Çok eski olmayan sevgilimin yaptıkları ve yeni sevgilisiyle mutluluğu. Baş edemiyorum bu duyguyla.

merllins06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2019
232
616
31
Konu sahibi bi tavsiye olarak bu boş ve kalitesiz ilişkiler yumağı üzerine kafa yormayı bırakıp kendini geliştirmeye bak biraz. Yoksa yine benzer birini bulup bi kaç sene sonra da yaşadıklarından sızlandığın konular açarsın.

herkes için kastetmiyorum ama genellikle bela geliyorum diyor ve siz de kucağınızı açarak karşılıyosunuz o belayı. Maalesef.
 

merllins06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2019
232
616
31
Ha bir de bence arabeske bağlamak eden bulur diye kendinizi avutmak yerine böyle bi ilişkiyi niye yaşadınız, şiddeti niye kabulleniyorsunuz bunlar üzerine kafa yorun. Asla yapmayacağınızı tahmin edebiliyorum ama en iyisi bir psikologdan yardım almanız. Yani olay bu adam değil olay sizin böyle bir insanla ilişki içinde olmanız yarın obür gün yine aynı şeyleri yaşamamak için kendinize odaklanın ve sorunlarınızı çözmeye çalışın.
 

Amourette

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2019
576
242
23
Ha bir de bence arabeske bağlamak eden bulur diye kendinizi avutmak yerine böyle bi ilişkiyi niye yaşadınız, şiddeti niye kabulleniyorsunuz bunlar üzerine kafa yorun. Asla yapmayacağınızı tahmin edebiliyorum ama en iyisi bir psikologdan yardım almanız. Yani olay bu adam değil olay sizin böyle bir insanla ilişki içinde olmanız yarın obür gün yine aynı şeyleri yaşamamak için kendinize odaklanın ve sorunlarınızı çözmeye çalışın.
Psikolog fiyatları çok fazla. Yani tek seansta bitmeyeceği için bana fazla masraf olacak. Yanlış olduğunu biliyorum ama onların mutsuzluklariyla mutlu oluyorum. Onlar tekrar mutlu olursa ben de mutsuz olacakmışım gibi hissediyorum. O kişiden ve bu olaylardan sonra erkeklerden aşırı derecede midem bulandi. Öpüşme sahnesi görünce midem kalkıyor izleyemiyorum. Hiçbir erkek cinsiyle konuşmak yüzüne bakmak istemiyorum. Hepsi yalancı, pislik, sapık, karısını aldatan adamlarmış gibi geliyor. Umarım bunu zamanla atlatırım
 

Amourette

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2019
576
242
23
Güncelleme -
Kızla ayrıldıktan sonra engellerimi kaldırmış, geçen haftaya kadar da kızın peşinden koşmaya devam etti ( herkese açık atılan acıklı durumlardan anladım ) Geçen haftaya kadar adamın zerre aklına gelmiyodum. Kız yeni bir flört bulunca bu da kızdan ümidi kesti. Geçen hafta Twitter'dan kendi uydurdugum bir sözü alıp paylaşmış ve resminin altına yazmış. Ortak arkadaşlar haber verdi. Ses etmedim. Paylaşımlarımı görmesin diye hesapları gizledim o da gizledi, açtım o da açtı. Durumlarima baktı. En sonunda uzunca yazdı;
Profilini gizlemeye gerek yok. Merak edersin belki x ile ayrıldık ama sana geri dönmüyorum. Profilini açıp kapattığına göre birinin dikkatini çekmeye çalışıyorsun sanırım neyse iyi akşamlar yazmış.
Cevap vermedim. Sonraki günler yazmaya devam etti. Allah yolunu açık etsin Allah'a emanet ol... Bana durumlardan laf atma gel buradan yaz... Aradı beni açmadım.
Durumuma bak, galata kulesini koydum, hani beni orada opmustun hala resimler duruyor... diye yazıyor.
Ben adamın yuzsuzlugune şaştım kaldım. En son kızın yanında ne yılanlığımı bıraktı ne üvezliğimi, asla sana dönmem, x sana bin basar, seni de zerre sevmedim diye boru boru atıyordu. Annesinin hakaretleri hala kulağımda.
Yazmamak için zor tuttum kendimi. Kesinlikle cevap vermedim. Durum attım hep o görüyor diye. Yıkılmadım ayaktayım pozları.
Dün akşam tekrar yazdı. Neredeyse yalvardı arkadaşlar. 3 haftalık kız için 2 senesini gözünü kırpmadan silen adam, aklımın ucuna bile gelmiyorsun ben x ile evlenicem, sen kimsin ki diyen adam pişmanmış. Zamanla anladım her şeyi, sen haklıydın. Sabaha çıkmak nasip olmasın şimdi cagirsan koşarak gelirim. Keşke gel desen bana. Sana söylemek istediğim çok şey var ama inanmazsın. Neyse şu an bunları okuyorsun ya o bile yeter bana. Aslında oturup konuşsak bir umut olurdu bize. Düzeltebiliriz her şeyi. Annene söyleme sana yazdığımı ağzıma sı...r haklı da zaten. Y kişisini takip ediyorsun, sandım ki onunlasın, ama değilmişsin. Şu an Tv'de gittiğimiz yeri gösteriyorlar, gel de seni düşünme işte... Cevap vermeyeceksin biliyorum yine de oku...
Cevap vermedim. Bir durum attım. O durumu görünce zaten " anladım beni istemiyorsun iyi akşamlar " dedi gitti.
 

