Çok acilll!Annemin ayak baş parmagı mosmor oldu

Boncuk4693

Flowers open, when you come to my world
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
562
218
Kızlar annemin ayagına agıır tahta düştü. Baş parmagı mosmor oldu ve felaket acıyor. Sabahtan beri kaç tane agrı kesici ve kas gevşetici içti. Agrı kesiciler işlevini yitirince tekrar içiyor. Ne koyması yapması lazım bileniniz var mı acil lütfen

Kızlar annemin ayagına agıır tahta düştü. Baş parmagı mosmor oldu ve felaket acıyor. Sabahtan beri kaç tane agrı kesici ve kas gevşetici içti. Agrı kesiciler işlevini yitirince tekrar içiyor. Ne koyması yapması lazım bileniniz var mı acil lütfen
Doktora gitmesi gerek daha kötü olabilir.

Babam gidelim dedi yok dedi. Bende git diyorum yok diyor.

Evet doktor gerek
Bitkisel şeyler denemeyin , babam bu kocakari ilaçları yüzünden 5 ay hastanede yattı ,enfeksiyon kaptı

acile gitmesi lazım. ya kırık varsa ya çatlak varsa. ya morluk yayılırsa kangren olursa allah korusun.. hemen bir hastaneye koşun acilede bir röntgen çekerler.

Bakın bunu kangrenin Vikipedi sayfasından alıntıladim

Darbe ve kemik kırıkları sonucunda da o organı besleyen damar sıkışarak gangren meydana gelebilir.

Buz koyabilir ama muhtemelen catlak vardir film cektirmeden biz ne desek bos. Birde agrisina brz sabretsin bu aksam zor gecer ama yrn daha iyi olur ilaca cok yuklenmeyin

Kırık çıkık var mı az buçuk anlaşılır fakat böyle sıcağı sıcağına değil; zaman geçmesi lazım anlaması için , bu defada geç kalınabiliyor; daha çok acı çekiyor.
Maalesef ne dindirir bilmiyorum ; belki ağrı kesici krem alınabilir. Buz da koyun.

aynı şey oldu perşembe günü bana
parmaklarımın üzerine düştüm nasıl becerdiysem balerinlerin ayakta durma hareketi gibi halle
parmaklarım morardı saatlerce gezdim onunla sonra gittim dra
sonuç yumuşak doku ve eklem zedelenmesi pansuman yapıldı üç parmağımı sıkıca bandajladılar üstüne basma dediler
kırılsa emin olun anlarsınız

Ben de bunu söylemeye çalıştım durum ciddi öyle yarını öbür günü beklemeyin

Değil gün saatler önemli

Bakın bunu kangrenin Vikipedi sayfasından alıntıladim

Darbe ve kemik kırıkları sonucunda da o organı besleyen damar sıkışarak gangren meydana gelebilir.

Buz koyabilir ama muhtemelen catlak vardir film cektirmeden biz ne desek bos. Birde agrisina brz sabretsin bu aksam zor gecer ama yrn daha iyi olur ilaca cok yuklenmeyin

Evet kangren bile olunur Allah korusun.Acilen doktora gidin ayrıca doktora danışmadan Ağrı kesici ve kas gevşetici kullanmayın zarar verebilirsiniz.

Kırık çıkık var mı az buçuk anlaşılır fakat böyle sıcağı sıcağına değil; zaman geçmesi lazım anlaması için , bu defada geç kalınabiliyor; daha çok acı çekiyor.
Maalesef ne dindirir bilmiyorum ; belki ağrı kesici krem alınabilir. Buz da koyun.
Ama kemige gelmemiş sadece tırnakta morarma var öyle de olur mu ki

Parmağı kırılmış çatlamış olabilir doktora gidin hemen
Üni de okurken ayak parmağımı menteşeye çarpmıştım çok acımıştı ama bir şey olmaz diye sonra okula gittim
Bir kaç saat sonra parmağım şişmiş ayakkabının içinde..baktım mosmor olmuş
akşamına dr ye gittim çatlamış. atel takıp sardılar üstüne basmadım baya sürdü iyileşmesi 2 hafta kadar

X