çünkü Zekeriya aleyhisselam Rabbine böyle dua eylemiştir. Bu bakımdan bizlerin de bu çeşit sıkıntısı olduğu zaman bu ayetlerle dua etmemiz menfaatımız icabıdır. (11)
“Fe hebli min ledünke veliyya” “Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb.” “Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm” (12) (13) (14)
(Binnaenaleyh, bana tarafından bir veli oğul ihsan et) (Ki bana da mirasçı olsun, Yâkub hanedanına mirasçı olsun.)
(Sonra bebek olarak çıkran, sonra sizi güçlü kuvvetli bir çağa erişmeniz için.) (12) (13) (14)
Çocuk Düşmemesi İçin
Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp
“Ya Mübdi” ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar. (7)
Rabbim isteyene evladın en güzelini en hayırlısını hz yahya gibi hz ismail gibi atasının sözünü dinleyen hatrını sayan hz Fatıma annemiz gibi babasının süsü olan evlat versin..

ALLAH'IM YAR VE YARDIMCİSİ OLSUN İnsAllah sağlığıyla eline almayı nasip etsin
Çocuk sahibi olmak isteyen ve çocuğu olmayan kimseler 4 Cuma her defasında (1000) defa “Yâ Evvel celle celalühü) İsmi şerifini okuyarak dua eder ise,Allahü Teâlâ o kimseye evlat sahibi olmayı nasip eder.
*stabil*Çocuğu olmayanlara doktorların bile: ümidinizi kesin, denilen vakalarda okunup, feraha kavuşun. Bir şeyi isterseniz, sadece Rabbimizden isteyin. YaZelCelali velikram ikrimni inneke ala külli şey in kadir, diye dua edin. Bi-iznillah olucaktır.
*stabil*Çocuk sahibi olmak isteyen bayanın yumurtlama doneminde ciftler yatmadan iki rekat namaz kılarlar namazdan sonra bitkiyi bir surahiye suya atar iki birden Felak nas ayetel Kürsi Kur'an okumasını biliyorsa Meryem suresi ve Fatiha gibi süreler okurlar bu suyu sabah akşam iki beraber 1 bardak içerler su bittiği zaman bitkiyi kuru bir yere koyarlar Allah in izniyle çocuk sahibi olundusa yine kullana bilirsiniz
*stabil*Çocuk sahibi olmak isteyen ve
çocuğu olmayan kimseler
4 Cuma her defasında (1000) defa
"Yâ Evvel celle celalühü) İsmi şerifini okuyarak dua eder ise,
Allahü Teâlâ o kimseye evlat sahibi olmayı nasip eder.
*stabil*Bebeği olmayanlar

Zilhicce ayının
3. Günü
Enbiya Süresinin
88-89-90-91.
Ayetlerini okuyup
RABBİM'den
hayırlı evlat istesinler.
O gün evlat sahibi olmak isteyenlerin dualarının geri çevrilmediği belirtiliyor.

Bu Ayeti kerimler RABBİM Senden hayırlı, salih ve sağlıklı bir evlat istiyorum diyerek salih bir niyet ile
3-7-21-41 veya 101 gibi tekli sayılar ile okunabilir.
*stabil*❤💛💙Çocuğu olmayan Zilhicce'nin 3. Günü enbiya suresi 88 89 90 91 ayetlerini okusun hayırlı evlat istesinler reddolmaz bi iznillah❤💙💛
*stabil*Çocuğu olmayanlar, 5 vakit namazlardan sonra 1000(Bin) defa Kelime-i Tevhid okuyup ” Yâ Rabbi! Bana salih bir çocuk ihsan et.” diye dua ederler ve buna her gün devam ederlerse ,Allah’ın izni ile muratları hasıl olur.
*stabil*Çocuğu olmayan kimseler;

Sabah namazından sonra 41 gün 41 defa “Yâ Samed Celle celalühü” zikri ve Âl-i İmran suresinin 38.Ayetini 41 defa okur.Sonra gecenin üçte birinde “Ya Samed celle celalühü” 313 defa çekilir. 41 gün bu dualar bir bala üflenir.

Erkerkve kadın Cuma günü işrakten sonra 2 rekat hayırlı çocuk namazı kılıp balı 41 gün yer.Ve yanı tertip 3 defa yapılırsa Allah’ın izniyle çocuk sahibi olunur denilir.

Âl-İmran 38.Ayeti;

هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء

“Hunâlike deâ zekeriyyâ rabbeh(rabbehu), kâle rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeh(tayyibeten), inneke semîud duâ’(duâi).”

“Zekeriyya (A.S), işte orada Rabbine dua etti: “Rabbim, bana Senin katından temiz bir nesil bağışla, muhakkak ki sen duayı en iyi işitensin” dedi.”

*stabil*Yusuf süresi çocuk sahibi olmak isteyen ve çocuğu olmayan erkek veya kadın kendisine hayırı salih ve güzel bir evlat vermesi niyeti ile 7 gün 1 Yusuf süresi okur ise Cenâb-ı Hakk ona salih bir evlat nasip eder.

Hamile olanlar Yusuf süresini yaza ve üzerlerinde taşırlar ise Allah’ın izni ile güzel,hayırlı ve salih birnnerkek evlat sahibi olurlar.

*stabil*💚💛💚Bu konuda Kur’anı Kerim’de geçen Zekeriya Aleyhisselam’ın duası çok makbuldur.Çünkü Zekeriya Aleyhisselam’ın duasını Allah kabul etmiştir.

“Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semidduai”

“Rabbim,bana katından tertemiz bir soy armağan et.Doğrusu Sen,duaları işitensin.”(Al-i imran 38)💚💛💚
*stabil*✅ *Çocugu olmayanlar yahut çocuklarının salihlerden olmasını isteyenler bu dua ile meşgul olmalıdır. Çocukları olmayanlar yahut bozuk olanlar asla Ümit kesmemeli ve bu duayı okumayı ihmal etmemelidirler. Nitekim Bu dua sayesinde hanımı kısır olup kendisi ihtiyar olan Zekeriyya (Aleyhisselam)'a değerli peygamberlerden olan Yahya (Aleyhisselam) gibi bir çocuk bahsedilmiştir.*

📌 *Zekeriyya (Aleyhisselam) ın Çocuk İsteme Duası*

*رَبِّ هَبْ ل۪ي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةًۚ اِنَّكَ سَم۪يعُ الدُّعَٓاءِ ﴿*

" *Ey Rabbim! (Kısır ve yaşlı olan Hanne’ye verdiğin gibi) bana da tarafından(Meryem Validemiz gibi günahlara bulaşmayacak) tertemiz bir zürriyet bahşet*!
Âl -i imran Suresi :38.ayet

📌 *Kaynak :Kur an ı Kerim deki tüm dualar*🌸🌸🌸
ALLAH CC dan bir isteği olanlar öncelikle güzelce bir abdest almalı mümkünse gusul abdesti de alınırsa daha iyi olur.
Niyet ederek Allah rızası için 2 rekat namaz kılınır.
Önce Günahların affı için tövbe istiğfar edilir.
Sonra peygamberimize (SAV)salatü selam geitirilir.
ALLAH CC sonsuz şükür ve hamd edilir.
Yapacağınız dua nın öncelikle Allahın rızasını kazanmak olduğunu Allaha bildirmek ve bu dua hürmetine,habibi hürmetine duanın kabul olmasını dilemelisin.
Dua ederken de aklını ve gönlünü isteğine yönlendirerek ve mutlaka kabul olacağına inanarak dua etmelisiniz.