Amourette

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2019
576
242
23
Midesize bak. Efendi gibi ayrılmış olsak geri dön tamam. Yine cevabım hayır olur çünkü bu adam karaktersiz ve şiddete meyilli ama sen asagiladin beni aldattın. Hiç sevmediğini söyledin. Sana kendi boğazımdan kısıp aldıklarıma o kız dokundu. Bir helallik isteyip özür bile dilemedin.
Anası da o da köpek gibi azarladilar beni sanki ben aldattım onu. Ben onun bir resmini açıp bakmaya utanıyorum o kalkıp bana yazmaya, beni takip etmeye peşimde dolanmaya utanmıyor. Neymiş de birini örnek veriyor bana onlar da ayrılmıştı 6 ay sonra daha güçlü barıştılar diye. Oldu ! Her aramız bozuldugunda acaba ne zaman biriyle nişan yapıp beni aldatacak diye mi beklicem ? Başkasının kirlettigiyle benim işim olmaz yazdım duruma. O da anlamis zaten. Essek kadar herif 17 buçuk yaşındakiyle aynı yatağa giriyor. Sonra ben onunla tekrar o yatağa giricem. Mideye bak. Zihniyete bak. Utanmadan annesine tüm cinsel özelimizi anlatmış. Ben o kadının yüzüne nasıl bakarım bir daha. Vesselam çok dua ettim geri dönsün diye yalvardığını goreyim pişman olsun diye. Oldu. He beni çok sevdiğinden mi hayır. Karısız kizsiz kaldığı içindir eminim. Kime yürüdüğü belli değil. Yazdığı yazılar attığı durumlar görüştüğü kızları gördüm. Ben sanıyorum ki bana hitafen yapıyor ama yok adamda kız çok. Diğer kızın flört ettiği biri olmasaydı hala onun peşinden kosacakti. Bir de annene söyleme diye beni tembihliyor. Biliyor annem arar onu s...r ağzına. Böyle oldu işte...
 

Katipsondanbir

Mevzuya biraz sert girdim. Ama girdim.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2020
11.035
36.937
32
Kızım 23 yaşındasın, bırak şu laf maf sokmalı durumları ya, ergen dediklerimiz bile yapmıyor artık. Umrumda değilsin imajı vermeye çalışıyorsun, o da anlar gibi yapıyor ama biliyor ki bal gibi umrunda. Sana ölü ol, toz ol dedik o kadar. Hem merak etme, birini daha bulursa miyavlamaz sana.
 


Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 43 Kg. ile 58 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 153 cm. Başlangıç Kilom :85 Kg. Şimdiki Kilom :74 Kg.

Amourette

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2019
576
242
23
Kızım 23 yaşındasın, bırak şu laf maf sokmalı durumları ya, ergen dediklerimiz bile yapmıyor artık. Umrumda değilsin imajı vermeye çalışıyorsun, o da anlar gibi yapıyor ama biliyor ki bal gibi umrunda. Sana ölü ol, toz ol dedik o kadar. Hem merak etme, birini daha bulursa miyavlamaz sana.
Karşımdaki olgun değil ki sessizlikten anlasın. Zaten durum attigima da pişman oldum ama hatırlasın istedim beni aldattığını. Çünkü unutmuş gibi. Zaten hesabımı da gizledim. Mesajlarına da bir haftadır goruldu yapıyorum. Durum da atmıyorum. 7 cihan bir araya gelse ben onla bir araya gelmem. Aha tekrar yazıcak hissediyorum. 17 18likler yüz vermeyince. Böyle hep yazsın. Pişman olduğunu görünce rahatliyorum
 

