Çok Güzel Olmak İçin İllahaki Sarı Saç yada Renkli Goz mu gerek?

edanur1997

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2015
229
22
27
Neden herkes renklere takılmış durumda bu uzuvlaron bulunduğu kişi neden önemli değil.Tamam çok guzelleride var ama neden ikisinden birisi olmazsa çok sıradan olarak bakılıyor.Toplumumuzda çok var bu ve benide kıskanç biri yapıyor haliyle :KK70:

Ben doğuştan sarışın ve mavi gözlüyüm ama sorsan en azından kumral olmayı isterdim. Yani kimse halinden memnun değil anlaşılan :KK53:

Ben doğuştan sarışın ve mavi gözlüyüm ama sorsan en azından kumral olmayı isterdim. Yani kimse halinden memnun değil anlaşılan :KK53:
Ben kumral desen değilim kapkara saçlarım esmer desen hiç değilim beyaz tenliyim.Ne yedugu belirsiz biliyim.Uzun boyluda sayılmam 169um ovunucek hiçbi ozelliğim tipim yok.Sarışınların sarışınım demeleri oo bu kız çok güzeldir kesin denmesi için yeterli mavi gözlü bi kızada kesin güzeldir gozuyle bakan çook erkek vardır

Sarisinlarin adi cikmis bence.. Bazi sarisinlar var hic guzel gelmiyo bana bazilari ise afet.
Ya da renkli gozlu olup diger yerleri cekici olmayanlar var.
Ben kara kas kara gozluyum her zamanda iltifat alirim "turkan soray gibisin" vs vs.
Her kesimden guzeli de vardir cirkini de vardir..

Tabi cok ciddi soyluyorum oyle laf olsun diye soylemiyorum gercekten ic guzelligi en onemlisi. Nasil guzelmis bu kiz diyorsun 5 dk konusmadan sonra igreniyorsun.

Yavrum evladım güzelce kızsın.Kendine işkence etme.Daha yaşın 18.Çok rahatsız oluyorsan git saçlarını açtır bişeyler yap,havan değişsin.Senden Adriana Lima olmanı bekleyen mi var kuzucuğum ? :KK45:

Iyide herkesin zevki farklıdır, kimi kara kaş Kars göz sever, kimi renkli göz. Güzel hissettiğin kadar güzelsindir, sen kendini oldugun gibi beğenirsen herkes beğenir.Türkan soray örnegin gözlerinin güzelliğiyle meşhur ama gözü renkli değil.

Ben kumral desen değilim kapkara saçlarım esmer desen hiç değilim beyaz tenliyim.Ne yedugu belirsiz biliyim.Uzun boyluda sayılmam 169um ovunucek hiçbi ozelliğim tipim yok.Sarışınların sarışınım demeleri oo bu kız çok güzeldir kesin denmesi için yeterli mavi gözlü bi kızada kesin güzeldir gozuyle bakan çook erkek vardır
Valla dezavantajı da çok fazla. Yolda biri bağırsa millet dönüp sana bakar. Bir yere girersin mercek altında inceleniyor hissinden bi huzur bulamazsın. Gerçi bunları çok uzun bir çabayla aşıyosun ama bence yani kendi fikrim ülkemizde az bulunduğu için heleki orjinali az bulunduğu için matah bişeymiş gibi geliyor yoksa ben bir fark göremiyorum. Sarışın olarak dezavantajlar bitmiyo şahsen. Mesela saç boyatamıyosun dipten saçların sarı çıktığını düşünmek bile ığğğğ dedirtiyor bana mesela, boyatamadığın için de kafa hep aynı renk. Beyaz tenliyim aha Temmuz bitti kartopu gibi dolaşıyorum kumral olaydım en azından yolda yürürken bile rengim değişebilirdi :KK53: Mavi göz ya da renkli göze gelince çok hassas hiç tavsiye etmem :KK53: benim gözlerim mavi. güneşe bakama-kara bakama- cam kenarında beyaz kağıda bakama, şuna bakama buna bakama eee gözler ne işime yaradı :KK53::KK53:

Allah
iyi de boşversene
kısmetin güzel olsun
ne çirkinler var peşinde erkekleri döndürüyor
ne güzeller var kimse dönüp merhaba demiyor..
hiç etrafındaki kişilerde farketmedin mi gerçekten bunu o_O
Allah banada çirkin şansı verir inş o zaman valla hiç farketmedim :KK70:

Yavrum evladım güzelce kızsın.Kendine işkence etme.Daha yaşın 18.Çok rahatsız oluyorsan git saçlarını açtır bişeyler yap,havan değişsin.Senden Adriana Lima olmanı bekleyen mi var kuzucuğum ? :KK45:
Misal sana örnek o Adriana Lima nın gözler çavi olmasaydı bu kadar abartılacakmıydu.Miranda kerr barbara palvşn yüz bin basar ona sarılın sayılmasada bu bayanlar kunral gibiler ve güzeller .

amma takmışşsın dış görünümüne.git bir kitap oku,bir film izle.aynı türden konu açıp duruyorsun...

Bütün sülalesi sarışın be renkli gözlü biri olarak söylüyorum ki renkli gözü helede maviyi hiç sevmem.

Koca sülalede Ela gözlü sadece benim hepsini ezer geçerim kocaman gözlerim kirpik Kaş'ta desen o Biçim :)

Sarı Saçı severim ama sadece beyaz tende esmer olunca sarı saç yapılınca malum ... Olmuş deniye.

Güzellik bütündür. Sadece Saçı güzel olan bi işe yaramaz ve sadece gözüde.

Ben kendımı güzel sanırdım:KK53:

Taa ki tatilde 3 çcocuklu taş gibi rus hatunları görene kadar

Hepsımı güzel olur arkadaş

Bu haksızlık ama:63:

amma takmışşsın dış görünümüne.git bir kitap oku,bir film izle.aynı türden konu açıp duruyorsun...
Cevap vermezsin olur biter niye bu kadar battığını anlamadım yüz tane aynı konuyu yapıştırsam yayınlasam sana zararım ne ??

X