Çok Acill ERASSMUSS

asiiii-

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2014
7
0
29
Arkadaşlar ben erasmusa başvuracağım SON 4 GÜN ama hangi üniveristeye gitsem bilemedim ülke olarak polanya yakın geliyor ama başka ülkede olabilir sizin tavsiye edeceğiniz bir ülke yada üüniversite var mı gidenler yada bir bilgsi olanlar benim ile paylaşabilir mi

Seçeneklerinde hangi ülkeler var
radom academy of economics
Univesty lodzki
Panstwoea wyzsza szkola infornatyki
Wszezhinica polska higher school of educationsociety in worsaw
Ama sizin öneridğiniz başka yerlerde olabilir iibf de uuluslararası ticaret ve finansman okuyorum

zaten universitenin anlasmali oldugu yerler vardir oralara gidebilirsiniz. alttan ders tabi ki kaliyir ama oradan aldiklari her dersi aa ile gecmisti arkadaslarim.

Arkadaşlar ben erasmusa başvuracağım SON 4 GÜN ama hangi üniveristeye gitsem bilemedim ülke olarak polanya yakın geliyor ama başka ülkede olabilir sizin tavsiye edeceğiniz bir ülke yada üüniversite var mı gidenler yada bir bilgsi olanlar benim ile paylaşabilir mi
Ben okurken erasmus koordinatörlüğü yaptım ama son 4 gunse ve haftasonunu da dahıl edıyorsa bıraz zır gıbı .Neyse.Kendi bölüm derslerini yanı 4 senede alman gerekn derslerinin isimleri kredilerini çıktı olarak alıp o derslerin hangi universitelerde denklıklerı var bakıp arastırman gerek.Daha sonrada hocalarınla konusup o unıversienın hangı dersini alırsan burada aynı denklık verip vermedıgını konusman da gerek.

Erasmustan anlamam ama bizim kurumda da 1 sene burs imkanı var Avrupa birliğine bağlı ülkelere

Ben Almanya seçeceğim, eğitim düzeyini beğeniyorum.

Almanya- Köln Üni. yaptim erasmusumu. Aldigim tüm dersleri de vermistim hocalar cok anlayisliydi. :-)

X