Amourette

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2019
576
242
23
Böyle şeyler yapmayın bence. Gerçekten umursamayan insan tenezül etmez durum üzerinden laf sokmaya. Siz bunları paylaştıkça 'beni hala önemsiyor' diye düşünür.
İnanın kendimi tutamadim. Adam hiçbir şey yapmamış gibi yazıyordu. Utanmadan buluşup konuşmak istiyor. Yüzüme bakacak yüzü var hala ! Bundan sonra bir şey atmıyorum duruma zaten. Önemsenmediğini hisseder umarım.belki biraz
 

Katipsondanbir

Mevzuya biraz sert girdim. Ama girdim.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2020
11.035
36.937
32
Karşımdaki olgun değil ki sessizlikten anlasın. Zaten durum attigima da pişman oldum ama hatırlasın istedim beni aldattığını. Çünkü unutmuş gibi. Zaten hesabımı da gizledim. Mesajlarına da bir haftadır goruldu yapıyorum. Durum da atmıyorum. 7 cihan bir araya gelse ben onla bir araya gelmem. Aha tekrar yazıcak hissediyorum. 17 18likler yüz vermeyince. Böyle hep yazsın. Pişman olduğunu görünce rahatliyorum
Bişey unuttuğu yok, o anasının paşası; istediği zaman gider istediği zaman gelir dilediğini alır beğenmezse bırakır. Tek şey yazacaktın son mesajında '' Ben senin yazlık evin değilim, öyle kafana estiği gibi gidip gelemezsin. '' ve engel. Biraz hoşuna gitti sanki he? Normal, ama laf sokmalı durumlar ergenlik anısı olarak kalmalı artık, az büyü yav.
 


Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 43 Kg. ile 58 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 153 cm. Başlangıç Kilom :85 Kg. Şimdiki Kilom :74 Kg.

Amourette

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2019
576
242
23
Bişey unuttuğu yok, o anasının paşası; istediği zaman gider istediği zaman gelir dilediğini alır beğenmezse bırakır. Tek şey yazacaktın son mesajında '' Ben senin yazlık evin değilim, öyle kafana estiği gibi gidip gelemezsin. '' ve engel. Biraz hoşuna gitti sanki he? Normal, ama laf sokmalı durumlar ergenlik anısı olarak kalmalı artık, az büyü yav.
Hoşuma gitti tabi. Artistlik yapıyordu 18lik buldu daha genç daha Güzel, anası da kızı sevdi diye. Evlenicem ben Amourette sap gibi kalsın arkamdan baksın diye dayılanıyordu. Olmadı ya o kızla. Gelip bana yalvardı ya rahat ettim. Ama dediğiniz gibi hiç durum falan atmasaydim laf gondermeseydim daha iyiydi.
 

Amourette

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2019
576
242
23
Sizce her yerden engellesem mi tekrar yoksa umursamaz davranıp öyle bıraksam mi ? Nereye kadar engelleyerek kacicam ki aynı semtteyiz elbet karşılacağız da bir gün
 

therewillbeaday

Alabora olmuş bir şeyin içinde bocalayıp duruyorum
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
1.734
3.424
Sizce her yerden engellesem mi tekrar yoksa umursamaz davranıp öyle bıraksam mi ? Nereye kadar engelleyerek kacicam ki aynı semtteyiz elbet karşılacağız da bir gün
Normalde engelleyin demem ama bu durumda bence engelleyin. Bu kişi belli ki tekrar yazacak, şuan her ne kadar hoşunuza gitse dahi aklınızı karıştıracak. Sonra yarın öbür gün başka birini bulup ona gidince siz yine kendinizi kötü hissedebilirsiniz. O yüzden en iyisi her yerden engellemek ve önünüze bakmak tamamen. Daha iyi hissedersiniz böylece. Aynı semtte karşılaşmayla bu şekilde olması aynı şey değil bence.
 

Katipsondanbir

Mevzuya biraz sert girdim. Ama girdim.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2020
11.035
36.937
32
Sizce her yerden engellesem mi tekrar yoksa umursamaz davranıp öyle bıraksam mi ? Nereye kadar engelleyerek kacicam ki aynı semtteyiz elbet karşılacağız da bir gün
Laf sokma yeter. 👀 Tepki verme yazsın çizsin. En çok o yakacak canını güven bana.
 


Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 43 Kg. ile 58 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 153 cm. Başlangıç Kilom :85 Kg. Şimdiki Kilom :74 Kg.