Çok eski olmayan sevgilimin yaptıkları ve yeni sevgilisiyle mutluluğu. Baş edemiyorum bu duyguyla.

gucci

Guru
Pro Üye
4 Aralık 2008
3.487
4.728
Geçenlerde 10 yıl önce birlikte olduğum eski sevgilim ve anası musallat oldu bana da evlendiğime inanmadılar en sonunda eşim aradı kıyameti kopardı evlenmesem ne olacaktı sanki ona geri dönmek için bekliyordum ben de ne manyaklar var nasıl bir özgüven anlamadım gitti arkadaş
 

Periliperi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
151
73
Geçenlerde 10 yıl önce birlikte olduğum eski sevgilim ve anası musallat oldu bana da evlendiğime inanmadılar en sonunda eşim aradı kıyameti kopardı evlenmesem ne olacaktı sanki ona geri dönmek için bekliyordum ben de ne manyaklar var nasıl bir özgüven anlamadım gitti arkadaş
inanamıyorum ya
 

Karadutlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2019
1.020
2.198
Adam narsist. Ilk fırsatta sizi yeniden yari yolda bırakır. Lütfen olayı zirvede bırakın. Uzak durun.
 

gucci

Guru
Pro Üye
4 Aralık 2008
3.487
4.728
inanamıyorum ya
Valla ya bankada çalışıyorum ben gitmişler şubenin birine beni sormuşlar soyadımı sistemde değiştirmedim çünkü 10 yıldır burda çalışıyorum düzenim bozulmasın diye yok neymiş yalan söylüyormuşum ben ona kızgın olduğum için ya biz geçen haftamı ayrıldık 10 yıl geçti ne kızgınlığı yahu insanların arsızlığı beni delirtiyor ailecek huzursuz olduk
 

Amourette

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2019
613
248
24
nasıl biter bilmiyorum içinde ama bittiğinde çok şükredeceksin çok
Bu konuyu açtığımda bitmişti zaten. Geri döndü. Kabul etmedim. Çünkü benimleyken bile benim kız arkadaşlarımı evine çağırdığını öğrendim muhtemelen son aldatma olayından önce de defalarca aldatıldım. Ayrıca o kadar hakaret küfür aşağılanmadan sonra gurursuz değilim geri dönemem. Şükür ki kurtuldum ondan. Bir iki bacalı görünce beni unutup silip atacagini bilseydim en baştan bulaşmazdım ona.
 

Amourette

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2019
613
248
24
O çocuk iflah olmayacak mutlu olamayacak ve seni tekrar arayıp donmek isteyecek benzerini yasadim
Bekle ve gör
Haklısın 👍🏻 çünkü geri dönmek istedi. 17 buçuk yaşındaki nişanlısı yüzüğü atmış başkasına gitmiş. Bu da mecbur ortada kalınca bana yazdı. İğrenç ilişkiler ya modem kalkti. Neymiş de kızla evlilik yalanmış. O beni hep sevmiş. Kız yanında olduğu için seni sevmedim diyip aşağılamış beni. Yoksa o beni hep seviyormuş. Saygısı varmış bana.
Senin bana saygın bir *m bulunca bitiyor *m gidince geri başlıyor. Eski sevgilim olmadan bile utanıyorum dedim. Hala arada yazıyor görüldü atıyorum.
 

Amourette

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2019
613
248
24
Sen bu adamla barışacaksin. Hatta belki de barıştın bile. İnşallah yanılıyorumdur
Yanıldın. Barışmak istedi. Geri dönmedim. Zaten 18 yaşındaki kız benden akıllı çıktı benim gibi 2 sene çekmek yerine 2 ayda bıraktı bunu başkasıyla sevgili oldu. Bu eski kişi de boşlukta kalınca yine bana geri döndü. Allah'a büyük konusmayayım dünyada tek erkek o da kalsa dönmem.
Benimleyken bu son kız ortaya çıkmadan önce bile benim kız arkadaşlarımla görüşmek istemiş evine çağırmış falan. Hatta hala bir sürü arkadaşıma senden hoşlanıyorum yazıyormuş. Hala bana da yazıyor. Ben cevap vermiyorum. Açmıyorum ararsa. Ne kadar iğrenç biri olduğunu gördüm. Midem kalktı ondan.
Annesine benim ona attığım özel resimleri gösteren bir adam herkese göstermiştir. Ben bir daha onun yüzüne bile bakmak istemiyorum.
 

Amourette

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2019
613
248
24
Geçenlerde 10 yıl önce birlikte olduğum eski sevgilim ve anası musallat oldu bana da evlendiğime inanmadılar en sonunda eşim aradı kıyameti kopardı evlenmesem ne olacaktı sanki ona geri dönmek için bekliyordum ben de ne manyaklar var nasıl bir özgüven anlamadım gitti arkadaş
Bu da ben hala hayatima kimse sokmadim diye onu seviyorum sanıyor. Bana yazıp duruyor. Sonunda bir kez cevap verdim. Hala bekarsam seni düşündüğümden değil 2 ayda bir hayatıma yeni biri sokacak kadar midesiz olmadığımdan diye
 

COLIN

Yetmiyor, sevişmeler yetmiyor.
Pro Üye
Doğa Severler Kulübü
31 Ocak 2013
7.172
44.537
Senin bana saygın bir *m bulunca bitiyor *m gidince geri başlıyor.
😂😂😂
Ay tövbe yarabbi. Bu nasıl bir konu. Sadece güncellemeleri okudum. Ama son sayfada başak burcu oldugunu öğrenince şaşırmadım. Başak erkekleri cidden böyle. Jet hızıyla başlayıp aynı hızla bitirip yrni ilişkiye başlıyorlar 😂 Neyse hadi geçmiş olsun. Uzak dur bak sakın bulaşma bir daha.
 

Amourette

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2019
613
248
24
😂😂😂
Ay tövbe yarabbi. Bu nasıl bir konu. Sadece güncellemeleri okudum. Ama son sayfada başak burcu oldugunu öğrenince şaşırmadım. Başak erkekleri cidden böyle. Jet hızıyla başlayıp aynı hızla bitirip yrni ilişkiye başlıyorlar 😂 Neyse hadi geçmiş olsun. Uzak dur bak sakın bulaşma bir daha.
Öyle ama... Kızla birlikteyken sayıp sövüyordu bana saygısı yoktu kız kocaya kaçınca bana saygısı depreşti. Yok bulaşmam ne ona ne başka bir karşı cinse 🙂