Normalde İstanbulluyum, ben de başka bir şehirde okudum. 3 saat uzaklıkta:)
İlk zamanlarda ben de kafama göre kimseyi bulamadım. Senin arkadaşlıktan kastın ne tam olarak? Devlet yurdunda kalıyorsan, özel yurt bile olsa, sonuçta oradaki insanlarla odadakilerle muhabbetin vardır değil mi?
Yani konuştuğun hiç kimse mi yok? Yoksa sen sana yoldaş olacak bir arkadaşım yok diye mi şikayetçisin?
Eğer ikincisi ise, çok arama diyeceğim. Üniversite arkadaşlıkları büyük oranda çıkar ilişkisi üzerine kuruludur. Benim en yakın dostum hala lisedeki dostumdur. Üniversite arkadaşlarından tek beklentin anı kurtarmak olsun. Elbetteki sağlam dostluklar edinenler de var, ŞANS İŞİ :) Kime güleceği belli olmaz..
Öyle gruplar kurulurmuş sonradan onların içine zor girilirmiş falan, yalan:)
Benim birinci sınıfta konuştuğum insanlar yurt arkadaşlarımdı, hatta yurttan bir arkadaşla aynı sınıftaydık, kafa dengi olduğumuz konular da vardı, ayrı düştüğümüz konular da ama anlaşıyorduk.
Sonra ikinci sınıfta bir grup vardı, 10 kişilik, onların arasına girdim, kaynaştım.
Üçüncü sınıfta baktım ki arkadaşlarla çok vakit harcanıyor, DOĞRU ARKADAŞ BULMAK DA ÇOK ÖNEMLİ...
Gerisin geri bıraktım:)
ikinci sınıfta yanom 2.20 idi, bir sürü arkadaşım vardı.
Son sınıfta yanlızdım, YAŞASIN, YANOM TAVAN YAPTI, iki dönem de 3.90 gördüm dönem başarısını, yüksek onur belgelerimi hala öper koklarım
Başarılı olmak istiyorsan, arkadaşın fazlası da zarar, oraya gidelim buraya gidelimleri bitmez...
Bulursan kafa dengi biri ne ala
Bulamazsan da arada git, kafa dengi olmasalar da lafla insanlarla, odandakilerle yurttakilerle....vs..