Çocuklar ve ev temizligi

amore_donna

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2015
294
363
Selâm çocuklu hatunlar. Benim sorum ve sorunum ev işleri temizlik 2 kizim var ve çok yaramazlar. Oyuncaklardan çabuk sıkılıyor boyama yapmaları için verdiğim boyalarla küçük kızım duvarları boyuyor ona da tahammül edemiyorum. Bütün gün didisip duruyorlar sürekli arkalarını topluyorum dağınıklığı hiç sevmiyorum hergün temizlik yapmak istiyorum ama bünyede dayanmıyor camlara ellenince sinirlerim bozuluyor vs vs... sizlerin ev düzeni ve çocukların durumu hakkinda fikir babında yorumlarınızı bekliyorum

Takmamak galiba benim1. Oglum var esimde sagolsun daginik.oldugu kadar olmadigi kader diyorum oyuncaklar hep daginik zaten ama tek bir yer daginik salon vs de oyuncak yok odalari varsa daha kolay hersey

Takmamak galiba benim1. Oglum var esimde sagolsun daginik.oldugu kadar olmadigi kader diyorum oyuncaklar hep daginik zaten ama tek bir yer daginik salon vs de oyuncak yok odalari varsa daha kolay hersey
Odaları var ama yetmiyor onlara tuvalete banyoya kadar dadaniyorlar hergün lavabo ovmak zorunda hissediyorum kendimi mikrop almasınlar diye

Odaları var ama yetmiyor onlara tuvalete banyoya kadar dadaniyorlar hergün lavabo ovmak zorunda hissediyorum kendimi mikrop almasınlar diye
Biraz temizlik titizlik hastaligi var sanirim biraz mikroba ihtiyaclari var hijyen delisi degilim cok hijyenle büyüyen cocuklari goruyorum okul zamani cok hasta.oluyolar biraz rahat olmakta fayda var kendinizi cok yipratmayin bence

Biraz temizlik titizlik hastaligi var sanirim biraz mikroba ihtiyaclari var hijyen delisi degilim cok hijyenle büyüyen cocuklari goruyorum okul zamani cok hasta.oluyolar biraz rahat olmakta fayda var kendinizi cok yipratmayin bence
Haklısınız hiç işim bitmiyor benimkilerde çok yaramaz galiba yan odaya 5 dk gidip gelsem dolaplar boşalmış kıyafetler yerde. Tv ayna mutfak dolabı vs hergün siliyorum bazen 2,3 u buluyor silmem ama yok o parmak izlerini gördüğüm zaman kendimden geçiyorum ben kötü bi annemiyim acaba diyorum bazen her çocuklu insanın evi boyle mi olur benim cocuklarimmi problemli yoksa ben mi??

Haklısınız hiç işim bitmiyor benimkilerde çok yaramaz galiba yan odaya 5 dk gidip gelsem dolaplar boşalmış kıyafetler yerde. Tv ayna mutfak dolabı vs hergün siliyorum bazen 2,3 u buluyor silmem ama yok o parmak izlerini gördüğüm zaman kendimden geçiyorum ben kötü bi annemiyim acaba diyorum bazen her çocuklu insanın evi boyle mi olur benim cocuklarimmi problemli yoksa ben mi??
Cocugun ulasamayacagi bi ayna var esim kucagina alip aynada beraber el izi yapiyolar gulusuyoar bi misafir gelmeyecegi surece silmiyorum cunku ikisinin el izini gormek hosuma gidiyor cok eglenerek yaptilar diyorum biraz farkli acidan bakmayi deneyin bence

Cocugun ulasamayacagi bi ayna var esim kucagina alip aynada beraber el izi yapiyolar gulusuyoar bi misafir gelmeyecegi surece silmiyorum cunku ikisinin el izini gormek hosuma gidiyor cok eglenerek yaptilar diyorum biraz farkli acidan bakmayi deneyin bence
Böyle okuyunca çok hoşuma gitti kendimi bir an dusundumde eşime bi güzel sarardim ve sildirirdim herhalde... ben biraz abartıyorum ve kendimi strese sokuyorum galiba

Benim de durum bu günlük süpürge yemek çamaşır yıkaman aynı hergün geri detaylara giremiyorum maalesef kızımdan dolayı oldugı kadar yani arada siliyorum toz alıyorum yine detay yok :KK43:

Benim de durum bu günlük süpürge yemek çamaşır yıkaman aynı hergün geri detaylara giremiyorum maalesef kızımdan dolayı oldugı kadar yani arada siliyorum toz alıyorum yine detay yok :KK43:
Ben hergün senin dediklerinin yanısıra toz alma camların ictaraflarini silme lavabolari ovma ihtiyacı hissediyorum yapamadimmi sinirlerim bozuluyor pislik içinde yaşadığımı düşünüyorum 2 gün konserveyle uğraştım bi iş yapamadım diye evin altını üstüne getirdim resmen dizlerimdede ağrı başladı herhalde kendimi fazla yipratiyorum bi de 1,5 ay önce burun ameliyatı oldum 3 gün eşim baktı bana 4. gün kalktım başım dondundugu halde ev temizledim

Sizinki temizlik hastaligi gibi. Kendinizi dizginlemeye calisin.

Bende titizimdir pislige gelemem ama anlattiginiz kadari cok fazla, anlatmadiginiz da bi o kadar vardir eminim.

Çevreniz acisindan da rahatsiz edici bi durumdur emin olun. Benim kv sizin gibi, surekli biyerleri ovayim sileyim supureyim pesinde. Inan evine gittigim zaman rahat oturamiyorum biyerini pisleticem diye, hic huzurlu degilim. Çocukları da ayni sekilde bikmis durumda o huyundan. Kendinizi dizginlemeye çalışın hem ileride çok daha büyük sikinti yasarsiniz hemde sagliginiza yazik

X