Çok eski olmayan sevgilimin yaptıkları ve yeni sevgilisiyle mutluluğu. Baş edemiyorum bu duyguyla.

-hazelnut-

🧟‍♀️
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2009
1.421
1.773
Dün de yazdım bugün de yazıyorum: Zaman!

Hepimiz farklıyız, kimi 2 günde unutur, kimi 2 yılda, kimi deli gibi sever, kimi de hiç sevmemiş gibi gider.
Hayat böyle..
O hayatına devam ediyor ama ben edemiyorum' demek ne kadar mantıklı sence?
Şu an yaşadıkların senin tecrübelerin, onun yaşadıklarıda onu bağlar.

Mesela senin sorman gereken soru: nasıl oluyorda ben attıkları hemen hemen her adımdan haberdar oluyorum? Neden düğün hazırlıklarına şahit oluyorum?
Cevabı: yavaş yavaş takıntı haline getirmen, ki inan bana takıntı haline gelen insan bünyeye sevmiş olmaktan daha büyük zarar veriyor zamanla.
 

Katipsondanbir

Mevzuya biraz sert girdim. Ama girdim.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2020
9.634
31.365
31
Anlıyorum herkes kızıyor ama yaşamayan anlamaz. Her mesajına da beğenmedim emojisi koyuyorsunuz. Neden bilmiyorum. Sizi böyle aldattiklarinda 2 güne siz de benim eskisi gibi birini bulup unutuyorsunuz sanırım o yüzden
Bu konuyu açma sebebimi ilk mesajda söyledim. Aynılarını yaşamış kadınların nasıl atlattığını ogrenmekti amacım. Giden gitmiş zaten olan olmuş. Yapacak bir şeyim yok ama bünyem zayıf gucsuzum. Buradan duyacağım birkaç nasihat bana iyi gelecek
2 çocuğumun babası yapsa arkamı döner giderim. Nerde kimle ne halt ediyor umrum olmaz o saatten sonra. Ha ağlar mıyım ağlarım, yanar mıyım yanarım. Ama göstermem. Her yerden onu takip etmem. Çocuklarımın hakkını verip gittikten sonra bana eldir o. Gözyaşlarımı gösterip düşman sevindirmem. Dağa anlatırım taşa anlatırım. Senin gibi buraya yazarım. Ona göstermem. İstediğin kadar gel yaz buraya. Ama ondan köşe bucak kaçma, acını gösterme. Her gün gördüğün ama bir merhaban bile olmayan biri muamelesi yap. Onun kadınsız yaşayamaması onu, senin yalnızlığın seni ilgilendirir. Bu aranızda bir yarış meselesi olmamalı.
 


Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 43 Kg. ile 58 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 153 cm. Başlangıç Kilom :85 Kg. Şimdiki Kilom :74 Kg.

Amourette

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2019
573
234
23
2 çocuğumun babası yapsa arkamı döner giderim. Nerde kimle ne halt ediyor umrum olmaz o saatten sonra. Ha ağlar mıyım ağlarım, yanar mıyım yanarım. Ama göstermem. Her yerden onu takip etmem. Çocuklarımın hakkını verip gittikten sonra bana eldir o. Gözyaşlarımı gösterip düşman sevindirmem. Dağa anlatırım taşa anlatırım. Senin gibi buraya yazarım. Ona göstermem. İstediğin kadar gel yaz buraya. Ama ondan köşe bucak kaçma, acını gösterme. Her gün gördüğün ama bir merhaban bile olmayan biri muamelesi yap. Onun kadınsız yaşayamaması onu, senin yalnızlığın seni ilgilendirir. Bu aranızda bir yarış meselesi olmamalı.
Ben de zaten bu saatten sonra onla olamam. İlk başta ağladım ettim duydu ama sonra o çok sadık biri ! olduğu için kesinlikle her yerden engelledi ve hiç yazmadı. Dışarıda da karşılaşsam yüzlerine bakmam herhalde ama acım geçmiyor işte. Hepten içime kapandım mala bağladım. Hani sadece mesajlasip arada sırada buluştuğum biri olsa belki çabuk atlatırdım ama yaşanmışlık çok
 

