Çok eski olmayan sevgilimin yaptıkları ve yeni sevgilisiyle mutluluğu. Baş edemiyorum bu duyguyla.

mormemekse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2021
36
31
27
Peki o evlenmeye karar verdiğinde sizinle miydi ? Yani aldatildiniz mi ? Benimki çok ani oldu. Şey gibi. Bana ait olan bir şeyi başkası almış kullanıyor gibi tuhaf bir his yerleşti içime. Ayrıca bir özür dileseydi en azından yaptığım iyilikler için teşekkür edip öyle gitseydi diyorum. Çünkü biraz hassas biriyim. Ona çok sağlam tutunmuştum. Elbette Allah başka acı yaşatmasın ama kendi dertlerimle boğuşurken bunun başıma gelmedi beni yıktı. Umarım geçer. İnce bir sızısı bile kalmaz. Onun nasıl aklına bile gelmiyorsam o da benim aklıma gelmez. Şu an benim de parmağımda başkasının yüzüğü olsaydı intertte boy boy resim atsaydim belki canı acirdi ama hala sap gibi yalnız olduğumu biliyor. Pislik insanlar. Sübyancı. Aklıma geldikçe böyle oluyorum işte. Gün geçtikçe yeni şeyler ogreniyorum. Aaa şu gün şunu yapmisti demek ki sebebi o kızla olmasıymış diye. Hiç mutlu olamasınlar inşallah.
Bildiğim kadarıyla aldatılmadım. Ama kime güveneceğim ? 10 yıllık ilişkiyi bitirip 3 ay sonra biriyle tanıştığını söyleyip benimle iletişimi tamamen kesen( o süreçte ara ara arardı, yeni biri olana kadar) 4 ay sonra da evlendiğini öğrendiğim adama mı.
İnan ben de çok hassasım, benden özür diledi. Helallik te istedi. Ama ona da söyledim hiç önemi yok. Şimdi böyle diyorsun ama özür dilese senin için de anlamı olmazdı, bir insanı bu denli kırıp özür dilemek bence karaktersizlik. bir özürle geçecek mi her şey?
Bunu yapabilecek beni düşünmeden hayatına devam edebilecek bir adamsa zaten değerli birisi değilmiş. İsterse dünyayı sersin önüme hiç önemi yok. Lütfen biraz bu açıdan bak. Malesef bir çok kişinin başına geliyor bu olay pat diye evleniyorlar, benimki senin yaşadığından daha ağırdır 10 yıl dile kolay. Ne yaşanmışlıklar, ilk sevgili, İlk heyecan, ne olursa olsun gitmeyen hiç gitmeyeceğini söyleyen bir adam. Ben de üzülüyorum ama kahrolmakla vaktimi daha fazla harcamayacağım.
Senin ilacın da sensin ve kendin istemediğin sürece iyileşemeyeceksin. Şöyle düşün o adam bunu yapmasa sen o hastalıklı durumu sevgi sanacak ve ömrün boyunca gerçek sevgi ne bilmeyecektin. Bunu istemezdin değil mi ? Ama şimdi şansın var. Olumlu düşün, bir gün öyle biri gelecek ki sen de sevilmek, saygı duyulmak ne demek anlayacaksın.
 

gulguzeli_28

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2012
487
680
Sizin derdiniz tam olarak nedir anlayamadım? Siz sevgilinizin sizi biran da bırakıp gitmesine mi yanıyorsunuz yoksa size yapılmayanı başkasına yapılıyor diye mi bu hırçınlığınız. Emin olun her insan aldatılmıştır öyle yada böyle ama sizin ki artık takıntı gibi gelmeye başladı kızı takip etmeler kimseyi sevemiyorum edemiyorum demeler ruh sağlınız iyi değil neden doktora danışmıyorsunuz?
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 561 gün geçti.

