- 6 Ocak 2021
- 36
- 31
- 27
Bildiğim kadarıyla aldatılmadım. Ama kime güveneceğim ? 10 yıllık ilişkiyi bitirip 3 ay sonra biriyle tanıştığını söyleyip benimle iletişimi tamamen kesen( o süreçte ara ara arardı, yeni biri olana kadar) 4 ay sonra da evlendiğini öğrendiğim adama mı.Peki o evlenmeye karar verdiğinde sizinle miydi ? Yani aldatildiniz mi ? Benimki çok ani oldu. Şey gibi. Bana ait olan bir şeyi başkası almış kullanıyor gibi tuhaf bir his yerleşti içime. Ayrıca bir özür dileseydi en azından yaptığım iyilikler için teşekkür edip öyle gitseydi diyorum. Çünkü biraz hassas biriyim. Ona çok sağlam tutunmuştum. Elbette Allah başka acı yaşatmasın ama kendi dertlerimle boğuşurken bunun başıma gelmedi beni yıktı. Umarım geçer. İnce bir sızısı bile kalmaz. Onun nasıl aklına bile gelmiyorsam o da benim aklıma gelmez. Şu an benim de parmağımda başkasının yüzüğü olsaydı intertte boy boy resim atsaydim belki canı acirdi ama hala sap gibi yalnız olduğumu biliyor. Pislik insanlar. Sübyancı. Aklıma geldikçe böyle oluyorum işte. Gün geçtikçe yeni şeyler ogreniyorum. Aaa şu gün şunu yapmisti demek ki sebebi o kızla olmasıymış diye. Hiç mutlu olamasınlar inşallah.
İnan ben de çok hassasım, benden özür diledi. Helallik te istedi. Ama ona da söyledim hiç önemi yok. Şimdi böyle diyorsun ama özür dilese senin için de anlamı olmazdı, bir insanı bu denli kırıp özür dilemek bence karaktersizlik. bir özürle geçecek mi her şey?
Bunu yapabilecek beni düşünmeden hayatına devam edebilecek bir adamsa zaten değerli birisi değilmiş. İsterse dünyayı sersin önüme hiç önemi yok. Lütfen biraz bu açıdan bak. Malesef bir çok kişinin başına geliyor bu olay pat diye evleniyorlar, benimki senin yaşadığından daha ağırdır 10 yıl dile kolay. Ne yaşanmışlıklar, ilk sevgili, İlk heyecan, ne olursa olsun gitmeyen hiç gitmeyeceğini söyleyen bir adam. Ben de üzülüyorum ama kahrolmakla vaktimi daha fazla harcamayacağım.
Senin ilacın da sensin ve kendin istemediğin sürece iyileşemeyeceksin. Şöyle düşün o adam bunu yapmasa sen o hastalıklı durumu sevgi sanacak ve ömrün boyunca gerçek sevgi ne bilmeyecektin. Bunu istemezdin değil mi ? Ama şimdi şansın var. Olumlu düşün, bir gün öyle biri gelecek ki sen de sevilmek, saygı duyulmak ne demek anlayacaksın.