Çok eski olmayan sevgilimin yaptıkları ve yeni sevgilisiyle mutluluğu. Baş edemiyorum bu duyguyla.

morkagit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2020
1.290
3.744
27
Güncelleme -
Kızla ayrıldıktan sonra engellerimi kaldırmış, geçen haftaya kadar da kızın peşinden koşmaya devam etti ( herkese açık atılan acıklı durumlardan anladım ) Geçen haftaya kadar adamın zerre aklına gelmiyodum. Kız yeni bir flört bulunca bu da kızdan ümidi kesti. Geçen hafta Twitter'dan kendi uydurdugum bir sözü alıp paylaşmış ve resminin altına yazmış. Ortak arkadaşlar haber verdi. Ses etmedim. Paylaşımlarımı görmesin diye hesapları gizledim o da gizledi, açtım o da açtı. Durumlarima baktı. En sonunda uzunca yazdı;
Profilini gizlemeye gerek yok. Merak edersin belki x ile ayrıldık ama sana geri dönmüyorum. Profilini açıp kapattığına göre birinin dikkatini çekmeye çalışıyorsun sanırım neyse iyi akşamlar yazmış.
Cevap vermedim. Sonraki günler yazmaya devam etti. Allah yolunu açık etsin Allah'a emanet ol... Bana durumlardan laf atma gel buradan yaz... Aradı beni açmadım.
Durumuma bak, galata kulesini koydum, hani beni orada opmustun hala resimler duruyor... diye yazıyor.
Ben adamın yuzsuzlugune şaştım kaldım. En son kızın yanında ne yılanlığımı bıraktı ne üvezliğimi, asla sana dönmem, x sana bin basar, seni de zerre sevmedim diye boru boru atıyordu. Annesinin hakaretleri hala kulağımda.
Yazmamak için zor tuttum kendimi. Kesinlikle cevap vermedim. Durum attım hep o görüyor diye. Yıkılmadım ayaktayım pozları.
Dün akşam tekrar yazdı. Neredeyse yalvardı arkadaşlar. 3 haftalık kız için 2 senesini gözünü kırpmadan silen adam, aklımın ucuna bile gelmiyorsun ben x ile evlenicem, sen kimsin ki diyen adam pişmanmış. Zamanla anladım her şeyi, sen haklıydın. Sabaha çıkmak nasip olmasın şimdi cagirsan koşarak gelirim. Keşke gel desen bana. Sana söylemek istediğim çok şey var ama inanmazsın. Neyse şu an bunları okuyorsun ya o bile yeter bana. Aslında oturup konuşsak bir umut olurdu bize. Düzeltebiliriz her şeyi. Annene söyleme sana yazdığımı ağzıma sı...r haklı da zaten. Y kişisini takip ediyorsun, sandım ki onunlasın, ama değilmişsin. Şu an Tv'de gittiğimiz yeri gösteriyorlar, gel de seni düşünme işte... Cevap vermeyeceksin biliyorum yine de oku...
Cevap vermedim. Bir durum attım. O durumu görünce zaten " anladım beni istemiyorsun iyi akşamlar " dedi gitti.
Canım kaç yaşındasın bilemedim. Kardeşim diyeyim ama kurban olayım aklını çelmesine izin verme. Durum falan ne gerek var. Niye kendini düşüyorsun. Numaranı değiştir, gerekirse net hesaplarını kapat, şükür namazı kıl otur yerine.
 

Amourette

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2019
576
242
23
Canım kaç yaşındasın bilemedim. Kardeşim diyeyim ama kurban olayım aklını çelmesine izin verme. Durum falan ne gerek var. Niye kendini düşüyorsun. Numaranı değiştir, gerekirse net hesaplarını kapat, şükür namazı kıl otur yerine.
24 yaşındayım. Nereye kadar ondan kacacagim ki. Aynı semtteyiz. Sokakta görünce ne olacak. Engellemek no değiştirmek çözüm değil. Artık ona hitafen durum atmıyorum ama yine dün mesaj atmış. Eğer beni seviyorsan söyle diye. Ne alakaysa... Sonra silmiş. Kendini sevecek birini arıyor zaar. Anneme de anlattım. O da şaşırdı yuzsuzlugune. Artık kendi kendine yazar durur. Ben zevk aliyorum
 

