imkan olsa bile ücretsiz çekilen birşeyi devlette çektirirdim ama hem yaşadıgım yerde yok hemde beklemekten o kadar yoruldum ki kocamında psikolojisini bozdumTabi imkanın varsa özele git devlet hastanelerinde biraz zor oluyor hassas konular bi de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
imkan olsa bile ücretsiz çekilen birşeyi devlette çektirirdim ama hem yaşadıgım yerde yok hemde beklemekten o kadar yoruldum ki kocamında psikolojisini bozdumTabi imkanın varsa özele git devlet hastanelerinde biraz zor oluyor hassas konular bi de
gerçekten öyle birde seninle aynı dönemde evlenenlerin tek tek haberini aldıkça dahada üzülüyorsun keşke çok önce gitseydim ama hiç araştırmadım hemen oluyor sandım çocukBen geç kalmak istemedim çünkü varsa da bir şey çıksın.
ha 3 ay sonra ha şimdi o süreç sanki 3 yıl gibi geçiyor.
Ve burda çok okudum tüplerim tıkalıymış boş yere bekledik 1 yıl, keşke baştan hsg çekinseydik diyenleri
Benim üstüme herkes doğurdu hiç sormayın ve ben çok istiyordum ilk günden beri eşim maddi durumdan dolayı düşünmedi o da ayrı bi konu zatengerçekten öyle birde seninle aynı dönemde evlenenlerin tek tek haberini aldıkça dahada üzülüyorsun keşke çok önce gitseydim ama hiç araştırmadım hemen oluyor sandım çocuk
aynı şekilde benimde hatta aynı anda yapalım dedigim arkadaşımın bir ayı kaldı dogumuna rabbim analj babalı büyütsün ama kıskançlık degil ama insanda istiyor, bizde evlilik otursun dedik zaten 3 yıl sevgili kalmıştık neye oturacaksaBenim üstüme herkes doğurdu hiç sormayın ve ben çok istiyordum ilk günden beri eşim maddi durumdan dolayı düşünmedi o da ayrı bi konu zaten
Aynen benim de kıskançlık değil ama insanlara söyleyince sanki biz onların kıskanıyormuşuz gibi oluyor sadece bizde istiyoruz tüm olay buaynı şekilde benimde hatta aynı anda yapalım dedigim arkadaşımın bir ayı kaldı dogumuna rabbim analj babalı büyütsün ama kıskançlık degil ama insanda istiyor, bizde evlilik otursun dedik zaten 3 yıl sevgili kalmıştık neye oturacaksa
E tabi tercih meselesi ama mesela olduğum yerde devlette anestezili hsg çekmiyolar valla ben de özele gidecektim o ağrıyı çekmek istemiyorum diye. Baktım aşılama ile filmin parası zaten yakınmış önce bi aşılama denemek istedim olmazsa o zaman bakıcam film vsimkan olsa bile ücretsiz çekilen birşeyi devlette çektirirdim ama hem yaşadıgım yerde yok hemde beklemekten o kadar yoruldum ki kocamında psikolojisini bozdum![]()
Ama tüplerinizde tıkanıklık varsa aşılama da hiçbir işe yaramayacak. Beni aşılama yaptıracağım merkezdeki doktor önce hsg çekimi olması gerektiğini belirtmişti. Aynı zamanda tüplerde tıkanıklık varsa hsg ile çoğu zaman açılıyor ve doğal yoldan hamile kalma şansınızı da arttırıyorE tabi tercih meselesi ama mesela olduğum yerde devlette anestezili hsg çekmiyolar valla ben de özele gidecektim o ağrıyı çekmek istemiyorum diye. Baktım aşılama ile filmin parası zaten yakınmış önce bi aşılama denemek istedim olmazsa o zaman bakıcam film vs
Ben 5 sene kadar önce hsg çekildim o zaman da bir sıkıntı yoktu. Tabi o aralıkta yine tıkanıklık oluşmuş olabilir ama ben o riski göze aldım. Hsg için ekstra anestezi alacağım onu yapana kadar bunu denemek istedim bakalım ne olacak. İkisi arasında 7 bin kadar fiyat farkı vardıAma tüplerinizde tıkanıklık varsa aşılama da hiçbir işe yaramayacak. Beni aşılama yaptıracağım merkezdeki doktor önce hsg çekimi olması gerektiğini belirtmişti. Aynı zamanda tüplerde tıkanıklık varsa hsg ile çoğu zaman açılıyor ve doğal yoldan hamile kalma şansınızı da arttırıyor
Evet fark dediğiniz gibi azmış. Benim yaşadığım yerde daha fazl fark bir de ilaç fiyatları ekleniyor tabi üstüneBen 5 sene kadar önce hsg çekildim o zaman da bir sıkıntı yoktu. Tabi o aralıkta yine tıkanıklık oluşmuş olabilir ama ben o riski göze aldım. Hsg için ekstra anestezi alacağım onu yapana kadar bunu denemek istedim bakalım ne olacak. İkisi arasında 7 bin kadar fiyat farkı vardı
Gerçi evet ilaçlar eklenince 33 bine denk geldi. Film çekilsem 15 olucaktı. Ek olarak muayene ücretleri falan 50 ye dayandı 3 aydır gidiyorumEvet fark dediğiniz gibi azmış. Benim yaşadığım yerde daha fazl fark bir de ilaç fiyatları ekleniyor tabi üstüne
Sizin oldu mu aşılama ya da olacak mıGerçi evet ilaçlar eklenince 33 bine denk geldi. Film çekilsem 15 olucaktı. Ek olarak muayene ücretleri falan 50 ye dayandı 3 aydır gidiyorum