- 20 Mayıs 2024
- 823
- 923
- 26
- Konu Sahibi annelik yolunda
Lütfen bakın kuruma çizgisi mi pozitif mi? Daha önce hiç böyle çıkmamıştı, çıplak gözle daha belirgin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Silik görünüyor kaç dakika sonra baktın?Lütfen bakın kuruma çizgisi mi pozitif mi? Daha önce hiç böyle çıkmamıştı, çıplak gözle daha belirgin.
Kuruma çizgisi gibi değil sanki belirgin baya ama kaçıncı dakikada çıktıLütfen bakın kuruma çizgisi mi pozitif mi? Daha önce hiç böyle çıkmamıştı, çıplak gözle daha belirgin.
Kaç gün var adete? Bir şeyler var gibi hakkınızda hayırlısı olsun5 dakika içinde çıktı
O zaman ihtimal var demektirOvülasyon üzerinden 12 gün geçmiş ve beklememiş idrarla yaptım
Hemen cıktıysa bence varyenı bı test yapın 3-4 saat sonra ondada cıkaraa gozunuz aydınLütfen bakın kuruma çizgisi mi pozitif mi? Daha önce hiç böyle çıkmamıştı, çıplak gözle daha belirgin.
İlk hamileligim de ovulasyon dan 13 gün sonra öğrendim kuruma gibi değil kuruma beyaz yada gri oluyor bu pembe yarın sabah bidaha tekrarla ins hayırlı haberini alirizOvülasyon üzerinden 12 gün geçmiş ve beklememiş idrarla yaptım
Canım kuruma çizgisi uzun süre bekleyince çıkıyor seninki hemen çıkmış umut var gibi bence eczaneden kaset test al en iyi sonucu onlar veriyor, gönlünce olsunLütfen bakın kuruma çizgisi mi pozitif mi? Daha önce hiç böyle çıkmamıştı, çıplak gözle daha belirgin.
Pozitif görünüyor yarın sabah koyulaşmış olursa pozitifLütfen bakın kuruma çizgisi mi pozitif mi? Daha önce hiç böyle çıkmamıştı, çıplak gözle daha belirgin.
Sonucun çıktı mı?Hastanedeyim şuan kan vericem sonuç çıkınca güncellerim biraz oynanmış foto ekliyorum
Bence 20-40 aralıgı cıkar dıye dusunuyorum betanızHastanedeyim şuan kan vericem sonuç çıkınca güncellerim biraz oynanmış foto ekliyorum
Canimm sonuç ne oldu cok merak ettim görünce, umarim pozitiftir kan testinde ben simdiden hayırlı olsun demek istiyorum eşinde azospermi çıktı demiştin inşallah size bir surpriz olmusturrrr yaHastanedeyim şuan kan vericem sonuç çıkınca güncellerim biraz oynanmış foto ekliyorum
Hayır sabah çıkacak muhtemelenSonucun çıktı mı?