Amourette

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2019
573
234
23
Bildiğim kadarıyla aldatılmadım. Ama kime güveneceğim ? 10 yıllık ilişkiyi bitirip 3 ay sonra biriyle tanıştığını söyleyip benimle iletişimi tamamen kesen( o süreçte ara ara arardı, yeni biri olana kadar) 4 ay sonra da evlendiğini öğrendiğim adama mı.
İnan ben de çok hassasım, benden özür diledi. Helallik te istedi. Ama ona da söyledim hiç önemi yok. Şimdi böyle diyorsun ama özür dilese senin için de anlamı olmazdı, bir insanı bu denli kırıp özür dilemek bence karaktersizlik. bir özürle geçecek mi her şey?
Bunu yapabilecek beni düşünmeden hayatına devam edebilecek bir adamsa zaten değerli birisi değilmiş. İsterse dünyayı sersin önüme hiç önemi yok. Lütfen biraz bu açıdan bak. Malesef bir çok kişinin başına geliyor bu olay pat diye evleniyorlar, benimki senin yaşadığından daha ağırdır 10 yıl dile kolay. Ne yaşanmışlıklar, ilk sevgili, İlk heyecan, ne olursa olsun gitmeyen hiç gitmeyeceğini söyleyen bir adam. Ben de üzülüyorum ama kahrolmakla vaktimi daha fazla harcamayacağım.
Senin ilacın da sensin ve kendin istemediğin sürece iyileşemeyeceksin. Şöyle düşün o adam bunu yapmasa sen o hastalıklı durumu sevgi sanacak ve ömrün boyunca gerçek sevgi ne bilmeyecektin. Bunu istemezdin değil mi ? Ama şimdi şansın var. Olumlu düşün, bir gün öyle biri gelecek ki sen de sevilmek, saygı duyulmak ne demek anlayacaksın.
Çok beğendim yorumunuzu. Etrafımda çok örnek var ama insan kendi başına gelince bir başka oluyormuş. En azından amourtteyi de sevdim zamanında iyi kızdı bana çok yardımı dokundu hakkını ödeyemem demesini isterdim. Arkamdan başka şeyler söylüyorlar ve iyi ki kurtulduk diyorlar. 2 gun degil de 2 ay sonra birini bulsa, bulana kadar ki sürede de hiç benimle iletişime gecmese benim için çok çok daha kolay olurdu. Sen atlattiysan ben de atlatirim elbet. Sağol güzel yorumun için. Seni anlıyorum senin beni anladığın gibi :KK200:
 

Amourette

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2019
573
234
23
Sizin derdiniz tam olarak nedir anlayamadım? Siz sevgilinizin sizi biran da bırakıp gitmesine mi yanıyorsunuz yoksa size yapılmayanı başkasına yapılıyor diye mi bu hırçınlığınız. Emin olun her insan aldatılmıştır öyle yada böyle ama sizin ki artık takıntı gibi gelmeye başladı kızı takip etmeler kimseyi sevemiyorum edemiyorum demeler ruh sağlınız iyi değil neden doktora danışmıyorsunuz?
İlk öğrendiğimde inanın ki çok kötü oldum çünkü 2 günde oldu ne olduysa. İnternetten psikolog araştırdım. Fahiş fiyatlar soylediler. Seans başı 250 300 gibi... asgari ücrete calisiyorum.
Ayrıca çalıştığım için uzman yardımı almam biraz zor çünkü izin günlerim belirsiz. Bana dokunan şey asla yapmayacağını düşündüğüm bir şeyi yapması, asla senden başkası olamaz, sen bulursun birini ben bulmam derken ihanet etmiş olması, bunu ihanetten saymaması, hiç sevmemişim ben seviyorum sanmışım demesi, bana yapmadıklarını yenisine yapmaları, annesinin boş yere beni istemeyip o kizi el üstünde tutması, ne zamandır aldatildigimi bilmemem, salak gibi sevildigime inanmam, acaba ben mi ittim onu başkasına diye kendimi suclamam, benim aldıklarımı giyip benimle yattığı yatakta o kızla uyuması, 2 günde unutulmak, seni düşünüyorum uyuyamıyorum senin yüzünden derken o kişiyle mesajlasiyor olması, yaptığım iyilikler için bir teşekkür görmemek, namussuz damgası yemek, benim onu çektiğim resimlerle kızı tavlaması, hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam etmesi falan filan bir sürü şey... Evet takintiliyim bu arada. Herkes bunu diyor. Ben de kabul ediyorum artık
 

