Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım stresten kaçınmalısın çok var tanıdığım bu şekilde stresi braktiklarinda bir hobi vs daha sonra hamile kalan arkadaşlarım var elde değil tabiki amaKizlar 3 yillik evliyim gebe kalamiyorum asiri stres yapıyorum simdi de 9 mm polip var dendi ama bu stresimden kurtulamıyorum. Polip i dogal bi kac ay dene olmazsa alalim dediler ama ben hemen aldırmak istiyorum
İnstagramda deniz meryem ver fonksiyonel tıp ve clife macun belki sende işe yarar bacımHobi edinmek bile içimden gelmiyor zaten çalışıyorum ama olmuyor diye hayatımı yaşayamıyorum ajisina birakamiyorum
Yok canim o gercek degil yanlış bilgi vermeyin lutfenİnstagramda deniz meryem ver fonksiyonel tıp ve clife macun belki sende işe yarar bacım
Bacım ben tedavi aldım ondan tavsiye ettimYok canim o gercek degil yanlış bilgi vermeyin lutfen
Rica ederim inşaallah hamile kalırsınız sağ sağlim aminYok tesekkur ederim doktor falanda degil
Bende gebe kalamiyorum sebepsiz infertilite ama doktor bana dedi ki ne kadar stres yaparsan bu durumu o kadar itersin ne kadar stres yapmazsan bu durum sana o kadar yakınlaşır dedi bana proxsyfemin takviyesi inerdi bir kaç ay onu deneyeceğim arkadaşım bununla hamile kaldı belki banada yarar yumurta sağlıklı değilse gebelik olmuyor malesefKizlar 3 yillik evliyim gebe kalamiyorum asiri stres yapıyorum simdi de 9 mm polip var dendi ama bu stresimden kurtulamıyorum. Polip i dogal bi kac ay dene olmazsa alalim dediler ama ben hemen aldırmak istiyorum
Peki stresi nasil yeneceğiz ben cok kafama takıyorum insallah sizinde tez zamanda olur bebeginizBende gebe kalamiyorum sebepsiz infertilite ama doktor bana dedi ki ne kadar stres yaparsan bu durumu o kadar itersin ne kadar stres yapmazsan bu durum sana o kadar yakınlaşır dedi bana proxsyfemin takviyesi inerdi bir kaç ay onu deneyeceğim arkadaşım bununla hamile kaldı belki banada yarar yumurta sağlıklı değilse gebelik olmuyor malesef
Dusunmeyi ve takip etmeyi birakicaz çatlamayi takip ederken de stres oluyor ben bu ay hiç takip etmiycem sadece her ilişkiden sonra kalçama yastık koyup yarım saat bekliycem bunu huy edinicem bakalım ne olacakPeki stresi nasil yeneceğiz ben cok kafama takıyorum insallah sizinde tez zamanda olur bebeginiz
Ben çok şey denedim aşılama göbek düşmesi bel çekme kasık çekme hacamat bitkisel karışımlar hiçbirinden fayda görmedim . Yaza kadar bekleyip aşılama deneyecegimInsallah bende oyle yapabilirim
Stres stres stres en önemli şey strs yapmamakmis bu hamilelik olayında ben 2 sefer hamilelik yaşadım ikisinde de kndimi başladığım bir zamanda hamile kaldığımi fark ettim ki 7 senenin sonunda ilk hamileligimi yaşadım ki dusukle sonuçlandı ama stres yapmamk lazım birde Ayşe bunu denedi iyi geldi Fatma şunu içti o ay hamile kldi bunlar da yanlışmis böyle şeylerde sıkıyor insanı ilişkide bile acaba bugün olacak mı diye düşünüyor insan nasıl yaparsın bilmiyorum kitap oku mandalalar var onlardan al kndini evde temizliğe faln ver ama sürekli bebek konusunu düşünmeKizlar 3 yillik evliyim gebe kalamiyorum asiri stres yapıyorum simdi de 9 mm polip var dendi ama bu stresimden kurtulamıyorum. Polip i dogal bi kac ay dene olmazsa alalim dediler ama ben hemen aldırmak istiyorum