Neyapsamkisimdi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2019
2.290
7.062
27
Annesine yeteri kadar sustum ama madem kapıdan dilenci kovar gibi ayrıldı benden, ben de onların anladığı dilden konuştum. Ayrıca beni arayan annesiydi. Benim haberim yoktu hayatında biri olduğundan ! Annesi arayıp tebliğ etmese yine haberim olmayacaktı. Belki de kapısına gidecektim bitanem noluyoruz ne bu halin diye. Ve kızla ikisini basacaktım Anlıyor musunuz ? Biz birlikteyiz sanıyordum.
Kendinden 3 yaş küçük biriyle bile kardeşim yasinda konuşamam diyen adam yeni reşit olmuş bir kızla evleniyor. Asla aklıma gelmezdi. Seviyorum diye numara yaptığını söylemesi de canımı yaktı. Daha medenice ayrılıp birkaç ay sonra yeni bir ilişkiye baslayabilirdi. Damdan düşmüş karpuza döndüm. Lütfen
Naptın anladıkları dilden konuşunca özür mü dilediler vaayyy harbi kızmış mı dediler, oturup şükür namazı kılmışlardır unutmayın her insan kendi değerini belirler, siz şu an onların gözünde sıfırsınız kurtuldukları birisiniz asil duruşunuzu bozmasaydınız en azından akıllarında -buraya yazıp sizi kırmak istemiyorum- gibi kelimelerle anılmazdınız.

ayrıca sevgiliniz de çooook büyük değil 24 yaşında kafası anca 18 yaşına denktir zaten yaşları konuşmak size düşmez, kendisinden 5 yaş büyükle evlense o zaman da yaşlı olgun istedi diyecektiniz çünkü tiynetiniz bu.

ayrıca kız belki sizin yaptığınız hataları yapmayacak, dayak yemeyecek hor görülmeyecek. Yineliyorum sizin kendinize biçtiğiniz değer bu, kız belki daha değerlidir kendisini dövdürmez ve ezdirmez. Korkunuz da bu zaten.

ha aldatıldım zamanında da gayet, üzüldük geçti gitti oturup anasıyla bacısıyla kavga edecek kadar akli melekelerimi yitirmemiştim.
 

Amourette

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2019
573
234
23
Dün de yazdım bugün de yazıyorum: Zaman!

Hepimiz farklıyız, kimi 2 günde unutur, kimi 2 yılda, kimi deli gibi sever, kimi de hiç sevmemiş gibi gider.
Hayat böyle..
O hayatına devam ediyor ama ben edemiyorum' demek ne kadar mantıklı sence?
Şu an yaşadıkların senin tecrübelerin, onun yaşadıklarıda onu bağlar.

Mesela senin sorman gereken soru: nasıl oluyorda ben attıkları hemen hemen her adımdan haberdar oluyorum? Neden düğün hazırlıklarına şahit oluyorum?
Cevabı: yavaş yavaş takıntı haline getirmen, ki inan bana takıntı haline gelen insan bünyeye sevmiş olmaktan daha büyük zarar veriyor zamanla.
Dedim ya daha dün benimken sonraki gün bir başkasının olması afallattı beni. Hala onla birlikte olduğum psikolojiden çıkamadım. Aaa ama o benim sevdiğim benim sevgilim değil mi neden o kızın elini tutuyor ki kafasında kaldım. Çünkü vicdansizin evladı aniden gitti. 2 günde de unuttu sağolsun. Utanmadan da benim aldıklarımı giyiyor bana yazdıklarını yaziyor ona. Benim için bir lira harcamak zor geliyordu son aylarda. O kişi için şimdi para birktiriyormus. Tekrar birine guvenemicem onun yüzünden :KK43:
 

Cileklivanilinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
3.638
8.368
24
Kimseyle konuşmak istemiyorum. Herkes istemsizce o kişiyi soruyor. Ay sana nasıl yapar hiç beklemiyorduktan giriyorlar konuya veya acıyarak bakıyorlar. Ayyy Amourette gel bir sarılayım sana sen çok kötüsün diyorlar. Ayrıca hepimiz çalışıyoruz. Evden calistigimiz için görüşemiyoruz. İnanın ne yapsam nereye gitsem aklıma o kişi geliyor. Dışarı çıkınca onlarla karşılaşmaktan korkuyorum aynı semtteyiz. Bihterin dizinin son bölümlerindeki depresif hâli gibiyim
Behlülle nihal evlenseler ne olacaktı peki sizce? Muhtemelen ayrılacaklardı. Çünkü dizi boyunca gördük ki Behlül’ün karakteri bu. Bihter kendine ettiğiyle kaldı. Siz bihter gibi olmayın.
 


Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının aldında.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 52 Kg. ile 70 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 168 cm. Başlangıç Kilom :50 Kg. Şimdiki Kilom :48 Kg.

Amourette

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2019
573
234
23
Naptın anladıkları dilden konuşunca özür mü dilediler vaayyy harbi kızmış mı dediler, oturup şükür namazı kılmışlardır unutmayın her insan kendi değerini belirler, siz şu an onların gözünde sıfırsınız kurtuldukları birisiniz asil duruşunuzu bozmasaydınız en azından akıllarında -buraya yazıp sizi kırmak istemiyorum- gibi kelimelerle anılmazdınız.

ayrıca sevgiliniz de çooook büyük değil 24 yaşında kafası anca 18 yaşına denktir zaten yaşları konuşmak size düşmez, kendisinden 5 yaş büyükle evlense o zaman da yaşlı olgun istedi diyecektiniz çünkü tiynetiniz bu.

ayrıca kız belki sizin yaptığınız hataları yapmayacak, dayak yemeyecek hor görülmeyecek. Yineliyorum sizin kendinize biçtiğiniz değer bu, kız belki daha değerlidir kendisini dövdürmez ve ezdirmez. Korkunuz da bu zaten.

ha aldatıldım zamanında da gayet, üzüldük geçti gitti oturup anasıyla bacısıyla kavga edecek kadar akli melekelerimi yitirmemiştim.
Tiynetim öyle degil. Teşekkürler yorum için.
 

Neyapsamkisimdi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2019
2.290
7.062
27
Bihterle nihal evlenseler ne olacaktı peki sizce? Muhtemelen ayrılacaklardı. Çünkü dizi boyunca gördük ki Behlül’ün karakteri bu. Bihter kendine ettiğiyle kaldı. Siz bihter gibi olmayın.
Bacım bihterle nihal evlenseydi kanal d rtükten batardı....
 

Cileklivanilinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
3.638
8.368
24


Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının aldında.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 52 Kg. ile 70 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 168 cm. Başlangıç Kilom :50 Kg. Şimdiki Kilom :48 Kg.

Amourette

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2019
573
234
23
Resmen yalvarmistim şöyle eşya alırız ben öderim böyle ev tutarız yine ben karşılarım diye. Ben yapamam edemem diyordu. Zor geliyordu. Ama lafta da beni çok istiyordu. Annesi de dolduruyordu evlenirseniz hiçbir şey yapmam o kız için. Gitsin kendi kendine yapsın diye. Şimdi yeni kız için tüm hazırlıkları canla başla yapıyorlar. Zoruma gidiyor. Ben onların evine gitmişim diye kötü kizmisim o yüzden annesi bana hiçbir şey yapmak istememiş. Ama ciddi düşündüğüm ailemin tanıdığı sevdiğim adamın evine gitmem suç mu ki ? He tövbe daha gitmem ama onlar çağırdı da gittim ben. Nerede hata yaptım ne yanlışım vardı diye düşünüyorum. Kaldı ki ben aylar sonra evlerine gitmeye başlamıştım. Bu yeni kız daha 2 günlükken sabah akşam orada kaldı. Ona laf yok. O namuslu ben namussuz. Oysaki biliyorlardı ilk ilişkimdi zaten ilk kez birinin ailesiyle tanışmıştım evine gitmiştim.
 