Semraj

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2020
408
162
28
Tecrübesizdim dedim ilk başta. Benim ailemdeki erkekler de böyleydi. Ben de sanıyordum ki tüm erkekler sinirlenince vurur küfür eder. Tabi ben bunu kesinlikle kabul etmedim ama aynı iş yerine çalışıyoruz. Her gün dibimde ve gelip gönlümü öyle güzel alıyordu ki zaafım da vardı ona
Verilmiş sadakan varmış ucuz kurtulmuşsun
 

mormemekse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2021
36
31
27
Çok beğendim yorumunuzu. Etrafımda çok örnek var ama insan kendi başına gelince bir başka oluyormuş. En azından amourtteyi de sevdim zamanında iyi kızdı bana çok yardımı dokundu hakkını ödeyemem demesini isterdim. Arkamdan başka şeyler söylüyorlar ve iyi ki kurtulduk diyorlar. 2 gun degil de 2 ay sonra birini bulsa, bulana kadar ki sürede de hiç benimle iletişime gecmese benim için çok çok daha kolay olurdu. Sen atlattiysan ben de atlatirim elbet. Sağol güzel yorumun için. Seni anlıyorum senin beni anladığın gibi :KK200:
Öncelikle rica ederim, desteğe çok ihtiyacın olduğunu biliyorum.
Ama inan bana seni iyi anmasına hiç gerek yok, Allah her şeyi görüyor. Sen kendini biliyorsun, senin için rahat olsun. O senin değerini bilse ne bilmese ne zaten insanlıktan nasibini almış birisi değilmiş. Benimki de ayrı olsakta benimle iletişim halindeydi hatta hep ben arıyorum neden sen aramıyorsun biriyle mi görüşüyorsun demişti, bende hayır ben öyle şey yapmam dedim ben de yapmam dedi. Ama bir hafta sonra beni aradı ve 4 gün önce biriyle tanıştığını, ciddi düşündüğünü aile kurmakla ilgili fikirlerinin uyuştuğunu aldatıyor gibi hissetmemek için bunu benimle paylaştığını söyledi :) nasıl incitti gururumu, benimle değil 4 gün tanıdığı biriyle aile kurmak istedi diye nasıl üzüldüm. Üstelik kız da biliyor benim varlığımı, senin hikayendeki gibi benden küçük bir kızcağız. O da tahminen kaç yıllık kızla değil benimle evlendi diye mutludur şu an. Ama o iş öyle değil işte, uzaktan bakınca anlıyorum ki bana bunları yapan ona neler yapmaz. Sana tavsiye, olanları kendi başına değil de bir arkadaşının başına gelmiş gibi düşün, uzaktan bak ve mantığını kullan ne kadar aciz bir adammış gör.
Bak bu adamlar evlenecek olgunlukta değil, ne istediklerini bilmiyorlar. Bunlardan eş, hayat arkadaşı olur mu sence, ilk zorlukta pes edecekler. Evlilik cüzdanı neyi değiştirecek?
Bir gün olur da zorlanır, sığınacak liman olarak beni ararsa diye ben her yerden engelledim. Asla görüşmeyeceğim. Bence sen de öyle yap, hiç taviz verme. Onun mutsuz olduğunu duyunca ne değişir ki. Bir kere herkes bilir ki böyle bir hikayeden mutluluk çıkmaz. İster karma de ister İlahi adalet ama evrenin adaletine inan. Birine umut verip haksız yere mutsuz eden kişi mutlu olamaz. Şimdi her şey yolunda gibi görünebilir. Ama sadece şimdi.
 

