- 7 Temmuz 2015
- 126
- 21
- 28
- Konu Sahibi LouisaClark
A
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üslubunuz çok yanlış.Ben ileride çıkabilecek sorunlar için endişeleniyorum.Öyle bir çıkmazdayım ki daha derine inemedim çok yüzeysel anlattım.Yine de teşekkür ederim.İyi akşamlarSana ne? Annen baban bile farklı partilere veriyormuş. Ne demek bir partiye oy veriyor diye uykularının kaçması. Allah başka dert vermesin. Bunda çıkmazdaysan gerçek bir problemde ne olursun Allah bilir. Bence senin derdin başka, bir hor görme söz konusu. Bunun arkasına sığınıyorsun. Neyse zaten küçüksünüz daha su akar yolunu bulur.
Çok teşekkürler.Gerçekten beni anlamışsınız.Bu konuları daha önceden konuşmuştuk.Ama 3 ay içinde fikirleri değişmiş.Ben kabul edene kadar böyle böyle oyalayım diye bir düşüncesi olmadı.İnanın ırk mezhep benim için zerre önemli değil.Ama dediğim konuda çok hassasım.Onun da konuşup kalbini kırmak istemiyorumSaygı duymaya çalışıyorum ama bilmiyorumKürt olmasini sıkça belirtip siyasi gorusune gecmenizden anladim hangi parti oldugunu. Yani bence cok abartmissiniz.
Ama empati kuruyorum, mesela benim de var tahammul edemedigim bir parti. Sevgilim "basacagim oyumu onlara " diye saka yaptiginda bile sinirim bozulur, ayrilmak isterim. Oyle tiksinc bir parti yani. O bahsettigim partiyi destekleyen biriyle arkadaslik bile etmem. Sizinki de boyle bir durum. Yani bence yapabiliyorsaniz saygi duyun, ama olmuyorsa da acikca soyleyin tartisin fikirlerinizi. Belki kafanizdaki imaji degisir.
biliyorum biliyorum.anlattığım gibi zaten yaşantılarımız çok farklı.yeniyiz şu an o yüzden çok sorun yaşamıyoruz ama ilerde çıkabilecek sorunları tahmin edebiliyorumDaha çok toysun bu ilişkide sana xl her an ayrılacağını düşünerek sev , kalıcı olmaya bilir
daha başka uyumlu olmayan fikirlerde olabileceksiniz
biliyorum biliyorum.anlattığım gibi zaten yaşantılarımız çok farklı.yeniyiz şu an o yüzden çok sorun yaşamıyoruz ama ilerde çıkabilecek sorunları tahmin edebiliyorum
Merhaba arkadaşlar.Hayırlı akşamlar.Daha bugün aranıza katıldım.Sizin fikirlerinize ihtiyacım var.Üniversite öğrencisiyim.19 yaşındayım.Üç ayı geçkin süre önce üniversiteden biriyle tanıştım.Kendini bana çok iyi tanıttı içim çok ısındı.Benden çok arkadaşlarım istiyordu hatta sevgili olmamızı yani çok iyi bi insan.Aslında kimseyi düşünmüyordum ama arkadaşlarımın gazıyla ve benimde içim ısındığı için kabul ettim.Olgun çok güzel seviyor şevkat dolu çevresinde sevilen bir insan.Daha çok çok yeniyiz ama ben her zaman tek bir kişiyi seveyim onla sevgili olayım ve evleneyim derdim.Aynı şekilde sevgilim de öyle.Şimdeden ciddi düşünüyoruz.Allah tan bir mani çıkmazsa geleceğimizi beraber kurmak istiyoruz hayallerimiz bu yönde.Zaman ne gösterir bilemem.Burdan şuraya geleyim.Sevgilim doğulu ve kürt ama bu sözüm yanlış anlaşılmasın başka bir konuya geleceğim yani ben hiçbir zaman ırkçı bi insan olmadım en yakın arkadaşlarım hep kürt alevi oldu.