Cok acill hamile olan herkes baksin

smysmy1

Ay ben gülerim
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2015
141
138
ya az once teste yaptim su hassas olan varya Predictor markasi ikinci cizgi ne silik ne net. İnanamadim su 5 liralik ucuz testlerden de vardi onuda yaptim ondaki biraz daha silik cikti ikinci cizgi varla yok arasi. Hamilemiyim:anneadayı::KK17::KK17::KK17:o_Oo_O:KK57::KK57::KK57:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    66,3 KB · Görüntüleme: 3.788
ya az once teste yaptim su hassas olan varya Predictor markasi ikinci cizgi ne silik ne net. İnanamadim su 5 liralik ucuz testlerden de vardi onuda yaptim ondaki biraz daha silik cikti ikinci cizgi varla yok arasi. Hamilemiyim:anneadayı::KK17::KK17::KK17:o_Oo_O:KK57::KK57::KK57:
Foto koy da değerlendirelim

2 testte de silik de olsa çıkmışsa gebelik yeni ve büyük ihtimal hamilesin.
tebrik ederim

Bence var gibi gibi :KK49: İstersen hemen bir poliklinik yada hastaneye git kan testi yapsınlar.
Gitme şansın olmazsa bugün için yarın sabah ilk idrarın da bidaha test yap :21:

ivit cnm :) hayırlı olsun bende de böyle çıkmıştı ama kan testi yaptırırsan daha net sonuç alırsın :)

Hamile olabilirsin de noldu yahu,niye uçurdular seni,niye banlandın ki:KK45:

Yarın tekrar yap canım iyi haberlerini bekliyoruz..Bi de kan testi yaptır bence bu arada da kendine dikkat etmeyi unutma.. :)

X