Feefee1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2019
311
897
Annem de dedi hep bu adamın sana saygısı yok ettiği kufurler şiddet çok ağırdı çünkü. Ama bana cefa çektirdi şimdi o kızla 2 günde çok mutlu. Üstüne bir de beni kötü anlatmışlar herkese. Zoruma gidiyor çünkü öyle mazlum temiz bir kızım ki. O... Damgası attılar bana annesi telefonda öyle demeye getirdi. Oysaki ne bir erkek arkadaşım vardır ne de konuştuğum biri
Konuyu daha yeni okudum.
Böyle bir adam kimseyi sevemez. Yeni sevgilisine acidim ben. Size ne yasatdiysa o ve annesi yeni kizada aynisini yapacaklar.
Bu tarz insanlara kullaklarinizi tikayin ve birdaha bu adamla görüsmeyin.
 

Amourette

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2019
573
234
23
Öncelikle rica ederim, desteğe çok ihtiyacın olduğunu biliyorum.
Ama inan bana seni iyi anmasına hiç gerek yok, Allah her şeyi görüyor. Sen kendini biliyorsun, senin için rahat olsun. O senin değerini bilse ne bilmese ne zaten insanlıktan nasibini almış birisi değilmiş. Benimki de ayrı olsakta benimle iletişim halindeydi hatta hep ben arıyorum neden sen aramıyorsun biriyle mi görüşüyorsun demişti, bende hayır ben öyle şey yapmam dedim ben de yapmam dedi. Ama bir hafta sonra beni aradı ve 4 gün önce biriyle tanıştığını, ciddi düşündüğünü aile kurmakla ilgili fikirlerinin uyuştuğunu aldatıyor gibi hissetmemek için bunu benimle paylaştığını söyledi :) nasıl incitti gururumu, benimle değil 4 gün tanıdığı biriyle aile kurmak istedi diye nasıl üzüldüm. Üstelik kız da biliyor benim varlığımı, senin hikayendeki gibi benden küçük bir kızcağız. O da tahminen kaç yıllık kızla değil benimle evlendi diye mutludur şu an. Ama o iş öyle değil işte, uzaktan bakınca anlıyorum ki bana bunları yapan ona neler yapmaz. Sana tavsiye, olanları kendi başına değil de bir arkadaşının başına gelmiş gibi düşün, uzaktan bak ve mantığını kullan ne kadar aciz bir adammış gör.
Bak bu adamlar evlenecek olgunlukta değil, ne istediklerini bilmiyorlar. Bunlardan eş, hayat arkadaşı olur mu sence, ilk zorlukta pes edecekler. Evlilik cüzdanı neyi değiştirecek?
Bir gün olur da zorlanır, sığınacak liman olarak beni ararsa diye ben her yerden engelledim. Asla görüşmeyeceğim. Bence sen de öyle yap, hiç taviz verme. Onun mutsuz olduğunu duyunca ne değişir ki. Bir kere herkes bilir ki böyle bir hikayeden mutluluk çıkmaz. İster karma de ister İlahi adalet ama evrenin adaletine inan. Birine umut verip haksız yere mutsuz eden kişi mutlu olamaz. Şimdi her şey yolunda gibi görünebilir. Ama sadece şimdi.
Seninki de çok kötüymüş. Böyle şeyler okudukça daha da kotu oluyorum. Biz neden karşı tarafa böyle yapmadık ki biz de bilmez mıydık başkasını bulana kadar cebimizde onları tutmayı ? İnanki sevdim ama. Yani hayal ediyorum kendimi başkasıyla olmuyor. Belki yeni diye böyleyim ama başkasının öpmesi dokunması midemi bulandırıyor. Hatta diyorum ki kendi kendime keşke o kız olmasa da ben affetsem onun önceki yaptıklarını. Barissak diye. Anası danası yokken basbasayken ne kadar güzel anlastigimizi neler yaptığımızı hatırlıyorum. Başkasıyla mutlu olamazmışım gibi geliyor. Ben aldatilip kazık yememe rağmen hala başkasını sevemiyorken o ben varken başkasını sevebildi. Ne kadar uzakmis demek ki ne kadar soğumuş benden. Şu başkasını sevemem hissi beni bitiriyor. Adam sevmeyi bırak çatır çatır şey ediyor kızla her gün ayy :olamaz: of neyse
 

