- 3 Aralık 2010
- 765
- 314
- Konu Sahibi SolAnahtari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar inanılmaz heycanlıyım bir seneden fazladır uğraşıyorum belki onlarca test yaptım ama hiç bu şekilde çıkmamıştı hamilemiyim sizce resimde tam çıkmadı ama daha belirgin kırmızılık
İnşallah kızlar ya ben küçük bi ilcedeyim hastaneye gittim pazartesi gel simdi yapamiyoruz dediler ama yarin ankaraya gidicem orada özel bi hastanede yaptırmayı planliyorum hayırlısı bakalım
Vermemmi bir senedir bu ani bekliyorum inanamiyorumHaber ver bizede ama merakta bırakma
bende 1 sene sonra kavuştum kızıma senden silik çizgi çıkmıştı gün gün koyulaştı :)Vermemmi bir senedir bu ani bekliyorum inanamiyorum
kızlar inanılmaz heycanlıyım bir seneden fazladır uğraşıyorum belki onlarca test yaptım ama hiç bu şekilde çıkmamıştı hamilemiyim sizce resimde tam çıkmadı ama daha belirgin kırmızılık
Kanda baktiramadim kızlar yarına kaldı ama dun sabah yaptigim testte pozitif yarin sabah yaptiricam kan testi hayırlısı bakalım inşallah olumlu olur