Amourette

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2019
576
242
23
Normalde engelleyin demem ama bu durumda bence engelleyin. Bu kişi belli ki tekrar yazacak, şuan her ne kadar hoşunuza gitse dahi aklınızı karıştıracak. Sonra yarın öbür gün başka birini bulup ona gidince siz yine kendinizi kötü hissedebilirsiniz. O yüzden en iyisi her yerden engellemek ve önünüze bakmak tamamen. Daha iyi hissedersiniz böylece. Aynı semtte karşılaşmayla bu şekilde olması aynı şey değil bence.
Aklımı karıştırıyor çünkü biliyorum ki o kız onu bıraktığı için bana geldi. Yoksa aylardır aklının ucuna bile gelmiyordum. Dediğin gibi birini bulup gidince hani bu benim peşimde koşuyordu nasıl başka kızla oldu diye kötü hissedebilirim kendimi. Dur şöyle güzel birkaç resim atayım. Sonra engelleyecem 🤣
 

cilek.yagmuru

Nirvana
Pro Üye
31 Temmuz 2009
7.460
31.779
Başkasının kirlettiğiyle benim işim olmaz nedir ya off :olamaz:
24 yaşında gencecik kadınsınız, 50'lik kamyoncu dayı cümleleri kuruyorsunuz.

Adamı engelleyin gitsin ve siz de kendi gelişiminize odaklanın bence.
Bu arabesklik yakamı nasıl bırakır, çağa nasıl ayak uydurabilirim, bu kafayla düzgün bir erkekle olmam neden imkansız gibi sorulara kafa yorun biraz.
 

jeehan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2018
1.284
765
Üzülmekte vs haklısınız, ama algınız baya gitmiş sizin. Çocuğun yeni sevgilisini suçluyorsunuz. Bi yorumda umarım o da dayak yer gibi bir şey yazmışsınız. Tiksindim. Kızın bi suçu yok, sizin eski sevgilinizde tüm suç.
 

Katipsondanbir

Mevzuya biraz sert girdim. Ama girdim.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2020
11.035
36.937
32


Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 43 Kg. ile 58 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 153 cm. Başlangıç Kilom :85 Kg. Şimdiki Kilom :74 Kg.

oznryangn_

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2019
85
71
46
Güncelleme: 27. Sayfa -
Güncelleme 48. Sayfa ( kıza her şeyi anlattım inanmadı )
Güncelleme 50. Sayfa - kürkçü dükkanına geri döndü -

Merhaba,
Genç ve tecrübesiz biri olarak tecrübeli hanımlarımızdan yorum istiyorum. Çünkü bunu atlatmış birinin tavsiyelerine ihtiyacım var.
2 senedir birlikteydik ayril.baris son aylar. İlk ilişkimdi çünkü herkese güvenen, çabuk etkilenen biri değildim. Nedense 1 haftada tanışıp hemen sevgili olduk. Gözüme perde indi derler ya aynı öyle oldum. 1 haftada tanıdığın insanla bir yola çıkarsan bu olur işte ah safım. !
1 haftada bana aşık olduğunu söyledi ve annesiyle tanıştırdı vs vs. Şahsen ben 3 ay sonra aşık olabildim kendisine.
İlişki boyunca en çok seven oydu sanırdım, nasıl ilgi nasıl alaka, ne dersem yapar, ölür bana. Bana bakar ağlardı sana nasıl aşığım sensiz bir hayat düşünemiyorum diye😁😁😁 Arkadaşlar ben ilk kez böyle sevildiğimi gördüm ve inandım. Beni bir anam babam sever sanıyordum. Vesselam 1 sene boyunca oldukça yalan yakaladım geçmişiyle ilgili hatta buradan konu da açmıştım. Küçük basit yalanlar ama gelecekteki yalanlara köprü oldu bunlar. Ben yine de asla ona yalan söylemedim. İlk bir buçuk sene böyle geçti, çok seviyoruz, o yalan söylüyor ben bulmaya çalışıyorum, bulunca kavga ediyoruz, beni tartaklıyor, ben ağlıyorum, bir daha senle olmayacağım diyorum ve ertesi gün gönlümü alıyor. 1 buçuk sene özeti bu.
Bu arada Beni o kadar kaybetmek istemiyor ki sırf bunun için benle cinsel ilişkiye girmek ve hamile bırakmak istedi ! evlenmeye mecbur bırakmak için. Reddettim. Biz tabi eşya falan bakiyoruz hayal kuruyoruz evleniriz diye. 1 buçuk sene içinde yalanların dışında çok ağır hakaretler ve küfürler de yedim ondan. Toplum içinde şiddet de uyguladı birkaç defa. Ve hak ettiğimi söyledi... "Bak kan akmıyor, morarmamış da.. şiddet dedigin ağız yüz kırmalı olur. Benim sana yaptığım şiddet değil " diyordu. Benim gibi bir kız da buna göz yumdu. Dedim ya perde inmiş gözüme.