Feefee1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2019
311
897
Seninki de çok kötüymüş. Böyle şeyler okudukça daha da kotu oluyorum. Biz neden karşı tarafa böyle yapmadık ki biz de bilmez mıydık başkasını bulana kadar cebimizde onları tutmayı ? İnanki sevdim ama. Yani hayal ediyorum kendimi başkasıyla olmuyor. Belki yeni diye böyleyim ama başkasının öpmesi dokunması midemi bulandırıyor. Hatta diyorum ki kendi kendime keşke o kız olmasa da ben affetsem onun önceki yaptıklarını. Barissak diye. Anası danası yokken basbasayken ne kadar güzel anlastigimizi neler yaptığımızı hatırlıyorum. Başkasıyla mutlu olamazmışım gibi geliyor. Ben aldatilip kazık yememe rağmen hala başkasını sevemiyorken o ben varken başkasını sevebildi. Ne kadar uzakmis demek ki ne kadar soğumuş benden. Şu başkasını sevemem hissi beni bitiriyor. Adam sevmeyi bırak çatır çatır şey ediyor kızla her gün ayy :olamaz: of neyse
Hic bir insan onu döven ve ona ihanet eden birini sevemez. Sizinkisi kesinlikle bir takinti.
Bir müddet sonra, özellikle sosyal hayata daha fazla katilirsaniz, neden bu adam icin bunca zaman üzülmüsüm diye kendinize kizacaksiniz.
 

hazalee98

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2018
764
393
22
Ama sürekli aklımı meşgul ediyor. Attıkları resimler bizim resimlerimizi aynısı. Sanki ben ölmüşüm o benim yerime geçmiş gibi. Öyle ani gelişti ki her şey. Adapte olamadım. Acaba ilk geceleri nasıl olacak acaba nasıl opusuyorlar diye değişik şeyler düşünüyorum. Engel oluyorum gözümün önüne getirmemek için ama kalbim sızlıyor böyle bir huzursuzluk. Sanki panik atak geçirir gibi. Karnıma ağrı giriyor carpintim oluyor. Gülerken birden odama geçip boşluğa bakıp dalıyorum. Kaldiramadim böyle bir şeyi. Aşırı umutsuzluk ve depresyon içindeyim. Verdiğim kilolar da cabası
Beni de ilk sevgilim bi anda bıraktı , aylarca stalkladım , eklediği her kıza baktım hatta kızları başka hesaptan takip ediyordum sonra o kızlardan birinin onun evinde Story attığını gördüm hem de onun doğumgününde beraber pasta ve şarap ile kutluyorlardı , inanamadım çünkü beraber o evde bizde şarap içmiştik , o kadar üzüldüm ki sınavım vardı ertesi gün ona bile girmedim bütün gece ağladım ama yarın uyandığımda fake hesaplarımı kapattım ikisine de bidaha bakmayacağıma söz verdim , asla da bakmadım , 5-6 ay sonra hayatıma yeni biri girdi . Bu süreçte ikisini beraber dışarda da gördüm ama ne üzüldüm ne de umrumda oldu , ara ara karşılaşmaya devam ettik hatta benim yanımda sevgilimle de gördü . Hiçbişey hissetmedim stalklamayı bıraktıktan bi kaç ay sonra , bence acilen stalklamayı bırakmalısın
 

Osev

Çok ta şey etmemek lazım...
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2020
299
1.594
Okurken herhalde 16-17 yaşlarındalar dedim. Çünkü yazdıklarınız: hemen şıpsevmeler, büyük büyük laflar, annelerin yorumu.. vs.
Kusurabakmayın ama yahu 23 yaşındasınız, ortalık kadına şiddetten yıkılıyor ama siz ' ağzını yüzünü kanatmadan vurdum bu şiddet değil' diyen bir silik için depresyona giriyorsunuz. Silik diyorum çünkü karakteri silik, oturmamış. Sevgi, saygı bilmemesi ayrı olay ama yaşadığı şeyin ne olduğunu anlamamış, annesine anlatmış en özeli bebeto gibi.