Amourette

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2019
573
234
23
Sigara içmiyorum alkol sevmiyorum diye eleştiriyorlardı beni. Şimdiki hepsini kullanıyor. İşte insan birini sevmeyince istemeyince sırtında kanat olsa yine de şeytan görürler
 

FearEatsTheSoul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2020
417
1.276
26
Ne kolay demi aynen. 3 ay çıkmadım hanımefendi 2 senedir neredeyse her gün onunla birlikteydim. Hiçbir şey olmamış gibi amaan diyip yeni hayatıma 2 haftada akamıyorum. Moralim bozuldukça yazacağım buraya. Konu da sürekli önünüze düşecek. Kendi yoluma bakıyorum elbet ama yediğim kazığı acısı malesef canımı acıtıyor hala.
Ben size 2 yıllık ilişkimde aylarca nasıl aldatıldığımı yazmıştım. Size 3 aylık diyen yok. Sizden daha ağrını yaşadım bu kadar uzatmadan kendi yoluma baktım.
 

Katipsondanbir

Mevzuya biraz sert girdim. Ama girdim.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2020
9.634
31.365
31
Resmen yalvarmistim şöyle eşya alırız ben öderim böyle ev tutarız yine ben karşılarım diye. Ben yapamam edemem diyordu. Zor geliyordu. Ama lafta da beni çok istiyordu. Annesi de dolduruyordu evlenirseniz hiçbir şey yapmam o kız için. Gitsin kendi kendine yapsın diye. Şimdi yeni kız için tüm hazırlıkları canla başla yapıyorlar. Zoruma gidiyor. Ben onların evine gitmişim diye kötü kizmisim o yüzden annesi bana hiçbir şey yapmak istememiş. Ama ciddi düşündüğüm ailemin tanıdığı sevdiğim adamın evine gitmem suç mu ki ? He tövbe daha gitmem ama onlar çağırdı da gittim ben. Nerede hata yaptım ne yanlışım vardı diye düşünüyorum. Kaldı ki ben aylar sonra evlerine gitmeye başlamıştım. Bu yeni kız daha 2 günlükken sabah akşam orada kaldı. Ona laf yok. O namuslu ben namussuz. Oysaki biliyorlardı ilk ilişkimdi zaten ilk kez birinin ailesiyle tanışmıştım evine gitmiştim.
Ya veled hem anakuzusu hem dövüyor hem aldatıyor. Bermuda şeytan üçgeni gibi. Kocamda bu huyların oluşması fikri bile yüzümde tike neden oluyor. Ama önemi yok senin için, sana yapılmayan o kıza yapılmış, iki günde unutulmuşsun, bütün derdin bu. Tabi yapmayacaktı sana onları, anası izin vermedi çünkü. Daha doğrusu yapamayacaktı. Evlenmeye ç.kü var ama tek başına sorumluluk almaya totosu yok. Ama böyle uyuz veledler de pek kıymetli görüldüğü üzere, nedense.
 


Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 43 Kg. ile 58 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 153 cm. Başlangıç Kilom :85 Kg. Şimdiki Kilom :74 Kg.

Amourette

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2019
573
234
23
Ya veled hem anakuzusu hem dövüyor hem aldatıyor. Bermuda şeytan üçgeni gibi. Kocamda bu huyların oluşması fikri bile yüzümde tike neden oluyor. Ama önemi yok senin için, sana yapılmayan o kıza yapılmış, iki günde unutulmuşsun, bütün derdin bu. Tabi yapmayacaktı sana onları, anası izin vermedi çünkü. Daha doğrusu yapamayacaktı. Evlenmeye ç.kü var ama tek başına sorumluluk almaya totosu yok. Ama böyle uyuz veledler de pek kıymetli görüldüğü üzere, nedense.
Haklısınız ne diyeyim
 

Amourette

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2019
573
234
23
Ben size 2 yıllık ilişkimde aylarca nasıl aldatıldığımı yazmıştım. Size 3 aylık diyen yok. Sizden daha ağrını yaşadım bu kadar uzatmadan kendi yoluma baktım.
Evet. Hatta şimdi tekrar okudum mesajınızı. Çok benziyor hikayeler ama siz nişanlınızla tanisinip mutlu olmuştunuz. Ben kimseyle yapamıyorum anlaşamıyorum. Kendime göre birini bulunca da çok bağlanıyorum. Buna da bağlanmıştım. Tekrar aynı duygulari yaşayana kadar ihanetin ve salak yerine konmanın acısını yaşayacagim sanırım. Elimde değil napayım modum hep düşük hep aklıma geliyorlar