Cok fazla makyaj malzemem var:\

Hayalimde11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
555
188
Arkadaslar bende baya baya makyaj malzemem var mesela 10 adet allıgım var bu sadece bır ornek sızdede bu kadar cokmu? makyaj malzemelerını nasıl muhazafa edıyorsunuz?

makyaj anlayışım rimel ve gözkalemi. bazende dudağıma renkli nemlendiricilerden sürerim. o kadar. hiç öyle fondoten pudra allık ugrasamam, beceremem de :) çoğu sabah rimel sürmek bile zor geliyor.

muhafaza konusunda hiç zorlanmıyorum yani altıüstü bi gözkalemi bi rimel. çantamın iç cebinde muhafaza ediyorum :KK48::KK48::KK48:

Benimde aynı çookk fazla büyük saklama kutularından aldım herbirini ayrı koyuyorum rimellet bi yerde,allıklar bi yerde,rujlar başka kutuda vs.işte böyle saklıyorum

bende de taupe renkli far, nude tonlarda ruj ve makyaj fırçası aldıkça alasım var doymak bilmiyorum

Malesef bende de çok var.Görünce dayanamıyorum hepsini toplayıp eve getiresim geliyor :KK70: yanlış birşey yapıyoruz aslında, kullanabileceğimizden fazlasını alıyoruz.Bir de bende indirimli görünce birkaç tane birden alıp yedekleme huyu var.tüm çekmecelerimden kozmetik ürünü fışkırıyor.Sonuçta hepsinin bir ömrü var, bir kısmını ömrü dolmadan hediye etmeye çalışıyorum, bir kısmı da ömrünü doldurup çöpe gidiyor.Yazık aslında paramıza.Bir insanın kaç allığa ihtiyacı olabilir ki.bi pembe, bi şeftali, hadi bi de bronz, diğer 7si fuzuli :)

sende bendensin :)
hepsi dolabımda duruyor bir çantada farlar diğerinde allıklar..
sık kullandıklarım bir başka çantada. özel birşey yapmıyorum zaten hepsinin kullanma süreleri var. e doğal olarak da tarihleri hepsinin bitiyor 1 sene sonra kaldır at çöpe

bende de aynı sorun var tam bir kozmetik canavarıyım :KK70: cilt bakımı ürünler düzenli kullandığım için sorun olmuyor zamanında bitiyor ama makyaj ürünleri cidden biriktikçe birikiyor :KK45: Örneğin Sephoraya cilt bakımı alıcam diye girip cilt bakımının yanında bir sürü makyaj malzemesi almışım. Ambalajlarına herşeylerine bayılıyorum :KK33:

10 tane allık ne ya:KK70: bende 2 tane var o bile fazla geliyor.Bende bir hevesle aldım.Ama bırakıyorum artık makyaj yapmayı.Keşke ani karar vermeyip mineral falan alsaydım diyorum.Sivilce yapıyorlar.İyice araştırmak lazım.Boşa gitti paracıklarım:cry:

ay ben allık delisiyim en son 30 küsürdü şu an bilmiyorum bir de rimellerim o civarda iki çekmece falan var benimde yaa:KK70: ama elden geçirip kullanmadıklarımı kuzenime kardeşime falan vermeyi düşünüyorum yazık günah bozulup gidecekler

ben hep veriyorum hatta elimde fazla malzeme var şu an çöpe atmaya kıyamıyorum isteyen mesaj atsın :))
bir garnier bb krem (2 denemiştim)
bir de maybelline dream matte mousse fondoten

X