Yapmayın lütfen az akıllı olun. Önünüzde kocaman bir hayat var. Bu mahlukatla olanları "ders" olarak düşünün. Bir sonraki ilişkiniz için erkek karakterleri hakkında en azından biraz daha tecrübe edinmiş oldunuz.
 


Amourette

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2019
573
234
23
Uyku tutmuyor. Şimdi de iş yeri acildiginda nasıl birlikte calisicaz onu kuruyorum kafamda. Uyuyamıyorum bunu düşünmekten
 

mormemekse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2021
36
31
27
Seninki de çok kötüymüş. Böyle şeyler okudukça daha da kotu oluyorum. Biz neden karşı tarafa böyle yapmadık ki biz de bilmez mıydık başkasını bulana kadar cebimizde onları tutmayı ? İnanki sevdim ama. Yani hayal ediyorum kendimi başkasıyla olmuyor. Belki yeni diye böyleyim ama başkasının öpmesi dokunması midemi bulandırıyor. Hatta diyorum ki kendi kendime keşke o kız olmasa da ben affetsem onun önceki yaptıklarını. Barissak diye. Anası danası yokken basbasayken ne kadar güzel anlastigimizi neler yaptığımızı hatırlıyorum. Başkasıyla mutlu olamazmışım gibi geliyor. Ben aldatilip kazık yememe rağmen hala başkasını sevemiyorken o ben varken başkasını sevebildi. Ne kadar uzakmis demek ki ne kadar soğumuş benden. Şu başkasını sevemem hissi beni bitiriyor. Adam sevmeyi bırak çatır çatır şey ediyor kızla her gün ayy :olamaz: of neyse
İşte burada da kişilik, karakter devreye giriyor. Boşver biz de üzüleceksek karakterli olmaktan üzülelim.
Benim de öyle şu an değil başka biriyle flörtleşmek konuşmayı bile düşünemiyorum ama hayat bu neler getireceği belli olmaz. Bence sağlıklı olan da bizim yaptığımız. Geçen sene bu zamanlarda biri bana şimdi sana yüzük modeli bakıyor ama sebep yokken senden ayrılacak seneye bu zamanlar başka biri ile evli olacak deseler asla inanmazdım :) peşin konuşmamayı öğrendim, umut doluyum. Hayat sürprizlerle dolu.
 

Amourette

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2019
573
234
23
İşte burada da kişilik, karakter devreye giriyor. Boşver biz de üzüleceksek karakterli olmaktan üzülelim.
Benim de öyle şu an değil başka biriyle flörtleşmek konuşmayı bile düşünemiyorum ama hayat bu neler getireceği belli olmaz. Bence sağlıklı olan da bizim yaptığımız. Geçen sene bu zamanlarda biri bana şimdi sana yüzük modeli bakıyor ama sebep yokken senden ayrılacak seneye bu zamanlar başka biri ile evli olacak deseler asla inanmazdım :) peşin konuşmamayı öğrendim, umut doluyum. Hayat sürprizlerle dolu.
Sorma. Geçen sene ona deseydim ki sen beni bırakıp başkasıyla nişan hazırlığı yapacaksın seneye bugün diye arkasıyla gülerdi bana. İnsan ne olacağını bilemiyor. Ama yıkılan umutlar parçalanan güven duygusu nasıl yerine gelir bilmiyorum. Çocukluğumdan beri kimseye guvenmezdim. Çünkü aynı haltı babam da yedi annem perişan oldu ve boşandı. Hadi bir kere deneyeyim dedim buna güvendim. Bana böyle yaptı. Bir daha doğru düzgün adam çıksa da guvenemeyeceğim