🌸Çocuklari Olmayanin Insallah çocukları olması için
19 gece arka arka ya okunur.
*-Abdes alip Allah rizasi icin 2 rekat namaz kilinir
*-Kibleye karsi oturarak
*-Niyet edilir
* 21 defa Selavatu selam okunur
* 1 adet Fatiha
*3 adet Ihlas
* 15 adet Ayetul Kursi
* 95 adet .Bismillahir Rahmanur Rahim Ferdun Hayyun Kayyemun Hakemun Adlun Kuddus
Inne Rabbeke Huvel Hallakul Alim

* 661 defa = Ya Musavvir Ya Halik Ya Bari okunur

*ALLAHA şükredilir..
MANASI

YA MUSAVVIR
Herseye Butun Varliklara Sekil verendir

YA Halik
Yaratan Halk eden .Yoktan var eden

Ya Bari
Ornegi olmaksizin Yaratan ve Mukemmel Olarak Yaratan demektir

Ayrıca başka bir tertib daha var.
Çoçuğu olmayanlar

4 Cuma üstüste 1000 kere “Ya Evvel” okumalıdır.

Çoçugu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahin izniyle hayırıi evlat sahibi olur.

Allah yar ve yardımcınız olsun.
En önemliside mutlaka isteğinizi Allah’tan isterken Hakkınızda hayırlı ise kabul etmesini hayırlı değilse olmamasını isteyin.

*stabil*Çocuğu olmayanlar dört cuma ustuste 1000 kere " ya evvel" okumali
Çocuğu olmayanlar 707 kere " ya varis"okursa Allah'ın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.

🌾🌾🌾🌾SAFFAT SURESİ 100. ayette;
Hz. İbrahim Peygamberimiz Rabbimize salih bir evlat sahibi olması için aşağıdaki Âyeti Kerim ile dua etti.

بِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ
“Rabbi heb lî mines sâlihîn(sâlihîne).”

“Ey Rabbim! Bana salihlerden olacak bir çocuk bağışla.”
Diye Dua ediyor.

Çocuk sahibi olmak isteyen kardeşlerim her gün 100 defa yukadaki (100 ncü ayeti) ayeti-Kerimi okusun.
Rabbimiz de bu Duaya karşılık hemen Saffat Suresi 101. Ayetle karşılık veriyor.
101. Ayet;

فَبَشَّرْنَاهُ بِغُلَامٍ حَلِيمٍ

“Fe beşşernâhu bi gulâmin halîm(halîmin).”

“Biz de ona uysal bir oğul müjdeledik.”🌾🌾🌾
🍀🍀🍀ÇOCUĞU OLMAYANLARA DUALAR..
Allahtan bir isteği olanlar öncelikle güzelce bir abdest alamalı mümkünse gusul abdesti de alınırsa daha iyi olur.
Niyet ederek Allah rızası için 2 rekat namaz kılınır.

Önce Günahların affı için tövbe istiğfar edilir.
Sonra peygamberimize salatü selam geitirlir.Allaha sonsuz şükür ve hamd edilir.
Yapacağınız dua nın öncelikle Allahın rızasını kazanmak olduğunu Allaha bildirmek ve bu dua hürmetine,habibi hürmetine duanın kabul olmasını dilemelisin.
Dua ederken de aklını ve gönlünü isteğine yönlendirerek ve mutlaka kabul olacağına inanarak dua etmelisiniz.

ALLAH CC hakkınızda hayırlı olacaksa dualarınızı kabul etsin...

Bebek Sahibi Olmak için

1. “İnne rabbeke hüve’I-hallâku’l-alîm.”
“Muhakkak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir.” âyetini geceleri 1267 kere tekrar eder ve bunu üç ay boyunca sürdürür.

2. Veya; “Fallâhu hüve’l-veliyyü ve hüve yuhyî”
“Muhakkak ki Allah dosttur ve yaratandır.” âyetini beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder.

3. Veya; “HüvaIIahü’l-hâliku’l-bâriü”
“O yaratandır ve yoktan var edendir.” âyetini 1054 kere tekrar eder.

4. Veya; Tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine yakın bir zamanda
temiz bir kâğıt üzerine 110 defa
“Bismillâ-hirrahmânirrahîm” yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa,
Allah’ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalıncaya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.)

Çocuğu olmayanlar 4 Cuma üstüste
1000 kere “Ya Evvel” okumalıdır.

Düşük ihtimali olan hamile bayanlar için dua

Düşük ihtimali olan hamile bayanlar eşleriyle beraber “El Mübdi” okur.

Ço
cuğu olmayan kimse 707 ker
e “Ya Varis” oku
rsa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.🍀🍀🍀
 
ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTEYENLER ÇOCUĞUNUN DÜŞMESİNDEN KORKANLAR İNANILMAZ TERTİPLER

➡HAYDİİİİ ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTEYENLER BURAYA😊🌹

*Peçeli Ayşe hocamız çocuğu olmayanlar için*

41 gün boyunca kıbleye dönerek sağ baş parmağını göbeğine koyarak 41 fatiha şerife okusun demişti okuuanlarin hep çocukları olmuş ve hayırlısı ile oğlum olursa adını muhammed koyucam desin

•Ayrıca 1 Fâtiha 3 İhlâs Abdülkadir Geylani hazretlerin ruhu Şerîfine hediye ettikten sonra 29 kere beşâirül Hayrat okunur.
Basarul hayratı persembe baslayın okumaya.bunu yapıpta cok hamıle kalan duydum şu sıralar.ve mutlka arapçadan okunucak.

Tecrübe edilmiştir 👆🏻

Çocuk sahibi olmak isteyen eşler bir suya Cuma günü zühre saati olan sabahı ve ikindi namazı sonrası ve gece yarısı sağlam bir niyetle “YA MACİD C.C” okuyup içmeye ve okumaya devam ederlerse,Allah evlat ihsan eder.İnşallah.
Çocuk sahibi olmak isteyen ve çocuğu olmayan kimseler Rabbimize hayırlı ve salih evlat vermesi niyeti ile aşağıdaki ayeti kerimi(1227) defa okur. Bu okumaya 41 gün devam eder..Daha sonraki günlerde de okuyabilidği kadar okumaya devam eder.

Hicr süresi 86 ncı Âyet-i Kerim

İnne rabbeke huvel hallâkul alîm(alîmu).
إِنَّ رَبَّكَ هُوَ الْخَلاَّقُ الْعَلِيمُ
Manası:” Şüphesiz, Rabbin hakkıyla yaratanın (ve her şeyi) bilenin ta kendisidir.”
Çocuğu olmayanlar için

Saffat suresi 100.ayet
günde 101 defa
Rabbi hebli minessalihin bukadar

Zilhicce ayinda başlanacak ve ara verilmeden 41 gün okunacak (hayiz olunduğunda başkası devam edecek).
🍃 *Çocuk Sahibi Olabilmek için* 🍃
🍃
🍃 4 Cuma üst üste ara vermeden Cuma Vaktinde
🍃 *1.000 Ya Evvel* okunur..
🍃 Allahın izniyle çocuk Sahibi olunur.
🍃
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
🍃🍃 *Çocuk Sahibi olmak için* 🍃🍃
70 istiğfar,
11 salawat,
51 besmele,
Niyet Dua
*“Lâ İlâhe ilallâhü vehdehu lâ şerike leh. Lehü’l Mülkü ve Lehü’l-Hamdü bi-yedihil Hayr ve hüve alâ külli şeyy’in kdir.Lâ ialhe illâllahu lehü’l-Esmâu’l Hüsna."*
Ardından 70.000 Ya Varis okunur.
(Dağıtılarakta tamamlanabilir)
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
Yâ Hâlık c.c: Yaratan,yoktan var eden,her şeyin varlığını ve varlığı süresince görüp geireceği her halleri,hadiseleri tayin ve etsbit eden ve ona göre yaratan Allahü Teâlâ.