Çok iyi anlaşıyorduk.Sevgilimi kabul etmeden önce zaten biliyordum ırkını hatta bu konuları cok defa konustuk kendisi açtı hep ve benım için asla sorun olmadığını söyledim bunu asla sorun etmeyerek kabul ettim.Zaten sorun türk kürt meselesi olamaz en fazla ileride çıkabilecek bazı örf adet vb. konular sıkıntı olabilir.Ama bunu bilerek kabul ettim.Dediğim gibi insanları sadece iyi ve kötü insan diye ayrırım.Bu zamana kadar da aramızda herhangi bir sorun çıkmadı bu yüzden.Sevgilim bana anlayış gösteriyor ben de ona anlayış gösteriyorum.Taa ki bir kaç önceye kadar.Sevgilimin siyasi konulara ilgisi yada sempatizanlığı yoktur aynı şekilde benimde.Bir kaç gün önce sevgilim benim asla tahammül edemediğim bir partiye ısındığını ve bi dahaki seçimlerde ona oy vereceğini söyledi.Biz sevgili olmadan öncede kendisi ve ailesi başka bir paritye oy veriyormus ama bu seçimlerde abisi vb. oyunu değiştirmiş bundan dolayı mı fikri değişti bilmiyorum.İnanın her partiye saygım sonsuz annem babam bile farklı siyasi görüşlerdedir.Ailem de her çeşit insan var zaten bu konuda.İsim vermek istemiyorum ama sanırım tahmin etmişsinizdir bu tahammül edemediğim partiyi.Bu konuda çok hassasım.Bunu nasıl dile getireyim bilmiyorum ama inanın söylediğinden beri geceleri uyuyamıyorum içimde öyle büyük bir sıkıntı var ki bunu anlatamam.Uyku tutmuyor o derece.Sevgilimi sevmeme rağmen bunu öğrendiğimden beri içimde sanki bir soğuma oluştu.Kin diyemem kin çok ağır bir laf ama dediğim gibi işte elimde değil çünkü bu konuda hassasım sadece o partiye karşı bi hassaalığım ve sevmeme dururum var.İnanın benim vicdanım sızlıyor sevgilimin o partiye o vereceğini düşündükçe.Düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum.Tahammül edememiyorum.Nefret ettiğim tahammül edemediğim bişeye sevdiğim insanın sempati kazanıp sevmesi beni çok yıpratıyor.Anlatamam hissettiklerimi.Sadece ben değil ailemde aynı şekilde bi gelecek kurmak istesem ve ailem öğrense bi şekilde siyasi görüşlerini kabul etmezler.Babam sorun çıkarır mesela.Kürt olmasına değil yanlış anlamayın siyasi görüşüne.Belki kürt olması bile sorun yaratır.Ben değilim annem de değil ama babam bu konuda biraz anlayışsız olabilir.Kendi kendime diyorum ki bu böyle gitmez bu konuyu düşündükçe sevgim azalacak gibi geliyor.Sanki onunla sevgili olmaya devam ettikçe vicdanım sızlıyor.Bu böyle devam eder mi sizce?Ne yapmam gerekiyor?İlerde bu konuda sıkıntı sorun yaşar mıyız?Daha da soğumaktan korkuyorum.Hatta soğudum gibi geliyor.Onun görüş düşüncelerini değiştirecek değilim.Ben ankara da yaşıyorum o ailesiyle ilçede köyde yaşıyor yaşantımız geleneklerimiz tamamen farklı.Ben tek çocuğum.O 11 kardeşli bi aile.Küçük aileye alıştım ben.Ama bunları sıkıntı etmiyorum.Aynı bölümde okuyoruz.Benden üç yaş büyük.Çok olgun çok iyi yardımsever çalışkan biri.Onu asla ama asla kaybetmek istemiyorum.İlerde devam edersek ne nasıl olur hiç bilmiyorum.Çok bağlanmak istemiyorum bu yüzden.Belki benimle aynı şeyleri yaşamış arkadaşları vardır.Lütfen güzel fikir ve önerilerinizi esirgemeyin çok çıkmazdayım..
