çoğul gebelik ihtimali var mı ?

adana1301

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2009
334
2
96
Adana
mrb arkadaşlar benim de bir sorum olacak size deneyimlisiniz
22/05/2012 beta hgc 1,2
29/05/2012 beta hgc 148,3
07/06/2012 beta hgc 6877,3

bu değerler nasıl sizce çoğul gebelik ihtimali var mı ?

Biraz fazla artmış sanki ama tam bilemedim.
En doğrusunu doktor söyler.
Haftasına göre değişiyor çünkü aralığı.
Kendimden örnek vereyim, adetim 8 gün gecikince kan testi yaptırdım 10.000'in üzerinde çıktı bhcg.
Sonuç: üçüz bebek bekliyorum. :49:

inan bende çok anlamadım çünki değerlerin birden artmış benim tüpbebekle oldu değerim 271 di ikizlerim oldu inş. seninde bebişlerin olur canım hakkında hayırlısı olsun inş.

$SAM_0595.webp
kızlar doktora sordum çoğul gebelik var mı diye ama tek kese görünüyor dedi resim fazla net çıkmadı çoğul gebelik yaşayan anneler yorum lütfen gebeliğim çoğul mu bir bakar mısınız ?

adanacım, doktorun göremediği bir şeyi bizim görüp anlamamız zor. :(
Ultrasonunda tek kese görünüyor gerçekten.
Benim ilk ultrasonumdan bu yana bu kara fasülyelerden :) üç tane var.
Ama ilk başta bir tane görünüp sonra ikiye çıkar mı ya da arkada kalıp görünmeme durumu olur mu bilmiyorum.
Doktor tek kese görünüyor ama yine de ihtimali var dedi mi?

adanacım, doktorun göremediği bir şeyi bizim görüp anlamamız zor. :(
Ultrasonunda tek kese görünüyor gerçekten.
Benim ilk ultrasonumdan bu yana bu kara fasülyelerden :) üç tane var.
Ama ilk başta bir tane görünüp sonra ikiye çıkar mı ya da arkada kalıp görünmeme durumu olur mu bilmiyorum.
Doktor tek kese görünüyor ama yine de ihtimali var dedi mi?

canım tek kese olduğunu bende biliyorum ben kesenin içindekileri sormuştum bi de ikiz olması için illaki iki kese gerekmiyor tek yumurta ikizi de olabilme ihtimali var değil mi ?:34:

Biraz daha sabret canım belki bir kese içinde ikizlerin olur belki de tek kese tek gebeliktir.
ama ultrasondan birşey anlaşılmıyor ve dr un da sana 2-3 hafta sonra falan tekrar bakar...
Acele etme sağlıkla dünyaya getir inşAlah bebeğini veya bebeklerini...

Biraz daha sabret canım belki bir kese içinde ikizlerin olur belki de tek kese tek gebeliktir.
ama ultrasondan birşey anlaşılmıyor ve dr un da sana 2-3 hafta sonra falan tekrar bakar...
Acele etme sağlıkla dünyaya getir inşAlah bebeğini veya bebeklerini...

canım cvp için teşekkür ederim ama kesenin içine bakınca sol alt tarafta 2 tane bir şey görünüyor bende çoğul gebelik yaşayan annelere soruyorum sonuçta bu fotolardan çok onlarda kıyaslama için

Back
X