Kısa keseyim ya, 1 buçuk sene sonra bilmem kaçıncı yalanı yakaladım ( karı kızla alakası yok ) ve ayrıldım. Ama ayrıldığım günden 2 gün önceye kadar 8-9 ay yani, sözde ayriyiz ama her gün konuştuk. Peşimde koştu. Ben de onunkinde kostum Allah var. Birkaç kez şans verdim yine yalan yakalayınca ittim onu istemedim. Çünkü artık yalanlar karı kız konularına dönmüştü. Hatta eski sevgilisiyle görüşmüş benden saklamis. Sürpriz yapmaya evine gidince kızı kapıdan çıkarken gördüm, kıyametler koptu. Kızın yanında beni kovdu biz senle ayrıyız zaten dedi. Bir hafta sonra yine yazdı. Beni ikna etti aramda bir şey yoktu senle ilgili konuştuk kızla senin yerin ayrı kime doldurmaz dedi. Çok sevdiğim için kendimi inandirdim ama affetmedim. Yine ayrı takılmaya devam ettik. Resimler her yerden kalktı tabi. O bekar gibi takılıyordu. Ama her gün konuşuyorduk. Birbirimizi nasıl sevdiğimiz anlatıyorduk, bana aglarkenki resmini atıyordu. Keşke affetsen bir daha yalan söylemem diye. Ama köpek şey yemekten vazgeçmez diye ayrı kalacağımızı ona guvenmeyecegimi söylüyordum hep. 1 buçuk ay önce bir arkadaşımızın düğünü vardı. Sırf benim için düğüne geldi, çiçekle, dansa kaldırdı, sonra eve bıraktı. Hemen aradı artık düzeltelim aramızı nolur ben böyle yapamıyorum diye ağladı. Onun annesi beni istemediğini söylediği için ben yine geri çekildim ( çünkü aramızdaki mahrem her şeyi anlatmış kadına ve hatta göstermiş, kadın da oğlum yapar erkektir ama bu kız ne biçim bir kız bunu ben gelin diye almam demiş ve beni istemedi ) benim annem de o kişi bana şiddet uyguluyor diye istemiyordu. Yani aileler onay vermiyordu.
3 gün önceye kadar engellemeli sonra kaldırmalı, kusmeli sonra barışmalı sürekli kıskanmalı devam ettik. Ama hala ayrıydık. Ve birbirmizi seviyorduk. Bana 3 gün önce yazdığı şeyler şunlar, ne ben başkasını sevebilirim ne sen seversin, beni hayatta ailem ve sen tutuyorsun, ben dünden razıyım senle olmaya he desen keşke, köpekler gibi de seviyorum seni Allah içimi biliyor... 3 gün önce bunları diyen adamın hayatında başkası varmış. Ertesi gün benden gizli durum paylaşmış arkadaşım gördü. Bir aşk sözü...
Benim için olmadığını anladım. Hemen ona yazdım fakat birden engellendim. Noldugunu anlamadım. Farklı yerlerden yazdım. Bana yaptığı açıklama şu, sen beni istemedin ittin yalanciysam nolmus yani değişmem ben, sen istediğini yap istediğin kişiyle canım yanmaz benim artık sana. Hayatımda kimse yok ama seni de istemiyorum yoruldum. Sanmaki bir kız var. Ama eminim senin hayatında bir erkek girer yakinda. Sen bitirdin ilişkiyi ben de bitirdim. Yolun açık olsun "vs. Şeyler. Ben tabi 180 derece döndüm tamam yalanları da affediyorum birbirimizi seviyoruz falan fişman yazdım Mesaja bakmadan engeli bastı. Akşam annesi aradı beni. Oğlumun hayatinda yeni biri var, çok düzgün çok iyi bir kız🙂☺️😍 sakın ilişkilerini bozma. Söz yapmayi düşünüyoruz. Oğlumun pesini bırak dedi. Ben ağlıyorum tabi salya sümük. Analı ogullu beni asagiladilar telefonda, bağırdılar, dan dan yüzüme yüzüme söylediler kızla çok mutlu olduğunu. Nasıl olur bu çocuk aylardır benimle konuşuyor daha dün beni sevdiğini söyledi nasıl 2 günde onu buldu dedim. O mahluk arkadan bağırdı dedi ki " afedersin sevdiğimi sanmisim, dün sevmediğimi anladım. Büyük konusmusum senden başkasıyla olmam diye ama onu seviyorum napayım, sen de s***r git artık kızım yaa" dedi. Seviyor sanmış beni rol yapmış meğer.

