çok çaresizim

yprkylmz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2015
48
6
30
Lütfen beni yargılamadan biseyler söyleyin. Yaptığımın ne kadar büyük bi günah olduğunu biliyorum bi o kadar pismanim çok pismanim. Erkek arkadasimla anal yolla birlikte olduk . hic bir şekilde boşalma olmadı . sadece zevksuyu geldiyse gelmiştir. Hesaplarıma gore 11 haftalık olması gerekiyor. 2 kez adet gördüm 4 defa kan tahlili yaptırdım ultrasona girdim hepsi negatif. Ama içim rahat etmiyor. Bir hafta önce yatmadan Rabbime dua ettim varsa da yoksa da ruyama bi işaret gönder dedim . o gece rüyamda erkek arkadasimdan mesaj geldi 'kızımız' yazan bi mesaj. Bi gün sonra tekrar hastaneye gittim yine baktirdim yine hiç bisey cikmadi. Ama hala çok korkuyorum bu bi işaret olabilir mi yoksa çok fazla takıntı yaptığım için beynimin oynadığı bi oyun mu bilemiyorum. Çok pismanim ne yapmam gerek bilmiyorum çok caresizim

Anal yolla birlikte oldunuz
Bosalma olmadi
Uzerinden 2 adet gecti
4 kez kan testi
Ultrason
Bunlara guvenmediniz,
Ruyada gordugunuz mesaja taktiniz.
Bence bir daha hastaneye gittiginizde jinekolojiye degil psikiyatriye ugrayin.
Okb olabilirsiniz.

Haklisiniz antidepresan da kullanıyorum psikologa gidip durumumu anlattim ilaç verdi. Ama hic bi etkisi yok
Bu rüya bu kadar tesadüf olabilir mi anlam veremiyorum

Yaa bence bosuna kendinizi bu kadar yipratiyorsunuz. Bu kadar tahlil, ultrason yaniltmaz asla, rahat olun hamile kalma ihtimaliniz yok denecek kadar az.. O kadar kolay degil canim hamile kalmak. Ruyalara gore amel olunmaz canim. Isimiz ruyalara kalsaydi ben hamile kalmak istedigim zamanlar her ay hamile kalmistim, hep ruyamda gorurdum.. Bosuna kendimizi bu kadar yipratmayin, bu da size bir ders olsun evlenmeden once asla hicbir sekilde yakinlasmamanizi oneririm...

Çok pismanim her gece dua ediyorum Allahimin affetmesi için . ama kafamdan atamiyorum bunları bi türlü. Mucize olur boyle bisey varsa da mucize olur diye düşünüyorum artik

Hicbirseyin yok
Ama gercekten pskiyatriye gorunmen lazim okudugum kadariyla antidepresan aliyormussun
Tekrar muayene ol arkadasim normal davranislar degil bunlar

Çok pismanim her gece dua ediyorum Allahimin affetmesi için . ama kafamdan atamiyorum bunları bi türlü. Mucize olur boyle bisey varsa da mucize olur diye düşünüyorum artik
Merak etme rahat ol bu kadar tahil, ultrason yaniltmaz. Bi ruya görmüşsun alt tarafi ya neden bu kadar korkuyorsn gereksiz yere endiseleniyorsun

Çünkü tam işaret istediğim gece gördüm bu rüyayı bu çok korkutuyor beni

Gördüğün rüyalar vicdanının ve pişmanlığınin yansimasi.yaptığının yanlış olduğunu bilip kabullenmen bir daha yapmayacagina kendine soz vermende biseydir.bu kadar takıntı yapip o depresanlari uzun bi sure kullanirsan evlenip çocuk istediğinde bu kezde hormonlroni bozmuş olabilirsin o zaman istsende bebegin olmaz.yeter!olan olmuş dersini almissin tovbeni et duani et bidahada yapma geride bırakmasını da bil.yoksa bu seni dahada cikmza sürükler.

Az önce benzer birşeyler yazdım yine bi durumda olan bi arkadaşa .tamamen psikoljik bir durum,net hamile değilsiniz. Bundan sonrasında daha dikkatli olursanız,kendinizi bu kadar yıpratmazsınız :KK66:

Bndan sonrası diye bisey asla yok zaten asla öyle bisey yapmam 2 buçuk aydır ne yediğimi ne ictigimi biliyorum 12 kilo verdim bu sıkıntı yüzünden Rabbim affetsin

Anal yoldan hamile kalinmayacağini kavrayin önce.

Çok tövbe ettim çok pismanim . biliyorum bende kalınamayacağını . ama Rabbim isterse herşey olur . korkuyorum bu yüzden yapılabilecek herşeyi yaptım ama yinede rahatlatamiyorum kendimi

Tovben içten samimi olsun ve tekrarı olmasın Rabbim affetmeyi sever hata biz kullar için yeterki samimi ol tekrarını yapma küfre girme.önüne bak gecmisle hatalarla yasanmaz.

anal dan hamile kalmanız mümkün değil, boşalma bile olmamış, o rüyayı görmeniz de çok normal, sürekli bunu düşünyorsunuz ve bilinçaltınıza yerleştiği için rüyanıza girdi işte..siz bunu düşünmeyin, bi abdest alıp namaz kılın ve tövbenizi edin. birdaha da bulaşmayın, hem günah hem sağlıksız..

Haklisiniz. Peki benim durumumda olupta hamile olan varmıdır acaba hic duydunuz mu boyle şeyler

Bi daha asla olecegimi bilsem yine asla. Belki de Rabbim herşeyin farkına varmam için cezalandiriyordur beni bunları düşündürerek. Raziyim ben bunları çekmeye yeterki hamile olmayayim

X