Çok canım sıkkın .s

sanemm22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2015
552
178
34
Kızlar yakında düğünüm var ve doğuştan gelme yüzümde çöküntüler var uzun süredir bu formu okuyorum fakat yazmaya vaktim olmıycağını düşündüğüm için kayıt olmadım neyse konumuza gelcek olursak dün kaynanam eşime yüzümdeki çöküklükler için kınar gibi konuşuyordu duydum ama hiç bozuntuya vermedim canım çok sıkıldı gözüm hiçbirşeyi görmüyor açıkcası bana acilen dolgu yaptırabileceğim doktorlar önerirmisiniz acelem var ve düğünüme 3 ay kaldı araştırma yaptım ama kararsızım sizlerde bana yardımcı olurmusunuz bu konuda.

Son düzenleme:
Kızlar yakında düğünüm var ve doğuştan gelme yüzümde çöküntüler var uzun süredir bu formu okuyorum fakat yazmaya vaktim olmıycağını düşündüğüm için kayıt olmadım neyse konumuza gelcek olursak dün kaynanam eşime yüzümdeki çöküklükler için kınar gibi konuşuyordu duydum ama hiç bozuntuya vermedim canım çok sıkıldı gözüm hiçbirşeyi görmüyor açıkcası bana acilen dolgu yaptırabileceğim doktorlar önerirmisiniz acelem var ve düğünüme 3 hafta kaldı araştırma yaptım ama kararsızım sizlerde bana yardımcı olurmusunuz bu konuda.
Dugune cok yakin bir zamanda alerjik reaksiyon olup daha kotu sonuclanabilir.bence denemeyin derim.ayrica esiniz sizi boyle seviyorki evlenecek.hem simdi bazi kuaforler oyle guzel makyaj yapiyor ki tum sorunlar kapaniyor nerdeyse

Beğenen beğenmiş bu kv lere ne oluyor doktor hakkinda bir bilgim yok ama cokta aceleye getirme iyi arastir doktoru

niye kv yüzünden bıçak altına yatıyorsunuz
eş adayınız şikayetçi değil
oh-hh kaptım oğlunu diye nispet yapın

Dugune cok yakin bir zamanda alerjik reaksiyon olup daha kotu sonuclanabilir.bence denemeyin derim.ayrica esiniz sizi boyle seviyorki evlenecek.hem simdi bazi kuaforler oyle guzel makyaj yapiyor ki tum sorunlar kapaniyor nerdeyse
Bende rahatsızdım ama kimse uyarmadı beni kırılmazdım inanınki yanlış yazmışım kusura bakmayın 3 ay yerine hafta yazmışım dalgınlık tamamıiyle.s

isteyen istediğini düşünsün,nişanlın seni seviyor mu gerisi boş.hangimiz dört dörtlüğüz ki.çok mutsuzsanız düğünden sonra sadece kendiniz istediğiniz için yaptırın.siz boş verin bunları düğününüzün keyfini çıkarın

isteyen istediğini düşünsün,nişanlın seni seviyor mu gerisi boş.hangimiz dört dörtlüğüz ki.çok mutsuzsanız düğünden sonra sadece kendiniz istediğiniz için yaptırın.siz boş verin bunları düğününüzün keyfini çıkarın
Ben gene kendm için yaptırcam canım ama bu tetikledi sadece çok yara aldım çok üzüldüm kendimde rahatsızdım bu zamana kadar hep üstü kapandığı için bu zamana kaldı sadece öneri yapabilcek kimse yokmu ? medikal estetik için doktor ?

Bende rahatsızdım ama kimse uyarmadı beni kırılmazdım inanınki yanlış yazmışım kusura bakmayın 3 ay yerine hafta yazmışım dalgınlık tamamıiyle.s
O zaman dusunulebilir 3 ay iyi bir sure.onemli olan kendinizin ne dusundugunuz.sizde rahatsizsaniz sorun yok

nişanlın seni öyle beğenmiş sende kendinle barışık bir insansan eğer kv yüzünden asla bıçak altına yatma canım.

Kızlar yakında düğünüm var ve doğuştan gelme yüzümde çöküntüler var uzun süredir bu formu okuyorum fakat yazmaya vaktim olmıycağını düşündüğüm için kayıt olmadım neyse konumuza gelcek olursak dün kaynanam eşime yüzümdeki çöküklükler için kınar gibi konuşuyordu duydum ama hiç bozuntuya vermedim canım çok sıkıldı gözüm hiçbirşeyi görmüyor açıkcası bana acilen dolgu yaptırabileceğim doktorlar önerirmisiniz acelem var ve düğünüme 3 ay kaldı araştırma yaptım ama kararsızım sizlerde bana yardımcı olurmusunuz bu konuda.
esiniz begenyorsa sknti yok bosa bicak altina yatmayn derm uzlmeynce ALLAH vergisi kmse kinayamaz kmseyi dedgm gbi aldrs etmeyn

X