Yoo hayır ilk aşkım değil.Daha önce deliler gibi sevdiğim iki kişi oldu.İyi gitmemişti ama onlardan sonra ama ilaç gibi geldi onun sevgisi.Benimde içim ısıntı o yüzden kabul ettimİlk aşkta genelde yalnış aşktır
Yani ben de kürt bir bireyim, sadece kürt olmakla bu dusunce bicminin ozdeslestirilmesi biraz canimi sıkıyor. Evimizin her kosesi Atatürk resimleri ile doludur mesela bizim. Bana bu sevgiyi ailem verdi sonucta. Sevgiliniz bu tarz bir goruse sahipse o onun fikri. Hani ben bahsi gecen partiden o derece nefret etmiyorum hoslanmasam da, o yuzden size abartmissiniz diyorum. Ama iste dedigim gibi, benim tiksindigim parti soz konusu olsa durma ayril falan derdim. Ama bu saglikli degil. Neden oturup konusmuyorsunuz ? Belki sevgiliniz ideolojik olarak desteklemiyordur ? Bir de guzel olur bu siyasi tartismalar. Biz de sevgilimle yapariz sık sık. Karsilikli bir seyler katariz birbirimize. Akilli insanlarin oldugu iliskiler boyle olur :) Sizin de oyle oldugunuza suphem yok :) Uyuyun bu gece mis gibi bi de :)Çok teşekkürler.Gerçekten beni anlamışsınız.Bu konuları daha önceden konuşmuştuk.Ama 3 ay içinde fikirleri değişmiş.Ben kabul edene kadar böyle böyle oyalayım diye bir düşüncesi olmadı.İnanın ırk mezhep benim için zerre önemli değil.Ama dediğim konuda çok hassasım.Onun da konuşup kalbini kırmak istemiyorumSaygı duymaya çalışıyorum ama bilmiyorum
Beni anlamışsınız teşekkür ederim.Sanırım doğru partiyi anladınız evet.İnanın içim içimi yiyor.Düşünemez hale geldim.Kürt olması asla sorun değil.Annem hep der zaten ırk birliği arama diye.Bende öyle düşünüyorum.Bu durumda napıcam bilmiyorum.Yol yakınken daha fazla bağlanmadan dönmelimiyim.siz olsanız napardınızkürt olması sorun değil senin için zaten sorun olsa çıkmazdın, bu konuda kimsenin sana bir şey demeye hakkı yok yorumlarda, ama demek istediğin siyasi partiyi anladım sanırım, o yüzden iyi düşünmelisin, kürt türk önemli değil insan olması önemli ama bu durumun bazı istisnaları var. o siyasi partiyse eğer ısındığı yani benim düşündüğüm partiyse çok iyi düşün derim,
İnanın yazdığınız öesajı okurken bile gözlerim doldu.Çünkü onu asla kaybetmek istemiyorum.Yemin ederim ırkı kültürü umrumda değil.Hepsini aşabileceğimi düşünüyorum.Ama siyasi görüşü benim içimi kemiriyor sanki.Çok zor durumdayım seviyorum.Çok teşekkürler canımCanim duygularini endiselerini cok guzel anlatmissin.zamaninda ayni endiseleri yasamis bir ablan olarak lafı uzatmadan sadece şunu soyleyebilirim.yol yakinken geri dön.olmuyor olmuyor olmuyor.ben yasadim gordum farkli kultur farkli gelenekler farkli siyasi görusler yurumuyor.benimki zorlamayla 10 ay surdu
Beni anlamışsınız teşekkür ederim.Sanırım doğru partiyi anladınız evet.İnanın içim içimi yiyor.Düşünemez hale geldim.Kürt olması asla sorun değil.Annem hep der zaten ırk birliği arama diye.Bende öyle düşünüyorum.Bu durumda napıcam bilmiyorum.Yol yakınken daha fazla bağlanmadan dönmelimiyim.siz olsanız napardınız
Başta o kadar mutlıuydum ki bi kaç gün önceye kadar.Bir kaç gündür böyleyim.Öyle kestirip atamıyorum.Çok sevşyor ve üzmek istemiyorumBen anladım sizi ben olsam bende endiselenirdim ama bence içinize sinmeyen birşeyler var pek yürümez gibi geldi bana bu kadar kafana takacagina ayrıl bence
Üslubunuz çok yanlış.Ben ileride çıkabilecek sorunlar için endişeleniyorum.Öyle bir çıkmazdayım ki daha derine inemedim çok yüzeysel anlattım.Yine de teşekkür ederim.İyi akşamlar