cok acilll gebelik testi

derrin78

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2015
47
12
iyi geceler arkadaşlar, özel bir hastanede sigorta girişi yapılmadan gebelik testi yaptırdım.sonuc negatif .aile hekimine test yaptırdıgımla ilgili herhangi bir şey gider mi

yok küçük bir yerde yaşıyoruz ilgilenebilir ama umarım herhangi bir bildirim gitmiiyordur test yaptırdıgıma dair

Benim bildiğim pozitif çıkınca îlgileniyorlar negatif bilgisi gitmez sanırım

Devlet ve üniversite hastanelerinin ortak ağına ulaşabiliyorlar, onun dışında özel hastane bilgileri iletilmiyor

Moral bozmak ısteeme ama benhamıel oldugumu ılk ogrendıgımde ozel hastanteye gıttım test ve muane oldum sonra saglık ocagına gıttım kan testlerını yapmaya bılgılerımı gorduler.. gırıs yapılmasına baglı kuzum tc ıle ulaşıyorlar

Moral bozmak ısteeme ama benhamıel oldugumu ılk ogrendıgımde ozel hastanteye gıttım test ve muane oldum sonra saglık ocagına gıttım kan testlerını yapmaya bılgılerımı gorduler.. gırıs yapılmasına baglı kuzum tc ıle ulaşıyorlar
bir de pozitif olduğu için mi acaba diye düşündm sigorta girişi yappıldı mı canım

bugün de hastaneyi aradım tekrardan aile hekimine bildirim gidiyor mu diye bilgi işlemdeki kız hayır gitmez dedi

öze
Devlet ve üniversite hastanelerinin ortak ağına ulaşabiliyorlar, onun dışında özel hastane bilgileri iletilmiyor
le de ulaşıyorlar.ben hep özelde yaptırdım ve ulaştılar. ama negatif olunca bir bildirim gitmiyor çünkü ben çok yaptırmıştım en son pozitif çıktığında beni aramışlardı

X