- 24 Haziran 2014
- 217
- 31
- Konu Sahibi aysegguuul
Sacimi düzlestirdimde sacim kivircik oldugu icin hemen kivirciklasiyo bozulmamasi icin elidorun sac kremini sürsem mi veya ne sürebilirim? Suan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
limon sık
hakaret ban sebebiHa ha ha cok komiksin gerizekalı o limonu senin kafana sıkmak lazım beyinsiz komik oldugunu sanan rezil.
limon sertlestırıyorHa ha ha cok komiksin gerizekalı o limonu senin kafana sıkmak lazım beyinsiz komik oldugunu sanan rezil.
Hakaret değil gerceklerhakaret ban sebebi
tanıyomusun reel de?Hakaret değil gercekler
Ya ama napiyim sinirlendim suan ihtiyacim olan birseyi sorup sizlerden fikir aliyorum gelmis ne diyoKızın içinden Terminatör çıktı.
Ha ha ha cok komiksin gerizekalı o limonu senin kafana sıkmak lazım beyinsiz komik oldugunu sanan rezil.
Hayir aman neyse uzatmak istemiyorumtanıyomusun reel de?
Ha ha ha cok komiksin gerizekalı o limonu senin kafana sıkmak lazım beyinsiz komik oldugunu sanan rezil.
e söyluyorum ya sanaYa ama napiyim sinirlendim suan ihtiyacim olan birseyi sorup sizlerden fikir aliyorum gelmis ne diyo
limonla alıp veremediğin ne ayol tikin mi var
Sen hala burda misin belimonla alıp veremediğin ne ayol tikin mi var
Yürek mi yedin hayirdir?Ha ha ha cok komiksin gerizekalı o limonu senin kafana sıkmak lazım beyinsiz komik oldugunu sanan rezil.
Sen hala burda misin be
Nasıl bir uslup bu? Neden hemen atarlanıyorsunuz. 1.konunuzun yeri burası değil. 2. Küfür,hakaret içermeyen cümlelerle iletişim kuruyoruz burada biz. Lütfen uslubunuzu düzeltin.Ha ha ha cok komiksin gerizekalı o limonu senin kafana sıkmak lazım beyinsiz komik oldugunu sanan rezil.