Çok acil yardımlarınızı bekliyorum..

Kajmery34

Arrivederci KK❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
11.496
21.254
Merhaba arkadaşlar. Annemin sol eli sıcak , sağ eli ise epey bir soğuk. Yıllar önce parmağından bir operasyon geçirmişti(sağ parmağından) ve son zamanlarda bu durumda çok muzdarip , internette aradım taradım bulamadım. Sizce sorun ne olabilir ve hangi bölüme başvurmak gerekiyor. Lütfen bilen birisi yardımcı olsun..
birde doktor ve hastane önere bilirseniz çok daha mutlu olurum..
Şimdiden Allah razı olsun..

Bugün gündem yoğun o yüzden hiç cevap alamıyorum sanırım:KK43:

Merhaba arkadaşlar. Annemin sol eli sıcak , sağ eli ise epey bir soğuk. Yıllar önce parmağından bir operasyon geçirmişti(sağ parmağından) ve son zamanlarda bu durumda çok muzdarip , internette aradım taradım bulamadım. Sizce sorun ne olabilir ve hangi bölüme başvurmak gerekiyor. Lütfen bilen birisi yardımcı olsun..
sağ elinde sinir zedenlenmesi olabilir. Doktora gidin canım. Geçmiş olsun.

kan akisinda bi problem olabilir canim muhakkak geciktirmeden bi doktora goturun

öylemi dersin .. dur bir hastaneyi arayıp sorayım
inşallah önemli bir şey değildir ya..

ya sinir sıkışması, ya damar tıkanıklığı sebebiyle az kan gitme, dolaşım bozukluğu, ya da ödem olabilir (gerçi hepsinin farklı belirtileri veya birbirine sebep olma durumları da var)
dahiliye daha yakın sanki yani ilk teşhisi koyup yönlendirme anlamında
yoksa mutlaka başka bir bölümün de incelemesi gerekebilir

Tatlım 184 sağlık danışma hattı vardı hâlâ açık mı bilmiyorum. Bir dahiliye doktoruna gözükdün o yönlendirir

Ortapedi travmatoloji bölümü diye biliyorum , izm.in en iyi hekimi bu konuda hilmi aydınok

ya sinir sıkışması, ya damar tıkanıklığı sebebiyle az kan gitme, dolaşım bozukluğu, ya da ödem olabilir (gerçi hepsinin farklı belirtileri veya birbirine sebep olma durumları da var)
dahiliye daha yakın sanki yani ilk teşhisi koyup yönlendirme anlamında
yoksa mutlaka başka bir bölümün de incelemesi gerekebilir
çok teşekkür ederim arkadaşım.. hemen yarın doktora götüreceğim

Canim damarla kan akisiyla ilgili olabilir belki geciktirmeyin hemen goturun bence amacim seni korkutmak degil sadece bende anne konusunda cok hassasim

aynen bende canım annem başımın tacıdır resmen..

Ortapedi travmatoloji bölümü diye biliyorum , izm.in en iyi hekimi bu konuda hilmi aydınok

aradım doktoru fizik tedavi dediler bana sence mümkünmü bu..

Tatlım 184 sağlık danışma hattı vardı hâlâ açık mı bilmiyorum. Bir dahiliye doktoruna gözükdün o yönlendirir
hemen arıyorum.. çok sağol...
aradım canımda buradan şikayet vs alıyorlarmış

aynen bende canım annem başımın tacıdır resmen..

aradım doktoru fizik tedavi dediler bana sence mümkünmü bu..
Canım ben tbbi sekrtrim çok bi bilgim yok , sorun nydi tam olarak , nişanlım fzyotrapist sorabilirim ona uygun bir zmanda ? Hareket kısıtlılığı varsa elinde büyük bir ihtimalle parmak çalıştırcaklar , ve stres topu alın egzersiz yaptırsın parmağına günlük olarak.

Canım ben tbbi sekrtrim çok bi bilgim yok , sorun nydi tam olarak , nişanlım fzyotrapist sorabilirim ona uygun bir zmanda ? Hareket kısıtlılığı varsa elinde büyük bir ihtimalle parmak çalıştırcaklar , ve stres topu alın egzersiz yaptırsın parmağına günlük olarak.
hayır canım haraketini etkilemiyor...
noroloji dediler şimdi of... herkes birşeyler diyor..

X