Çok Acil Neden Kimse Bakmıyor :(

Beyza35

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2015
14
3
Arkadaşlar merhaba yeni üye oldum doğru yere açmışımdır umarım konuyu. Ben 20 yaşında bir pco hastasıyım. Fazla kilom ve kıllanmam yok sadece hormon ve ultrasondan ve tabi adet düzensizliğinden bu teşhis konuldu. Yasmin düzenleyici kullanıyorum aralıklarla. En son bıraktığımda adetim 1 ay gecikti ve doktora gittim. Ultrasonla bakıp kist olduğunu önemli olmadığını kendisinin geçeceğini söyledi. Tarlusal söktürücü verdi. Sabah 1 akşam 1 dün ilacı bitirdim 6 günde. Adetim başlayınca hemen yasmine başlayacağım. Ama adetim ne zaman olur? Kullananlar var mı? Yardımcı olursanız tecrübelerinizi yazarsanız çok sevinirim. Bir de bu ilacı kullanıp hamile olduğunu sonradan öğrenenler de çokmuş sanırım. Ben adetim 1 ay gecikmişken belki 20 test yaptım hepsi negatifti. Hamilelik gibi bir durum olamaz değil mi? Şimdiden teşekkürler hepinize.

20 günde hamilelik çıkardı
tarlusal bittiyse en fazla 1 hafta- 10 gün içinde adet olursun.
yasmin neden aralıklı kullanıyorsun düzenli kullanman gerekir.

Arkadaşlar merhaba yeni üye oldum doğru yere açmışımdır umarım konuyu. Ben 20 yaşında bir pco hastasıyım. Fazla kilom ve kıllanmam yok sadece hormon ve ultrasondan ve tabi adet düzensizliğinden bu teşhis konuldu. Yasmin düzenleyici kullanıyorum aralıklarla. En son bıraktığımda adetim 1 ay gecikti ve doktora gittim. Ultrasonla bakıp kist olduğunu önemli olmadığını kendisinin geçeceğini söyledi. Tarlusal söktürücü verdi. Sabah 1 akşam 1 dün ilacı bitirdim 6 günde. Adetim başlayınca hemen yasmine başlayacağım. Ama adetim ne zaman olur? Kullananlar var mı? Yardımcı olursanız tecrübelerinizi yazarsanız çok sevinirim. Bir de bu ilacı kullanıp hamile olduğunu sonradan öğrenenler de çokmuş sanırım. Ben adetim 1 ay gecikmişken belki 20 test yaptım hepsi negatifti. Hamilelik gibi bir durum olamaz değil mi? Şimdiden teşekkürler hepinize.
ben kullanmıştım. 10. günde adet olmuştum.

Aralıklı derken düzenli kullanıyorum demek istediğim 3 ay kullanıp bir kaç ay ara veriyorum mesela ya da 6 ay kullanıp adetim düzensizleşene kadar bırakıyorum. Yanlış mı bu? Umarım dediğin gibidir.

Ayni kist sorunu bendede var adetim duzensiz 2 ay olmadigi oluyo 10 gunluk bi horman hapi kullanmisdim hap bittikden 2 gun sonra fln olmusdu

Bende cikolata kisti olmustu, kistin buyumemesi ve kaybolmasi icin Yasmin kullandim duzenli hergun, adet olmadim bir sene boyuncaz ve sonunda 6cm lik kist kendinden kayboldu.. Yasmini braktigimda hemen yarintasi adet oldum, normalde en fazla bir hafta sonra adet olman gerekir..

Soğan kurunu denedinmi hiç bendede var aynısı 3 Ay adet olmadım damla damla geliyordu oldugumdada soğan kuruyle söküldü buyuk derecede iyi geldi sizede şifa olur insallah tadı biraz kotu

X