Çocuğu olmayan eşler her gün (731) “Yâ Hâlık celle celalühü” zikrine devam ederler ise,Allah Teâlâ’nın izniyle çocuk sahibi olurlar.
Muharrem ayında çocuğu olmayan ve çocuk sahibi olmak isteyen kimseler.Enbiya süresi 89 ncu Âyet-i kerimi (4774) defa eşi yada yakınları ile birlikte okursa çocuk sahibi olabililer.

Başlamadan önce eşler SADAKA verecek dua bitince de ayrıca yeniden SADAKA verecek duayı etraftakilerde okuyabilir.
MUHARREM ayı’nda Enbiyâ Sûresî 89. Ayetini “4.774 “kere çocuk olması için okunmalı diye belirtiliyor.

Enbiyâ Sûresî 89. Ayet-i Kerimesi (4.774 kere okunacak )

Bismillahirrahmânirrahîm. (en başta Besmele çekelim)
وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ

Meali:
“Zekeriya da hani Rabbine: «Rabbim! Beni tek başıma bırakma, sen varislerin en hayırlısısın» diye nida etmişti.”Çocuk sahibi olmak isteyen kadınlar;Aşağıdaki Âyet-i Kerimleri misk ve safra mürekkebi ile bir arabi ayın ilk Cuma gününün sela vaktinde yazıp veya yazdırıp üzerinde taşır ve her gün okuyabildiği kadarda okursa o kadın en kısa zamanda çocuk sahibi olur .İnşallah Allah’ın izni ile.

Yazılıcak ve okunacak Âyet-i Kerimler:
Meryem süresi ve yasin süresinde geçen ayeti kerimler ve dualar.

“Bismillahirrahmânirrahıym Kale innemâ ene rasûlü rabbıke Lİ ehebe leke ğulamen zekiyyen. fe hamelethü bi ıznillâhi. fe hamelethü bi avnillâh. fe hamelethü bi lutfillâhi .bi lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azıym. fe hamelethil fentebezet bihî mekanen kasıyyâ. Innema emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehû kün fe yekûn fe sübhânellezî bi yedihî melekûtü külli şey’in ve ileyhi türceûn. Sübhâne rabbike rabbil izzeti amma yasıfûn ve selâmun alel mürseliyn vel hamdü lillâhi rabbil alemin.”
Sabah namazından sonra 41 gün 41 defa “Yâ Samed Celle celalühü” zikri ve Âl-i İmran suresinin 38.Ayetini 41 defa okur.Sonra gecenin üçte birinde “Ya Samed celle celalühü” 313 defa çekilir. 41 gün bu dualar bir bala üflenir.

Erkerkve kadın Cuma günü işrakten sonra 2 rekat hayırlı çocuk namazı kılıp balı 41 gün yer.Ve yanı tertip 3 defa yapılırsa Allah’ın izniyle çocuk sahibi olunur denilir.

Âl-İmran 38.Ayeti;

هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء

“Hunâlike deâ zekeriyyâ rabbeh(rabbehu), kâle rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeh(tayyibeten), inneke semîud duâ’(duâi).”

“Zekeriyya (A.S), işte orada Rabbine dua etti: “Rabbim, bana Senin katından temiz bir nesil bağışla, muhakkak ki sen duayı en iyi işitensin” dedi.”
Çocuk Olması için dua:
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde “Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık” isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder.” (7)
Aşağıdaki ayetler dua makamında okundukları vakit, çocuk istemeye ve hayırlı bir mirasçı dilemeye yaramaktadır. Çünkü Zekeriya aleyhisselam Rabbine böyle dua eylemiştir. Bu bakımdan bizlerin de bu çeşit sıkıntısı olduğu zaman bu ayetlerle dua etmemiz menfaatımız icabıdır. (11)
“Fe hebli min ledünke veliyya” “Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb.” “Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm” (12) (13) (14)
(Binnaenaleyh, bana tarafından bir veli oğul ihsan et) (Ki bana da mirasçı olsun, Yâkub hanedanına mirasçı olsun.)
(Sonra bebek olarak çıkran, sonra sizi güçlü kuvvetli bir çağa erişmeniz için.) (12) (13) (14)
Çocuk Düşmemesi İçin
Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp
“Ya Mübdi” ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar. (7)
Rabbim isteyene evladın en güzelini en hayırlısını hz yahya gibi hz ismail gibi atasının sözünü dinleyen hatrını sayan hz Fatıma annemiz gibi babasının süsü olan evlat versin..

ALLAH'IM YAR VE YARDIMCİSİ OLSUN İnsAllah sağlığıyla eline almayı nasip etsin
Çocuk sahibi olmak isteyen ve çocuğu olmayan kimseler 4 Cuma her defasında (1000) defa “Yâ Evvel celle celalühü) İsmi şerifini okuyarak dua eder ise,Allahü Teâlâ o kimseye evlat sahibi olmayı nasip eder.
*stabil*Çocuğu olmayanlara doktorların bile: ümidinizi kesin, denilen vakalarda okunup, feraha kavuşun. Bir şeyi isterseniz, sadece Rabbimizden isteyin. YaZelCelali velikram ikrimni inneke ala külli şey in kadir, diye dua edin. Bi-iznillah olucaktır.
*stabil*Çocuk sahibi olmak isteyen bayanın yumurtlama doneminde ciftler yatmadan iki rekat namaz kılarlar namazdan sonra bitkiyi bir surahiye suya atar iki birden Felak nas ayetel Kürsi Kur'an okumasını biliyorsa Meryem suresi ve Fatiha gibi süreler okurlar bu suyu sabah akşam iki beraber 1 bardak içerler su bittiği zaman bitkiyi kuru bir yere koyarlar Allah in izniyle çocuk sahibi olundusa yine kullana bilirsiniz
*stabil*Çocuk sahibi olmak isteyen ve
çocuğu olmayan kimseler
4 Cuma her defasında (1000) defa
"Yâ Evvel celle celalühü) İsmi şerifini okuyarak dua eder ise,
Allahü Teâlâ o kimseye evlat sahibi olmayı nasip eder.
*stabil*Bebeği olmayanlar

Zilhicce ayının
3. Günü
Enbiya Süresinin
88-89-90-91.
Ayetlerini okuyup
RABBİM'den
hayırlı evlat istesinler.
O gün evlat sahibi olmak isteyenlerin dualarının geri çevrilmediği belirtiliyor.

Bu Ayeti kerimler RABBİM Senden hayırlı, salih ve sağlıklı bir evlat istiyorum diyerek salih bir niyet ile
3-7-21-41 veya 101 gibi tekli sayılar ile okunabilir.
*stabil*❤💛💙Çocuğu olmayan Zilhicce'nin 3. Günü enbiya suresi 88 89 90 91 ayetlerini okusun hayırlı evlat istesinler reddolmaz bi iznillah❤💙💛
*stabil*Çocuğu olmayanlar, 5 vakit namazlardan sonra 1000(Bin) defa Kelime-i Tevhid okuyup ” Yâ Rabbi! Bana salih bir çocuk ihsan et.” diye dua ederler ve buna her gün devam ederlerse ,Allah’ın izni ile muratları hasıl olur.
*stabil*Çocuğu olmayan kimseler;

Sabah namazından sonra 41 gün 41 defa “Yâ Samed Celle celalühü” zikri ve Âl-i İmran suresinin 38.Ayetini 41 defa okur.Sonra gecenin üçte birinde “Ya Samed celle celalühü” 313 defa çekilir. 41 gün bu dualar bir bala üflenir.

Erkerkve kadın Cuma günü işrakten sonra 2 rekat hayırlı çocuk namazı kılıp balı 41 gün yer.Ve yanı tertip 3 defa yapılırsa Allah’ın izniyle çocuk sahibi olunur denilir.

