çok ama çok özledim...

pnarask

sevmek sevilince güzel :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
1.476
514
Merhaba herkese sevgilim 2 aylık asker ve ben alışamadım hala onsuz olmaya daha gelmesine o kadar ay varken deli gibi istiyorum yanım da olması. Van başkalede yani sınırda askerlik yapıyor ne kadar olay olmuyor deselerde bilmediğimiz çok olaylar var medyaya yansıtılmıyor bazı olaylar. çok korkuyorum ona birşey olmasından. 10 ay nasıl gecicek bilmiyorum o türkiyenin bi ucunda ben bir ucunda özlemek gerçektende korkutucu bazen, dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden.. Alışmak istiyorum artık :KK43:

Allah kavustursun canim asker beklemek cok zor bilirim.. zaman gecmek bilmiyor ama sayılı gun gecmeye mecbur canım üzülme dua et :)

Van da yıllarca kalmış biri olarak yazayım dedim cnm için ferah olsun doğunun en güvenli yeri .. İnsanları cana yakın. Normalde diğer illerde çocukar askere düşman gözü ile bakıyor ama vanda asker amca diye sarıldıkları gördüm kaç defa .. Allah kavuştursun tez zamanda ins

Allah kavustursun canim asker beklemek cok zor bilirim.. zaman gecmek bilmiyor ama sayılı gun gecmeye mecbur canım üzülme dua et :)
Doğru söylüyosun zaman duruyor sanki bazen canım. İnşallah alısırım zamanla

Doğru söylüyosun zaman duruyor sanki bazen canım. İnşallah alısırım zamanla
Inşallah alisicaksin mecbur insanlar nelere alismiyorki. Ben ogunleri dusundugumde suan gülüyorum ne gunlerdi gecelerce aglamistim zaman gecmiyor ne zaman ona kavusucam diye. Simdi bakiyorumki o gunler gecmis hatta evleneli 3 sene olmuş :))

Amin canım. Uzun dönem
Ooo Allah hayirli tezkere versin canim ben 5 ay beklediydim gecmiyo diyodum ama gectide geldigi 1 sene bile oldu smdi dugunume gun sayiyorum. Icini ferah tut dualarini esirgeme. Rabbim hepsini korusun Allaha emanet hepsi.. Bian once Allah kavustursun insallah canim..

Van da yıllarca kalmış biri olarak yazayım dedim cnm için ferah olsun doğunun en güvenli yeri .. İnsanları cana yakın. Normalde diğer illerde çocukar askere düşman gözü ile bakıyor ama vanda asker amca diye sarıldıkları gördüm kaç defa .. Allah kavuştursun tez zamanda ins
Merkezi öylemiş canım ama maalesef başkalede askeri arabaları taslamıslar nevruzda lastik yakıp askere yuvarlamışlar. Allah a emanetler canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için

Merkezi öylemiş canım ama maalesef başkalede askeri arabaları taslamıslar nevruzda lastik yakıp askere yuvarlamışlar. Allah a emanetler canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için
Bende merkezde değildim cnm sınır olan özalp ta idim o taşlamalar falan iki zuppenin yaptığı şeyler için ferah tut şu ara secim arefesi az kudururlar ama zararları de olmaz inş sagsalim gelir kavuşursunuz

Ooo Allah hayirli tezkere versin canim ben 5 ay beklediydim gecmiyo diyodum ama gectide geldigi 1 sene bile oldu smdi dugunume gun sayiyorum. Icini ferah tut dualarini esirgeme. Rabbim hepsini korusun Allaha emanet hepsi.. Bian once Allah kavustursun insallah canim..
Amin canım. Darısı başıma inşallah gelir o günler. Sizinde Allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah canım.

Bende merkezde değildim cnm sınır olan özalp ta idim o taşlamalar falan iki zuppenin yaptığı şeyler için ferah tut şu ara secim arefesi az kudururlar ama zararları de olmaz inş sagsalim gelir kavuşursunuz
Amin canım.
Çok sağol canım içimi rahatlattın

Inşallah alisicaksin mecbur insanlar nelere alismiyorki. Ben ogunleri dusundugumde suan gülüyorum ne gunlerdi gecelerce aglamistim zaman gecmiyor ne zaman ona kavusucam diye. Simdi bakiyorumki o gunler gecmis hatta evleneli 3 sene olmuş :))
Çok sevindim adına canım. Bizimde tek hayalimiz o su anda. İnşallah gelir o günlerde

Sayılı günler çabuk geçer canım, hem ucunda kavuşmak varsa beklemek güzeldir, allah ayrılık vermesin yeter... Hayırlı tezkereler.

öncelikle Allah kavuştursun..bende bekledim 15 ay..seni çok iyi anlıyorum..bol bol dua et..kötü şeyler düşünüp kötüyü çağırma..sayılı gün bir şekilde geçiyor..ben çalışıyordum evde olsam okadar kolay geçmezdi..sende oyalancak birşeyler bul...

Yakın arkadaşım dediğiniz yerde askerlik yapmıştı. İçiniz rahat olsun uzak olduğu için daha rahat askerler. Mesafede size iyi gelir birbirinizi özler ve kıymetinizi anlarsınız :)

X