cok bunaldim sabrim yok hicbiseye

Kanguru_

~Rzgrece~
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
16.037
25.001
Okadar cok bunaldim ki anlatamam. Hani derler ya icime tas oturdu diye ayynen o durumdayim.
3.5 aylik bi oglum var
çocuk dogdukdan sonra eve en erken 10da gelen geldigindede gozuni tv den ayirmayan 2 kelimeyi zor konustugum, hafta sonunu bize ayir dedigimde benim bi pazarim var birakda kafami dağıtım diyen, ilgisiz sorumsuz bi kocam
zirt pirt kendini acindiran paramiz yok yip duran elinden gelse k.cimizdako donu alcak olanbi kv
ve oglunla konuş bizr vakit ayirsin hep disarda dedgimde soyleyince bana kiziyo diyen bi kp var.

Esim hep mi boyleydi yoksa ben mi yeni farkediym bilmiyorum. tamam hafta sonu yine disari cikardi ama h.ici bnmleydi aksamlari cikardik disari smdi oda yok. Cok sogudum evliligimden esimi bazen seviyo bazen sevmiyorum. Bazen bosanmayi dusunuyorum bazen sacmala diyorum. Cok sinirliyim heran patlamaya hazir bomba ve bazen cocuguma bağırıyorm aglaynca sonra pisman olup ağlıyorum. Ne yapicam bilmiyorum

Okadar cok bunaldim ki anlatamam. Hani derler ya icime tas oturdu diye ayynen o durumdayim.
3.5 aylik bi oglum var
çocuk dogdukdan sonra eve en erken 10da gelen geldigindede gozuni tv den ayirmayan 2 kelimeyi zor konustugum, hafta sonunu bize ayir dedigimde benim bi pazarim var birakda kafami dağıtım diyen, ilgisiz sorumsuz bi kocam
zirt pirt kendini acindiran paramiz yok yip duran elinden gelse k.cimizdako donu alcak olanbi kv
ve oglunla konuş bizr vakit ayirsin hep disarda dedgimde soyleyince bana kiziyo diyen bi kp var.

Esim hep mi boyleydi yoksa ben mi yeni farkediym bilmiyorum. tamam hafta sonu yine disari cikardi ama h.ici bnmleydi aksamlari cikardik disari smdi oda yok. Cok sogudum evliligimden esimi bazen seviyo bazen sevmiyorum. Bazen bosanmayi dusunuyorum bazen sacmala diyorum. Cok sinirliyim heran patlamaya hazir bomba ve bazen cocuguma bağırıyorm aglaynca sonra pisman olup ağlıyorum. Ne yapicam bilmiyorum
ilgi bizim her daim hakettiğimz ama malesef evliliğin belli zamanlarında hiç görmedğimiz bi drum.. sonuna kadar haklısın ama boşanmayı unut bence drum okadar vahim değil sende kendi özgürlüğü ilan et bence al cocuğunu gez para yoksa ev gzmelerine git ama yatarki sennde kocan dışında ilgilendiğin bişeyler olduğunu hissettir ona bence ozamn hop noluyoz diye kendne gelir nacizane tavsiyem sevgiler..:KK19:

[QUOTE="antalya mge, post: 41002470, member:]ilgi bizim her daim hakettiğimz ama malesef evliliğin belli zamanlarında hiç görmedğimiz bi drum.. sonuna kadar haklısın ama boşanmayı unut bence drum okadar vahim değil sende kendi özgürlüğü ilan et bence al cocuğunu gez para yoksa ev gzmelerine git ama yatarki sennde kocan dışında ilgilendiğin bişeyler olduğunu hissettir ona bence ozamn hop noluyoz diye kendne gelir nacizane tavsiyem sevgiler..:KK19:[/QUOTE]
Paradan yana sikintim yok ama oyle bi yerde oturuyoruz ki biyere gitmeue kalksam en az 2 saat cocuklada otobuse binilmiyo kapida araba var ehliyetimde var ama trafige cikmaya korluyorum. Ev gezmesi deseem etrafmda anlasabildigm kimse yok bi iki komsu edinim dedm anlasamadm

Eşiniz çok mu sıkı çalışıyor? Daha rahat bir işe geçme imkanı yok mu?

Ortada eşinizle olan iletişimsizliğinizden başka bir sorun yok. Onu da daha fazla sitem ve paylaşımla çözmek sizin ve eşinizin elinde.

[QUOTE="antalya mge, post: 41002470, member:]ilgi bizim her daim hakettiğimz ama malesef evliliğin belli zamanlarında hiç görmedğimiz bi drum.. sonuna kadar haklısın ama boşanmayı unut bence drum okadar vahim değil sende kendi özgürlüğü ilan et bence al cocuğunu gez para yoksa ev gzmelerine git ama yatarki sennde kocan dışında ilgilendiğin bişeyler olduğunu hissettir ona bence ozamn hop noluyoz diye kendne gelir nacizane tavsiyem sevgiler..:KK19:
Paradan yana sikintim yok ama oyle bi yerde oturuyoruz ki biyere gitmeue kalksam en az 2 saat cocuklada otobuse binilmiyo kapida araba var ehliyetimde var ama trafige cikmaya korluyorum. Ev gezmesi deseem etrafmda anlasabildigm kimse yok bi iki komsu edinim dedm anlasamadm[/QUOTE]
ben komşu olsaydım sana ohh valla hergün birlikte bi aktivite yapardık canım benim ya allah sabır versin

X