çok dertliyim hiç bir çevrem yok ankarada oturanlar sıkılanlar beraber arkadaşlık etsekya

yaseminxxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2013
76
39
Yaklaşık 2 yıldır üyeyim evliyim 1 yaşında bir oğlum var etimesgutta oturuyorum oturduğumuz yer iki katlı yukarıda kaynanam oturuyor pek anlaşamıyoruz haliyle komşuda yok annemler biraz uzakta akşama kadar tek başımayım yapacak hiç bir şeyim yok derdim çok ama paylaşabileceğim kimsemde yok ne yazık ki düşündüm ki belki buralarda oturan benim gibi sıkılan arkadaş arayan birileri vardır bir umut

çok şükür çok çevrem var..
ama sana tavsiyem girişken ol kurslara falan git..evdeysen işe gidebilirsen kesinlikle çalış...

Ben de ankaradayim. Benim de cevrem yok is arkadasliklari disinda. Mesela disari cikip biseyler icecek,bi ainemaya gidecek,evime davet edip ordan burdan konusacagim kimsem yok.

Ama ben asosyal yabani bir kisilige sahibim galiba,boyle cok mutluyum :)

Ankara ya 3 sene once geldim. İatanbuldaydim. İstanbulda cok arkadasim vardi ama hep is arkadasiydi. Bemimle alisverise falan cikmak isteseler hep bi bahanem.vardi. biriyle disari cikmak demek,o kisinin bana ayak bagi olmasi demek sanki.

Bilmiyorum yalniz cok mutlu hissediyorum :)

belediyelerin kursları oluyo oralara giderseniz birsürü çevreniz olur bide bebeğinizi parka falan götürün orda hep bebekli hanımlar arkadaşlık kuruyolar hem sizin hem çocuğunuz için vakit güzel geçer

X