Âl-İmran 38.Ayeti;

هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء

“Hunâlike deâ zekeriyyâ rabbeh(rabbehu), kâle rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeh(tayyibeten), inneke semîud duâ’(duâi).”

“Zekeriyya (A.S), işte orada Rabbine dua etti: “Rabbim, bana Senin katından temiz bir nesil bağışla, muhakkak ki sen duayı en iyi işitensin” dedi.”

*stabil*Yusuf süresi çocuk sahibi olmak isteyen ve çocuğu olmayan erkek veya kadın kendisine hayırı salih ve güzel bir evlat vermesi niyeti ile 7 gün 1 Yusuf süresi okur ise Cenâb-ı Hakk ona salih bir evlat nasip eder.

Hamile olanlar Yusuf süresini yaza ve üzerlerinde taşırlar ise Allah’ın izni ile güzel,hayırlı ve salih birnnerkek evlat sahibi olurlar.

*stabil*💚💛💚Bu konuda Kur’anı Kerim’de geçen Zekeriya Aleyhisselam’ın duası çok makbuldur.Çünkü Zekeriya Aleyhisselam’ın duasını Allah kabul etmiştir.

“Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semidduai”

“Rabbim,bana katından tertemiz bir soy armağan et.Doğrusu Sen,duaları işitensin.”(Al-i imran 38)💚💛💚
*stabil*✅ *Çocugu olmayanlar yahut çocuklarının salihlerden olmasını isteyenler bu dua ile meşgul olmalıdır. Çocukları olmayanlar yahut bozuk olanlar asla Ümit kesmemeli ve bu duayı okumayı ihmal etmemelidirler. Nitekim Bu dua sayesinde hanımı kısır olup kendisi ihtiyar olan Zekeriyya (Aleyhisselam)'a değerli peygamberlerden olan Yahya (Aleyhisselam) gibi bir çocuk bahsedilmiştir.*

📌 *Zekeriyya (Aleyhisselam) ın Çocuk İsteme Duası*

*رَبِّ هَبْ ل۪ي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةًۚ اِنَّكَ سَم۪يعُ الدُّعَٓاءِ ﴿*

" *Ey Rabbim! (Kısır ve yaşlı olan Hanne’ye verdiğin gibi) bana da tarafından(Meryem Validemiz gibi günahlara bulaşmayacak) tertemiz bir zürriyet bahşet*!
Âl -i imran Suresi :38.ayet

📌 *Kaynak :Kur an ı Kerim deki tüm dualar*🌸🌸🌸
ALLAH CC dan bir isteği olanlar öncelikle güzelce bir abdest almalı mümkünse gusul abdesti de alınırsa daha iyi olur.
Niyet ederek Allah rızası için 2 rekat namaz kılınır.
Önce Günahların affı için tövbe istiğfar edilir.
Sonra peygamberimize (SAV)salatü selam geitirilir.
ALLAH CC sonsuz şükür ve hamd edilir.
Yapacağınız dua nın öncelikle Allahın rızasını kazanmak olduğunu Allaha bildirmek ve bu dua hürmetine,habibi hürmetine duanın kabul olmasını dilemelisin.
Dua ederken de aklını ve gönlünü isteğine yönlendirerek ve mutlaka kabul olacağına inanarak dua etmelisiniz.

🌸Çocuklari Olmayanin Insallah çocukları olması için
19 gece arka arka ya okunur.
*-Abdes alip Allah rizasi icin 2 rekat namaz kilinir
*-Kibleye karsi oturarak
*-Niyet edilir
* 21 defa Selavatu selam okunur
* 1 adet Fatiha
*3 adet Ihlas
* 15 adet Ayetul Kursi
* 95 adet .Bismillahir Rahmanur Rahim Ferdun Hayyun Kayyemun Hakemun Adlun Kuddus
Inne Rabbeke Huvel Hallakul Alim

* 661 defa = Ya Musavvir Ya Halik Ya Bari okunur

*ALLAHA şükredilir..
MANASI

YA MUSAVVIR
Herseye Butun Varliklara Sekil verendir

YA Halik
Yaratan Halk eden .Yoktan var eden

Ya Bari
Ornegi olmaksizin Yaratan ve Mukemmel Olarak Yaratan demektir

Ayrıca başka bir tertib daha var.
Çoçuğu olmayanlar

4 Cuma üstüste 1000 kere “Ya Evvel” okumalıdır.

Çoçugu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahin izniyle hayırıi evlat sahibi olur.

Allah yar ve yardımcınız olsun.
En önemliside mutlaka isteğinizi Allah’tan isterken Hakkınızda hayırlı ise kabul etmesini hayırlı değilse olmamasını isteyin.

*stabil*Çocuğu olmayanlar dört cuma ustuste 1000 kere " ya evvel" okumali
Çocuğu olmayanlar 707 kere " ya varis"okursa Allah'ın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.

🌾🌾🌾🌾SAFFAT SURESİ 100. ayette;
Hz. İbrahim Peygamberimiz Rabbimize salih bir evlat sahibi olması için aşağıdaki Âyeti Kerim ile dua etti.

بِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ
“Rabbi heb lî mines sâlihîn(sâlihîne).”

“Ey Rabbim! Bana salihlerden olacak bir çocuk bağışla.”
Diye Dua ediyor.

Çocuk sahibi olmak isteyen kardeşlerim her gün 100 defa yukadaki (100 ncü ayeti) ayeti-Kerimi okusun.
Rabbimiz de bu Duaya karşılık hemen Saffat Suresi 101. Ayetle karşılık veriyor.
101. Ayet;

فَبَشَّرْنَاهُ بِغُلَامٍ حَلِيمٍ

“Fe beşşernâhu bi gulâmin halîm(halîmin).”

“Biz de ona uysal bir oğul müjdeledik.”🌾🌾🌾
🍀🍀🍀ÇOCUĞU OLMAYANLARA DUALAR..
Allahtan bir isteği olanlar öncelikle güzelce bir abdest alamalı mümkünse gusul abdesti de alınırsa daha iyi olur.
Niyet ederek Allah rızası için 2 rekat namaz kılınır.

Önce Günahların affı için tövbe istiğfar edilir.
Sonra peygamberimize salatü selam geitirlir.Allaha sonsuz şükür ve hamd edilir.
Yapacağınız dua nın öncelikle Allahın rızasını kazanmak olduğunu Allaha bildirmek ve bu dua hürmetine,habibi hürmetine duanın kabul olmasını dilemelisin.
Dua ederken de aklını ve gönlünü isteğine yönlendirerek ve mutlaka kabul olacağına inanarak dua etmelisiniz.

ALLAH CC hakkınızda hayırlı olacaksa dualarınızı kabul etsin...

Bebek Sahibi Olmak için

1. “İnne rabbeke hüve’I-hallâku’l-alîm.”
“Muhakkak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir.” âyetini geceleri 1267 kere tekrar eder ve bunu üç ay boyunca sürdürür.

2. Veya; “Fallâhu hüve’l-veliyyü ve hüve yuhyî”
“Muhakkak ki Allah dosttur ve yaratandır.” âyetini beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder.

3. Veya; “HüvaIIahü’l-hâliku’l-bâriü”
“O yaratandır ve yoktan var edendir.” âyetini 1054 kere tekrar eder.

4. Veya; Tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine yakın bir zamanda
temiz bir kâğıt üzerine 110 defa
“Bismillâ-hirrahmânirrahîm” yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa,
Allah’ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalıncaya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.)

Çocuğu olmayanlar 4 Cuma üstüste
1000 kere “Ya Evvel” okumalıdır.

