çok heycanlıyım kızlar testime bi bakın lütfennnnn

SolAnahtari

Can içinde can varmı bundan daha güzeli
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2010
765
314
kızlar inanılmaz heycanlıyım bir seneden fazladır uğraşıyorum belki onlarca test yaptım ama hiç bu şekilde çıkmamıştı hamilemiyim sizce resimde tam çıkmadı ama daha belirgin kırmızılık

Eklentiler

• IMG_20150403_140918.jpg
    IMG_20150403_140918.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 341
  • IMG_20150403_140926.jpg
    IMG_20150403_140926.jpg
    59,6 KB · Görüntüleme: 343
Hamilesiniz hayırlı olsun... Hemen kan testi yaptirin bende ilk bebeğimde test yaptigimda böyle silik çıkmıştı

İnşallah kızlar ya ben küçük bi ilcedeyim hastaneye gittim pazartesi gel simdi yapamiyoruz dediler ama yarin ankaraya gidicem orada özel bi hastanede yaptırmayı planliyorum hayırlısı bakalım

evet bence hamilesiniz. kanla kesinleşmeli. darısı isteyen tüm arkadaşlara ve bana olsun inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla:emir_bebek:

kızlar inanılmaz heycanlıyım bir seneden fazladır uğraşıyorum belki onlarca test yaptım ama hiç bu şekilde çıkmamıştı hamilemiyim sizce resimde tam çıkmadı ama daha belirgin kırmızılık

Sağlıkla alın kucağınıza :) tebrikler

Teşekkürler kızlar inşallah ya çok heycanliyim bi test daha aldım sabah yapicam yarin ankaraya gidicem orda kan vermeyi planliyorum inşallah olumlu sonuçlanır hakkımızda hayırlısı

Kanda baktiramadim kızlar yarına kaldı ama dun sabah yaptigim testte pozitif yarin sabah yaptiricam kan testi hayırlısı bakalım inşallah olumlu olur

X