Kızlar o kadar zoruma gitti ki.! Ne olursa olsun bana sevgisine inandım.daha 3 hafta önce "ben birini bulmam sen sondun, benimle mezara gireceksin, ama senin kanın bozuk sen benden önce birini bulacaksın" diyordu. " Biz ne kadar ayrıldık dersek diyelim Amaroutte biz hiç ayrilamiyoruz, biz farklıyız" diyordu. Meğer benle konuşurken o kızı seviyormuş, onla okeylenmesini beklemiş. Beni de yedekte tutmuş. O sırada da bana yazmış hep. Bana gelmiş. Belki bana küfür edip bağırdığı zamanlar o kız buna yüz vermiyordu o da acısını benden çıkarıyordu. Gerçekten bunu beklemiyordum. Bari önce tamamen bitir benimle sonra git kime istersen. Canımı çok yakti o lafı "afedersin sevdiğimi sanmıştım sevmemişim meğer"
Ben kızla arasını bozmayım diye her yerden beni ve arkadaşlarımı ailemi engellemiş. 2 gün önce beni sevdiğini söyleyen adam dün durum atmış başka bir yerden gördüm. Bir ömür seninle yazmış kıza. Kız kim bilmiyorum. Nereden buldu bilmiyorum. Tüm gün evde nasıl tanıştı bilmiyorum..aradığımda meşgulken onla konuşuyordu demek, gece yatarken onu hayal ediyordu. İçimi yakıyor bu salakligim. Böyle güzel sevilmeye inanmış olmak içimi yakıyor. O beni 2 günde tamamen unuttu şimdi yeni telaşlar içinde bana yazdığı gibi o kıza uzun uzun yazıyor, ayrılık acısı çekmedi, benden ayrılınca hemen ona gitti..bense kahroluyorum. Çünkü onun için çok şeyler yaptım. Maddi manevi. Karı koca gibiydik çok destek oldum ona. Kimse inanmadı onun benden başkasını sevdiğine ama gerçekler ortada. Yardım edin, kimseyi bulmadan yeni birini sevmeden geçer mi enayilik acısı, kafam çok karışık uzun yazdım. Lütfen aranızda böyle bir şey yaşamış ve kısa surede atlatmış biri var mı
nasıl biter bilmiyorum içinde ama bittiğinde çok şükredeceksin çok
 

Periliperi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
89
38
son olanlara sevindim gerçekten böyle işte birine kötülük yapıp sonradan böyle pişman olmayanını daha görmedim ben
 

monicatak

Guru
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
4.954
6.467
Sen bu adamla barışacaksin. Hatta belki de barıştın bile. İnşallah yanılıyorumdur
 


Jey N

Aktif Üye
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2018
1.160
2.035
Kafa değişmediği sürece, bu herif olmazsa başka bi replikasıyla aynı avam ilişkiler devam edecek.
Adam dövmüş, sövmüş, aldatmış ama ağlayan fotoğraf yollayınca her şey hallolmuş. Of midem bulandı!
Bunları yapan adamlar çok sevemez, sadık kalamaz, onlar tarafından değer falan görmüyorsunuz. Ay anlayın artık!