Düşük ihtimali olan hamile bayanlar için dua

Düşük ihtimali olan hamile bayanlar eşleriyle beraber “El Mübdi” okur.

Ço
cuğu olmayan kimse 707 ker
e “Ya Varis” oku
rsa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.🍀🍀🍀
 
ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTEYENLER ÇOCUĞUNUN DÜŞMESİNDEN KORKANLAR İNANILMAZ TERTİPLER

➡HAYDİİİİ ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTEYENLER BURAYA😊🌹

*Peçeli Ayşe hocamız çocuğu olmayanlar için*

41 gün boyunca kıbleye dönerek sağ baş parmağını göbeğine koyarak 41 fatiha şerife okusun demişti okuuanlarin hep çocukları olmuş ve hayırlısı ile oğlum olursa adını muhammed koyucam desin

•Ayrıca 1 Fâtiha 3 İhlâs Abdülkadir Geylani hazretlerin ruhu Şerîfine hediye ettikten sonra 29 kere beşâirül Hayrat okunur.
Basarul hayratı persembe baslayın okumaya.bunu yapıpta cok hamıle kalan duydum şu sıralar.ve mutlka arapçadan okunucak.

Tecrübe edilmiştir 👆🏻

Çocuk sahibi olmak isteyen eşler bir suya Cuma günü zühre saati olan sabahı ve ikindi namazı sonrası ve gece yarısı sağlam bir niyetle “YA MACİD C.C” okuyup içmeye ve okumaya devam ederlerse,Allah evlat ihsan eder.İnşallah.
Çocuk sahibi olmak isteyen ve çocuğu olmayan kimseler Rabbimize hayırlı ve salih evlat vermesi niyeti ile aşağıdaki ayeti kerimi(1227) defa okur. Bu okumaya 41 gün devam eder..Daha sonraki günlerde de okuyabilidği kadar okumaya devam eder.

Hicr süresi 86 ncı Âyet-i Kerim

İnne rabbeke huvel hallâkul alîm(alîmu).
إِنَّ رَبَّكَ هُوَ الْخَلاَّقُ الْعَلِيمُ
Manası:” Şüphesiz, Rabbin hakkıyla yaratanın (ve her şeyi) bilenin ta kendisidir.”
Çocuğu olmayanlar için

Saffat suresi 100.ayet
günde 101 defa
Rabbi hebli minessalihin bukadar

Zilhicce ayinda başlanacak ve ara verilmeden 41 gün okunacak (hayiz olunduğunda başkası devam edecek).
🍃 *Çocuk Sahibi Olabilmek için* 🍃
🍃
🍃 4 Cuma üst üste ara vermeden Cuma Vaktinde
🍃 *1.000 Ya Evvel* okunur..
🍃 Allahın izniyle çocuk Sahibi olunur.
🍃
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
🍃🍃 *Çocuk Sahibi olmak için* 🍃🍃
70 istiğfar,
11 salawat,
51 besmele,
Niyet Dua
*“Lâ İlâhe ilallâhü vehdehu lâ şerike leh. Lehü’l Mülkü ve Lehü’l-Hamdü bi-yedihil Hayr ve hüve alâ külli şeyy’in kdir.Lâ ialhe illâllahu lehü’l-Esmâu’l Hüsna."*
Ardından 70.000 Ya Varis okunur.
(Dağıtılarakta tamamlanabilir)
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
Yâ Hâlık c.c: Yaratan,yoktan var eden,her şeyin varlığını ve varlığı süresince görüp geireceği her halleri,hadiseleri tayin ve etsbit eden ve ona göre yaratan Allahü Teâlâ.

Çocuğu olmayan eşler her gün (731) “Yâ Hâlık celle celalühü” zikrine devam ederler ise,Allah Teâlâ’nın izniyle çocuk sahibi olurlar.
Muharrem ayında çocuğu olmayan ve çocuk sahibi olmak isteyen kimseler.Enbiya süresi 89 ncu Âyet-i kerimi (4774) defa eşi yada yakınları ile birlikte okursa çocuk sahibi olabililer.

Başlamadan önce eşler SADAKA verecek dua bitince de ayrıca yeniden SADAKA verecek duayı etraftakilerde okuyabilir.
MUHARREM ayı’nda Enbiyâ Sûresî 89. Ayetini “4.774 “kere çocuk olması için okunmalı diye belirtiliyor.

Enbiyâ Sûresî 89. Ayet-i Kerimesi (4.774 kere okunacak )

Bismillahirrahmânirrahîm. (en başta Besmele çekelim)
وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ

Meali:
“Zekeriya da hani Rabbine: «Rabbim! Beni tek başıma bırakma, sen varislerin en hayırlısısın» diye nida etmişti.”Çocuk sahibi olmak isteyen kadınlar;Aşağıdaki Âyet-i Kerimleri misk ve safra mürekkebi ile bir arabi ayın ilk Cuma gününün sela vaktinde yazıp veya yazdırıp üzerinde taşır ve her gün okuyabildiği kadarda okursa o kadın en kısa zamanda çocuk sahibi olur .İnşallah Allah’ın izni ile.

Yazılıcak ve okunacak Âyet-i Kerimler:
Meryem süresi ve yasin süresinde geçen ayeti kerimler ve dualar.

“Bismillahirrahmânirrahıym Kale innemâ ene rasûlü rabbıke Lİ ehebe leke ğulamen zekiyyen. fe hamelethü bi ıznillâhi. fe hamelethü bi avnillâh. fe hamelethü bi lutfillâhi .bi lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azıym. fe hamelethil fentebezet bihî mekanen kasıyyâ. Innema emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehû kün fe yekûn fe sübhânellezî bi yedihî melekûtü külli şey’in ve ileyhi türceûn. Sübhâne rabbike rabbil izzeti amma yasıfûn ve selâmun alel mürseliyn vel hamdü lillâhi rabbil alemin.”
Sabah namazından sonra 41 gün 41 defa “Yâ Samed Celle celalühü” zikri ve Âl-i İmran suresinin 38.Ayetini 41 defa okur.Sonra gecenin üçte birinde “Ya Samed celle celalühü” 313 defa çekilir. 41 gün bu dualar bir bala üflenir.

Erkerkve kadın Cuma günü işrakten sonra 2 rekat hayırlı çocuk namazı kılıp balı 41 gün yer.Ve yanı tertip 3 defa yapılırsa Allah’ın izniyle çocuk sahibi olunur denilir.

Âl-İmran 38.Ayeti;

هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء

“Hunâlike deâ zekeriyyâ rabbeh(rabbehu), kâle rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeh(tayyibeten), inneke semîud duâ’(duâi).”

“Zekeriyya (A.S), işte orada Rabbine dua etti: “Rabbim, bana Senin katından temiz bir nesil bağışla, muhakkak ki sen duayı en iyi işitensin” dedi.”
Çocuk Olması için dua:
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde “Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık” isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder.” (7)
Aşağıdaki ayetler dua makamında okundukları vakit, çocuk istemeye ve hayırlı bir mirasçı dilemeye yaramaktadır. Çünkü Zekeriya aleyhisselam Rabbine böyle dua eylemiştir. Bu bakımdan bizlerin de bu çeşit sıkıntısı olduğu zaman bu ayetlerle dua etmemiz menfaatımız icabıdır. (11)
“Fe hebli min ledünke veliyya” “Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb.” “Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm” (12) (13) (14)
(Binnaenaleyh, bana tarafından bir veli oğul ihsan et) (Ki bana da mirasçı olsun, Yâkub hanedanına mirasçı olsun.)
(Sonra bebek olarak çıkran, sonra sizi güçlü kuvvetli bir çağa erişmeniz için.) (12) (13) (14)
Çocuk Düşmemesi İçin
Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp
“Ya Mübdi” ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar. (7)
Rabbim isteyene evladın en güzelini en hayırlısını hz yahya gibi hz ismail gibi atasının sözünü dinleyen hatrını sayan hz Fatıma annemiz gibi babasının süsü olan evlat versin..

