Çok bunalım eşimden bana yardım edin lütfen

dipsiz kuyu

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
2.337
5.036
38
Mrb arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza umarım doğru yere yaziyorumdur ben 2,5 yıllık evliyim 1 yaşında bir oğlum var sorunum eşime karşı olan soguklugum çok iyi bir insan ama sanırım bu yeterli olmuyo çok zıt karaktere sahibiz şimdi ne yapacağımı bilemiyorum o sürekli bilgisayarın başında siyasetle kafayı bozmuş durumda hiç sohbet etmiyoruz cinsellik deseniz ayda bir bazen 1,5 ayda bir artık allah affettim ama başka erkeklere ilgi duymaya baslamaktan korkuyorum bu konuda bana yol gösterecek birileri varmı. ??

Mrb arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza umarım doğru yere yaziyorumdur ben 2,5 yıllık evliyim 1 yaşında bir oğlum var sorunum eşime karşı olan soguklugum çok iyi bir insan ama sanırım bu yeterli olmuyo çok zıt karaktere sahibiz şimdi ne yapacağımı bilemiyorum o sürekli bilgisayarın başında siyasetle kafayı bozmuş durumda hiç sohbet etmiyoruz cinsellik deseniz ayda bir bazen 1,5 ayda bir artık allah affettim ama başka erkeklere ilgi duymaya baslamaktan korkuyorum bu konuda bana yol gösterecek birileri varmı. ??

Sogudum ve cok iyi biri yazdgna gore sanırım esin baskın bir karakter dgl ve her ddgni yapıyor galiba bundan olabilir.
Kisaca "rahaj batıyor" denebilir.

Yakışıklı mi dgl,şisman mı,sessiz biri mi ya da cinsel sorunlardan mi hangisi? Biraz daha açmalısın.

Bizden ne gibi bir yardım bekliyorsun? Boşan o zaman!

Başka erkeklere ilgi duymaktan korkan insana ne gibi yardımda bulunabiliriz. karakter yükleme gibi bir seçeneğimiz mevcut değil forumda.

Yok hayır kimse yok aslında çalışıyorum ama bebek doğduktan sonra ücretsiz izne ayrıldım evden pek çıktığım o yüzden ilgimin kayacagi biri yok ama ben artık kendimi eşimden dolayı kadın gibi göremiyorum yaşım daha genç bazı şeylerin bu kadar çabuk bitmesini istemiyorum

Bizden ne gibi bir yardım bekliyorsun? Boşan o zaman!

Başka erkeklere ilgi duymaktan korkan insana ne gibi yardımda bulunabiliriz. karakter yükleme gibi bir seçeneğimiz mevcut değil forumda.
Sana şunu söyleyeyim arkadaşım insanları bu kadar kolay yargılama ben eşimle evlenene kadar kimseyle çıkmamış biriyim hep ciddi olsun ilişkim diye ama insanın başına gelince ancak anlaşılıyor hem ben ilgi duymak dediysem gerçekten de öyle bişey olacağını düşündüğümden değil zamanında sizin gibi büyük konuşup şimdi benim durumunda olabilirim içinde bulunduğu psikolojiyi anladığım için bunları söyledim

Eşinizle konuşmayı denediniz mi bu konuyu? Eğer sağlıkla ilgili ya da cinsel tercihlerle ilgili bir sorun yoksa 1 buçuk ay uzun bir süre.Sadece cinsel değil duygusal da tatminsizlik yaşıyorsunuz belli.
Evet kaç defa konuştum ama asla böyle bişeyi kabul etmiyorum sürekli işten yorgun geldiğini söylüyor ama gece 2 yada 3 e kadar bilgisayarın başından ayrılıyor neden bana karşı Soğuksun diyorum yok öyle bişey sen kendi kendine kuruntu yapıyorsun diyo ve her seferinde de çok kötü kızıyor zaten hiç bi zaman eleştiriye gelmiyor

Gayet normal bence başkasına ilgi duysa bile normal.
Kalkıp başkasıyla beraber olmuyor sonuçta. Ne çabuk şişlediniz kadını.
İnsanız, duygularımız, içgüdülerimiz var.
Kadına elini sürmesin bu gencecik kadın neyini bekleyecek o kümbaba gibi oturan adamın.
Konu sahibi arkadaşım eğer başkasına ilgin varsa da boşarsın ama önce bir konuşmayı, düzeltmeyi denesen tabii karşı tarafın da böyle bir isteği varsa?

Gayet normal bence başkasına ilgi duysa bile normal.
Kalkıp başkasıyla beraber olmuyor sonuçta. Ne çabuk şişlediniz kadını.
İnsanız, duygularımız, içgüdülerimiz var.
Kadına elini sürmesin bu gencecik kadın neyini bekleyecek o kümbaba gibi oturan adamın.
Konu sahibi arkadaşım eğer başkasına ilgin varsa da boşarsın ama önce bir konuşmayı, düzeltmeyi denesen tabii karşı tarafın da böyle bir isteği varsa?
Sürekli bu konuda ben konuşmaya çalışıyorum o asla kabul etmiyor bosanmayida istedim ama her seferinde ağladı yalvardi beni sevdiginide biliyorum ama ben ne yapacağım onu bilemiyorum

peki neden hala evlisin? bu kadar olumsuzluk bir aradayken, karşına biri çıksa bu durumda , birlikte olabilme ihtimalin var.O zaman o anı beklemeden ,kocanın başını belaya sokmadan,boşan. Yeni bir hayat kur kendine

Sürekli bu konuda ben konuşmaya çalışıyorum o asla kabul etmiyor bosanmayida istedim ama her seferinde ağladı yalvardi beni sevdiginide biliyorum ama ben ne yapacağım onu bilemiyorum

demek ki senin de içinde hala bir şeyler bitmemiş, bitmiş olsa daha fazla durmak istemezdin onunla :/

peki neden hala evlisin? bu kadar olumsuzluk bir aradayken, karşına biri çıksa bu durumda , birlikte olabilme ihtimalin var.O zaman o anı beklemeden ,kocanın başını belaya sokmadan,boşan. Yeni bir hayat kur kendine
Ben bir başkasıyla olabilecegime ihtimal bile vermiyorum ama eşimi artık erkek gibi görmemek bundan dolayı da başka erkeklere sırf özne bakma ihtimali bile beni rahatsız ediyor yoksa çok şükür ölürüm de yinede eşimi aldatmam ben bu ilgi kayma konusunu olayın benim açımdan vehametini anlatmak amacıyla yazdım

X