Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ya az once teste yaptim su hassas olan varya Predictor markasi ikinci cizgi ne silik ne net. İnanamadim su 5 liralik ucuz testlerden de vardi onuda yaptim ondaki biraz daha silik cikti ikinci cizgi varla yok arasi. Hamilemiyim
ya az once teste yaptim su hassas olan varya Predictor markasi ikinci cizgi ne silik ne net. İnanamadim su 5 liralik ucuz testlerden de vardi onuda yaptim ondaki biraz daha silik cikti ikinci cizgi varla yok arasi. Hamilemiyim
Bence var gibi gibi İstersen hemen bir poliklinik yada hastaneye git kan testi yapsınlar. Gitme şansın olmazsa bugün için yarın sabah ilk idrarın da bidaha test yap