ALLAH'IM YAR VE YARDIMCİSİ OLSUN İnsAllah sağlığıyla eline almayı nasip etsin
Çocuk sahibi olmak isteyen ve çocuğu olmayan kimseler 4 Cuma her defasında (1000) defa “Yâ Evvel celle celalühü) İsmi şerifini okuyarak dua eder ise,Allahü Teâlâ o kimseye evlat sahibi olmayı nasip eder.
*stabil*Çocuğu olmayanlara doktorların bile: ümidinizi kesin, denilen vakalarda okunup, feraha kavuşun. Bir şeyi isterseniz, sadece Rabbimizden isteyin. YaZelCelali velikram ikrimni inneke ala külli şey in kadir, diye dua edin. Bi-iznillah olucaktır.
*stabil*Çocuk sahibi olmak isteyen bayanın yumurtlama doneminde ciftler yatmadan iki rekat namaz kılarlar namazdan sonra bitkiyi bir surahiye suya atar iki birden Felak nas ayetel Kürsi Kur'an okumasını biliyorsa Meryem suresi ve Fatiha gibi süreler okurlar bu suyu sabah akşam iki beraber 1 bardak içerler su bittiği zaman bitkiyi kuru bir yere koyarlar Allah in izniyle çocuk sahibi olundusa yine kullana bilirsiniz
*stabil*Çocuk sahibi olmak isteyen ve
çocuğu olmayan kimseler
4 Cuma her defasında (1000) defa
"Yâ Evvel celle celalühü) İsmi şerifini okuyarak dua eder ise,
Allahü Teâlâ o kimseye evlat sahibi olmayı nasip eder.
*stabil*Bebeği olmayanlar

Zilhicce ayının
3. Günü
Enbiya Süresinin
88-89-90-91.
Ayetlerini okuyup
RABBİM'den
hayırlı evlat istesinler.
O gün evlat sahibi olmak isteyenlerin dualarının geri çevrilmediği belirtiliyor.

Bu Ayeti kerimler RABBİM Senden hayırlı, salih ve sağlıklı bir evlat istiyorum diyerek salih bir niyet ile
3-7-21-41 veya 101 gibi tekli sayılar ile okunabilir.
*stabil*❤💛💙Çocuğu olmayan Zilhicce'nin 3. Günü enbiya suresi 88 89 90 91 ayetlerini okusun hayırlı evlat istesinler reddolmaz bi iznillah❤💙💛
*stabil*Çocuğu olmayanlar, 5 vakit namazlardan sonra 1000(Bin) defa Kelime-i Tevhid okuyup ” Yâ Rabbi! Bana salih bir çocuk ihsan et.” diye dua ederler ve buna her gün devam ederlerse ,Allah’ın izni ile muratları hasıl olur.
*stabil*Çocuğu olmayan kimseler;

Sabah namazından sonra 41 gün 41 defa “Yâ Samed Celle celalühü” zikri ve Âl-i İmran suresinin 38.Ayetini 41 defa okur.Sonra gecenin üçte birinde “Ya Samed celle celalühü” 313 defa çekilir. 41 gün bu dualar bir bala üflenir.

Erkerkve kadın Cuma günü işrakten sonra 2 rekat hayırlı çocuk namazı kılıp balı 41 gün yer.Ve yanı tertip 3 defa yapılırsa Allah’ın izniyle çocuk sahibi olunur denilir.

Âl-İmran 38.Ayeti;

هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء

“Hunâlike deâ zekeriyyâ rabbeh(rabbehu), kâle rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeh(tayyibeten), inneke semîud duâ’(duâi).”

“Zekeriyya (A.S), işte orada Rabbine dua etti: “Rabbim, bana Senin katından temiz bir nesil bağışla, muhakkak ki sen duayı en iyi işitensin” dedi.”

*stabil*Yusuf süresi çocuk sahibi olmak isteyen ve çocuğu olmayan erkek veya kadın kendisine hayırı salih ve güzel bir evlat vermesi niyeti ile 7 gün 1 Yusuf süresi okur ise Cenâb-ı Hakk ona salih bir evlat nasip eder.

Hamile olanlar Yusuf süresini yaza ve üzerlerinde taşırlar ise Allah’ın izni ile güzel,hayırlı ve salih birnnerkek evlat sahibi olurlar.

*stabil*💚💛💚Bu konuda Kur’anı Kerim’de geçen Zekeriya Aleyhisselam’ın duası çok makbuldur.Çünkü Zekeriya Aleyhisselam’ın duasını Allah kabul etmiştir.

“Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semidduai”

“Rabbim,bana katından tertemiz bir soy armağan et.Doğrusu Sen,duaları işitensin.”(Al-i imran 38)💚💛💚
*stabil*✅ *Çocugu olmayanlar yahut çocuklarının salihlerden olmasını isteyenler bu dua ile meşgul olmalıdır. Çocukları olmayanlar yahut bozuk olanlar asla Ümit kesmemeli ve bu duayı okumayı ihmal etmemelidirler. Nitekim Bu dua sayesinde hanımı kısır olup kendisi ihtiyar olan Zekeriyya (Aleyhisselam)'a değerli peygamberlerden olan Yahya (Aleyhisselam) gibi bir çocuk bahsedilmiştir.*

📌 *Zekeriyya (Aleyhisselam) ın Çocuk İsteme Duası*

*رَبِّ هَبْ ل۪ي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةًۚ اِنَّكَ سَم۪يعُ الدُّعَٓاءِ ﴿*

" *Ey Rabbim! (Kısır ve yaşlı olan Hanne’ye verdiğin gibi) bana da tarafından(Meryem Validemiz gibi günahlara bulaşmayacak) tertemiz bir zürriyet bahşet*!
Âl -i imran Suresi :38.ayet

📌 *Kaynak :Kur an ı Kerim deki tüm dualar*🌸🌸🌸
ALLAH CC dan bir isteği olanlar öncelikle güzelce bir abdest almalı mümkünse gusul abdesti de alınırsa daha iyi olur.
Niyet ederek Allah rızası için 2 rekat namaz kılınır.
Önce Günahların affı için tövbe istiğfar edilir.
Sonra peygamberimize (SAV)salatü selam geitirilir.
ALLAH CC sonsuz şükür ve hamd edilir.
Yapacağınız dua nın öncelikle Allahın rızasını kazanmak olduğunu Allaha bildirmek ve bu dua hürmetine,habibi hürmetine duanın kabul olmasını dilemelisin.
Dua ederken de aklını ve gönlünü isteğine yönlendirerek ve mutlaka kabul olacağına inanarak dua etmelisiniz.

🌸Çocuklari Olmayanin Insallah çocukları olması için
19 gece arka arka ya okunur.
*-Abdes alip Allah rizasi icin 2 rekat namaz kilinir
*-Kibleye karsi oturarak
*-Niyet edilir
* 21 defa Selavatu selam okunur
* 1 adet Fatiha
*3 adet Ihlas
* 15 adet Ayetul Kursi
* 95 adet .Bismillahir Rahmanur Rahim Ferdun Hayyun Kayyemun Hakemun Adlun Kuddus
Inne Rabbeke Huvel Hallakul Alim

* 661 defa = Ya Musavvir Ya Halik Ya Bari okunur

*ALLAHA şükredilir..
MANASI

YA MUSAVVIR
Herseye Butun Varliklara Sekil verendir

YA Halik
Yaratan Halk eden .Yoktan var eden

Ya Bari
Ornegi olmaksizin Yaratan ve Mukemmel Olarak Yaratan demektir

Ayrıca başka bir tertib daha var.
Çoçuğu olmayanlar

4 Cuma üstüste 1000 kere “Ya Evvel” okumalıdır.

Çoçugu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahin izniyle hayırıi evlat sahibi olur.

Allah yar ve yardımcınız olsun.
En önemliside mutlaka isteğinizi Allah’tan isterken Hakkınızda hayırlı ise kabul etmesini hayırlı değilse olmamasını isteyin.

*stabil*Çocuğu olmayanlar dört cuma ustuste 1000 kere " ya evvel" okumali
Çocuğu olmayanlar 707 kere " ya varis"okursa Allah'ın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.

🌾🌾🌾🌾SAFFAT SURESİ 100. ayette;
Hz. İbrahim Peygamberimiz Rabbimize salih bir evlat sahibi olması için aşağıdaki Âyeti Kerim ile dua etti.

بِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ
“Rabbi heb lî mines sâlihîn(sâlihîne).”

“Ey Rabbim! Bana salihlerden olacak bir çocuk bağışla.”
Diye Dua ediyor.

Çocuk sahibi olmak isteyen kardeşlerim her gün 100 defa yukadaki (100 ncü ayeti) ayeti-Kerimi okusun.
Rabbimiz de bu Duaya karşılık hemen Saffat Suresi 101. Ayetle karşılık veriyor.
101. Ayet;

فَبَشَّرْنَاهُ بِغُلَامٍ حَلِيمٍ

“Fe beşşernâhu bi gulâmin halîm(halîmin).”

“Biz de ona uysal bir oğul müjdeledik.”🌾🌾🌾
🍀🍀🍀ÇOCUĞU OLMAYANLARA DUALAR..
Allahtan bir isteği olanlar öncelikle güzelce bir abdest alamalı mümkünse gusul abdesti de alınırsa daha iyi olur.
Niyet ederek Allah rızası için 2 rekat namaz kılınır.

Önce Günahların affı için tövbe istiğfar edilir.
Sonra peygamberimize salatü selam geitirlir.Allaha sonsuz şükür ve hamd edilir.
Yapacağınız dua nın öncelikle Allahın rızasını kazanmak olduğunu Allaha bildirmek ve bu dua hürmetine,habibi hürmetine duanın kabul olmasını dilemelisin.
Dua ederken de aklını ve gönlünü isteğine yönlendirerek ve mutlaka kabul olacağına inanarak dua etmelisiniz.

ALLAH CC hakkınızda hayırlı olacaksa dualarınızı kabul etsin...

Bebek Sahibi Olmak için

1. “İnne rabbeke hüve’I-hallâku’l-alîm.”
“Muhakkak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir.” âyetini geceleri 1267 kere tekrar eder ve bunu üç ay boyunca sürdürür.

2. Veya; “Fallâhu hüve’l-veliyyü ve hüve yuhyî”
“Muhakkak ki Allah dosttur ve yaratandır.” âyetini beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder.

3. Veya; “HüvaIIahü’l-hâliku’l-bâriü”
“O yaratandır ve yoktan var edendir.” âyetini 1054 kere tekrar eder.

4. Veya; Tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine yakın bir zamanda
temiz bir kâğıt üzerine 110 defa
“Bismillâ-hirrahmânirrahîm” yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa,
Allah’ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalıncaya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.)

Çocuğu olmayanlar 4 Cuma üstüste
1000 kere “Ya Evvel” okumalıdır.

Düşük ihtimali olan hamile bayanlar için dua

Düşük ihtimali olan hamile bayanlar eşleriyle beraber “El Mübdi” okur.

Ço
cuğu olmayan kimse 707 ker
e “Ya Varis” oku
rsa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.🍀🍀🍀
Okumak güzel de böyle şeylere çok aldırış edip kendinizi sadece buna baglamayin. Dinde böyle şeylere yer yok. Az çok bi bilgisi olan varsa bilir. Evlat sahibi olmak ta imtihandir. Dua edin Allah imtihanlarimizi kolaylastrsn. Tevekkül de edeceksin. Hastaneyse hastane, ilacsa ilaç tedbir elden bırakılmamali. Aaa bunu yapınca ne zarar olacak derseniz. Boşa inanış boş çaba demek. Dua her zaman edilen birşey. Bu şu deyip gecmemeli. Sağlıklı beslenme, hastane, muayene ve sonrasını Allaha bırakmak. Olay bundan ibaret. Allah isteyen herkese nasip etsin.
 
Kızlar 41 meryem süresi olucam ve hergün okunması gereken esmalar var onu okuycam ve fatiha suresi 41 taneydi oda galiba yanlış olursa düzeltirim başparmağımi gobegime koyup okuycam. Bu arada hergün ac karna 1 zeytinyağında incir, brokoli kürü ve 3 hurma yiyorum. Adaçayı içiyorum yarın çıkarsam dışarı papatya çayı ve böğürtlen çayı alicam onlarida içicem. Birde keçiboynuzu özü içicem. Kafeini kestim . Birde hergun gece hamilelik olumlsmasi yapıyorum. Herşey güzel Rabbimin takdiri inşallah. Yüce Mevlam kucaklarimizi hayırlı sağlıklı bebislerle doldursun
 
Kızlar 41 meryem süresi olucam ve hergün okunması gereken esmalar var onu okuycam ve fatiha suresi 41 taneydi oda galiba yanlış olursa düzeltirim başparmağımi gobegime koyup okuycam. Bu arada hergün ac karna 1 zeytinyağında incir, brokoli kürü ve 3 hurma yiyorum. Adaçayı içiyorum yarın çıkarsam dışarı papatya çayı ve böğürtlen çayı alicam onlarida içicem. Birde keçiboynuzu özü içicem. Kafeini kestim . Birde hergun gece hamilelik olumlsmasi yapıyorum. Herşey güzel Rabbimin takdiri inşallah. Yüce Mevlam kucaklarimizi hayırlı sağlıklı bebislerle doldursun
Olumlamarı nasıl yapıyorsunuz
 
Kızlar 41 meryem süresi olucam ve hergün okunması gereken esmalar var onu okuycam ve fatiha suresi 41 taneydi oda galiba yanlış olursa düzeltirim başparmağımi gobegime koyup okuycam. Bu arada hergün ac karna 1 zeytinyağında incir, brokoli kürü ve 3 hurma yiyorum. Adaçayı içiyorum yarın çıkarsam dışarı papatya çayı ve böğürtlen çayı alicam onlarida içicem. Birde keçiboynuzu özü içicem. Kafeini kestim . Birde hergun gece hamilelik olumlsmasi yapıyorum. Herşey güzel Rabbimin takdiri inşallah. Yüce Mevlam kucaklarimizi hayırlı sağlıklı bebislerle doldursun
Merhaba faydasını görebildiniz mi acaba hamile kalabildiniz mi
 
Merhaba faydasını görebildiniz mi acaba hamile kalabildiniz mi
Ah canım benim inan bunların hiçbiri fayda etmedi . Sadece ettiğim dualar okuduğum süreleri Rabbim kabul etmiştir ama ne yediğim ne ictidigim bebek için faydalı oldu. Tüp bebek tedavisine başladım transfer günü covit oldum malesef . Şimdi 2 ay sonra tekrar basliycam transfer hazirligina
 
Ah canım benim inan bunların hiçbiri fayda etmedi . Sadece ettiğim dualar okuduğum süreleri Rabbim kabul etmiştir ama ne yediğim ne ictidigim bebek için faydalı oldu. Tüp bebek tedavisine başladım transfer günü covit oldum malesef . Şimdi 2 ay sonra tekrar basliycam transfer hazirligina
Tedaviye başlamışsın ya gerisi gelir inşaallah canım benim bi kaç aya senden de benden de bebek haberi alırız inşaallah🤗😍 birde tüp bebek fiyatları nasil canım devlette de paralı mi acaba
 
Tedaviye başlamışsın ya gerisi gelir inşaallah canım benim bi kaç aya senden de benden de bebek haberi alırız inşaallah🤗😍 birde tüp bebek fiyatları nasil canım devlette de paralı mi acaba
Kuzum çok pahalı tabiki özel . Bende özelde yaptırdım . Maddi olarak manevi olarak baya yiprandik. Devlette 2 asilamam var .Sizde sorunlar nedir yaşınız kaç.
 
Tedaviye başlamışsın ya gerisi gelir inşaallah canım benim bi kaç aya senden de benden de bebek haberi alırız inşaallah🤗😍 birde tüp bebek fiyatları nasil canım devlette de paralı mi acaba
Devlette 6 iğneli aşılama olmalısın
 
Kuzum çok pahalı tabiki özel . Bende özelde yaptırdım . Maddi olarak manevi olarak baya yiprandik. Devlette 2 asilamam var .Sizde sorunlar nedir yaşınız kaç.
27 yaşındayım canım bi kaç doktora gittim çok ilgisiz davrandılar hicbir test falan yapmadan birseyin yok denemeye devam et dediler hicbir tahlil yapmadan muayene etmeden birşey yok deyince benim de içim rahat etmedi içinde hep bir şüphe var maalesef şuan icin özele gidemem haftaya perşembeye başka bir doktora gidecem Inşaallah ama bilinçli gitmek istiyorum sana hangi tahlilleri yaptılar belki ben su tahlillerime bakat misiniz deyince bakarlar hormonlara bakilıyormuş sanırım yumurtalıklara başka hangi tahlilleri yatırmıştın canım kusuruma bakma çok soru soruyorum ama 1.5 yıldır hicbir yol katedemedik bu da beni çok uzuyor strese sokuyor
 
27 yaşındayım canım bi kaç doktora gittim çok ilgisiz davrandılar hicbir test falan yapmadan birseyin yok denemeye devam et dediler hicbir tahlil yapmadan muayene etmeden birşey yok deyince benim de içim rahat etmedi içinde hep bir şüphe var maalesef şuan icin özele gidemem haftaya perşembeye başka bir doktora gidecem Inşaallah ama bilinçli gitmek istiyorum sana hangi tahlilleri yaptılar belki ben su tahlillerime bakat misiniz deyince bakarlar hormonlara bakilıyormuş sanırım yumurtalıklara başka hangi tahlilleri yatırmıştın canım kusuruma bakma çok soru soruyorum ama 1.5 yıldır hicbir yol katedemedik bu da beni çok uzuyor strese sokuyor
Önce sakın strese girmemeye çalış böbrek üstü bezleri de üretilen hormonlar yumurtalıklarda ki dengeyi bozuyor. Şimdi ben şehir Hastanesi'ne gittim ilk olarak . Adetin 2. Günü hormon verdim ve rahimden ultrason çekindim . Adetin 19. Günü progesteron hormonuna bakıyorlar. Adetin bittikten 5 gün sonra tüpler açık mi rahimde anamoli yada yapışıklık var mı diye rahim filmi çekiniyorsun, eşin sperm testi veriyor ve ultroson çekiniyor. Sonuçlara göre işleme başlıyorlar. 4 kez klomen tedavisi gördüm bunlardan 2 tanesi aşılamaydi. Sonra ben özelde tüp bebeğe geçtim ama malesef transfer olduğum gün korona olmusum öksürük ve kas ağrısı ile başladı ve sonuç negatif oldu
 
Önce sakın strese girmemeye çalış böbrek üstü bezleri de üretilen hormonlar yumurtalıklarda ki dengeyi bozuyor. Şimdi ben şehir Hastanesi'ne gittim ilk olarak . Adetin 2. Günü hormon verdim ve rahimden ultrason çekindim . Adetin 19. Günü progesteron hormonuna bakıyorlar. Adetin bittikten 5 gün sonra tüpler açık mi rahimde anamoli yada yapışıklık var mı diye rahim filmi çekiniyorsun, eşin sperm testi veriyor ve ultroson çekiniyor. Sonuçlara göre işleme başlıyorlar. 4 kez klomen tedavisi gördüm bunlardan 2 tanesi aşılamaydi. Sonra ben özelde tüp bebeğe geçtim ama malesef transfer olduğum gün korona olmusum öksürük ve kas ağrısı ile başladı ve sonuç negatif

Önce sakın strese girmemeye çalış böbrek üstü bezleri de üretilen hormonlar yumurtalıklarda ki dengeyi bozuyor. Şimdi ben şehir Hastanesi'ne gittim ilk olarak . Adetin 2. Günü hormon verdim ve rahimden ultrason çekindim . Adetin 19. Günü progesteron hormonuna bakıyorlar. Adetin bittikten 5 gün sonra tüpler açık mi rahimde anamoli yada yapışıklık var mı diye rahim filmi çekiniyorsun, eşin sperm testi veriyor ve ultroson çekiniyor. Sonuçlara göre işleme başlıyorlar. 4 kez klomen tedavisi gördüm bunlardan 2 tanesi aşılamaydi. Sonra ben özelde tüp bebeğe geçtim ama malesef transfer olduğum gün korona olmusum öksürük ve kas ağrısı ile başladı ve sonuç negatif oldu
Bende haftaya Ankara sehir hastanesine gidecegim inşaallah Yardımın icin çok çok teşekkür ederim Rabbim kısa zamanda sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşmayı nasip etsin. tedavide özel hastaneyi seçme sebebin neydi devlet hastaneleri yetersiz mi oluyor acaba
 
Bende haftaya Ankara sehir hastanesine gidecegim inşaallah Yardımın icin çok çok teşekkür ederim Rabbim kısa zamanda sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşmayı nasip etsin. tedavide özel hastaneyi seçme sebebin neydi devlet hastaneleri yetersiz mi oluyor acaba
Amin amin amin hepimiz inşallah canım benim. Devlet hastanelerindeki doktorlar çok yoğun oldukları için . Birde ben 34 yaşındayim daha fazla beklemek istemedim. Çok fazla aşılama yaptırıp sonra tüp bebek yönlendirmesi var
 
Amin amin amin hepimiz inşallah canım benim. Devlet hastanelerindeki doktorlar çok yoğun oldukları için . Birde ben 34 yaşındayim daha fazla beklemek istemedim. Çok fazla aşılama yaptırıp sonra tüp bebek yönlendirmesi var
Ilginiz ve yardımınız icin çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim de sizin yardımcınız olsun Kısa zamanda güzel haberlerinizi de bekliyorum Inşaallah
 
Bende haftaya Ankara sehir hastanesine gidecegim inşaallah Yardımın icin çok çok teşekkür ederim Rabbim kısa zamanda sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşmayı nasip etsin. tedavide özel hastaneyi seçme sebebin neydi devlet hastaneleri yetersiz mi oluyor acaba
Gittiğinde eminim anlarsın neden özel tercih ettiğimi . Korkudan soru soranazsin . Bir sorsan ikinciyi soranazsin
Ilginiz ve yardımınız icin çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim de sizin yardımcınız olsun Kısa zamanda güzel haberlerinizi de bekliyorum Inşaallah
Allah senden de razı olsun canım . Güzel duaların için ben çok teşekkür ederim . Ne zaman istersen aklına takılan ne olursa bilgim varsa yardımcı olmaya çalışırım herzaman. Bilirim burda birilerinden bilgi almak çok zordur 😔
 
X